Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany a zna ktos z Was procedure montazu pompowtryskow w AWX-ie ? Chodzi mi o szczegulowe dane regulacyjne po montazu pompki w glowicy bo z tego co wiem trzeba je odpowiednio ustawic i do tego jeszcze kazdy pompowtrysk z osobna odpowiednio dokreciic sruba regulacyjna o iles stopni :eusathink:

:hi:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

995809_256055954536156_890513461_n.jpg

969201_256057287869356_39892679_n.jpg

:naughty:

Opublikowano

:facepalm::facepalm::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::doh::doh::evil::evil::cry::cry::cry::bag::sad:

xwoq.jpg

4hof.jpg

no to zajeba...łem :facepalm:

wycofywałem dzisiaj rano z podwórka od szwagra , po jednej stronie laweta po drugiej murek wysokości około 40cm , ogólnie to żeby od niego wyjechać to slalom gigant bo wszędzie coś stoi . W trakcie wycofywania poczułem jakbym uderzył zderzakiem w tył walety , szybko odbiłem i zaje..bałem bokiem po murku i lipa :doh: , drzwi i listwa S4 do malowania

Opublikowano

jeden w borsuka, drugi w murek - co jeszcze?! :doh:

Opublikowano

k u r w a jestem taki nakręcony że zaraz wybuchnę , człowiek dba jak może a tu jeden głupi manewr i d*pa blada :facepalm:

---------- Post dopisany at 11:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:57 ----------

jaka jest szansa żę jak kupie drzwi w tego samego rocznika i ten sam kod koloru to nie będzie różnicy w odcieniach ?

Opublikowano
:facepalm::facepalm::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::doh::doh::evil::evil::cry::cry::cry::bag::sad:

http://img818.imageshack.us/img818/7745/xwoq.jpg

http://img833.imageshack.us/img833/7039/4hof.jpg

wycofywałem dzisiaj rano z podwórka od szwagra , po jednej stronie laweta po drugiej murek wysokości około 40cm , ogólnie to żeby od niego wyjechać to slalom gigant bo wszędzie coś stoi . W trakcie wycofywania poczułem jakbym uderzył zderzakiem w tył walety , szybko odbiłem i zaje..bałem bokiem po murku i lipa :doh: , drzwi i listwa S4 do malowania

no to nie zle :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: wiem co czujesz i wspojczuje ale jak by nie bylo to kolejne rezanko , szkoda tylko ze z Twojej winy :wink: , zawsze jest cos do dlubania przy naszych wozidelkach.

Opublikowano

zawsze będzie coś tam widoczne...

---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ----------

ty ciapciaku jeden...

a u mnie właśnie gościu maluje drzwi i błotnik... :banan:

i mówi że do Lincolnshire za daleko :grin:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ----------

ty ciapciaku jeden...

A ten "gosciu" co maluje ten blotnik i drzwi to jaks fachowiec czy taki ze szprejem i drogi jest ? bo moze bym sie z nim dogadal co do jakiejs poprawy wygladu Mojego wozidelka zwlaszcza tylny lewy blotnik gdzie po spierdol...... robocie brytyjskich fachowcow rdza wychodzi na rancie i to grubo :facepalm:

Opublikowano

http://img818.imageshack.us/img818/7745/xwoq.jpg

http://img833.imageshack.us/img833/7039/4hof.jpg

losz kur....:shock3::shock3::shock3::shock3:

az zal Mikaszi, to teraz ja Ciebie zapytam malujesz listwy w kolor?:grin:

---------- Post dopisany at 11:45 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ----------

ty ciapciaku jeden...

moge zapytac czemu malujesz ?

Opublikowano
k u r w a jestem taki nakręcony że zaraz wybuchnę , człowiek dba jak może a tu jeden głupi manewr i d*pa blada :facepalm:

?

:facepalm: co za dzień :doh:

Opublikowano

Łukasz szukasz RNSa? przecież wyłapałeś jakąś igłe z forum co z nią?

Opublikowano

pewnie wydlubali:>

Opublikowano

tak szukam, okazała się nie taka igiełką jak miała być niestety :facepalm:

---------- Post dopisany at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany at 14:25 ----------

400zl za dokladke s-line to duzo czy malo?

Opublikowano

Szybko poleciala oferta sprzedazy Pumy. No ja powinienem miec dzis stacje multimedialna Pioneer'a i polacze to z systemem Bose ciekawe jak to zagra.

Opublikowano

jeżeli nowa i ori to mało,

jeżeli używka w bdb stanie to cena średnia

okazyjnie chodzą po 250-300pln

Opublikowano

Ja swoja nowke w ori kolorze LY7W chwycilem za 450zl wiec odpadly koszty lakiernika :)

Opublikowano

ty ciapciaku jeden...

A ten "gosciu" co maluje ten blotnik i drzwi to jaks fachowiec czy taki ze szprejem i drogi jest ? bo moze bym sie z nim dogadal co do jakiejs poprawy wygladu Mojego wozidelka zwlaszcza tylny lewy blotnik gdzie po spierdol...... robocie brytyjskich fachowcow rdza wychodzi na rancie i to grubo :facepalm:

Już kiedyś miałem przygode z prawym przednim błotnikiem , "lakiernik" trzy razy go malował bo za każdym razem coś spitolił aż w końcu kupiłem używke w kolor i jak ktoś nie wie to różnicy nie ma , zresztą nawet to widać na zdjęciu w moim awatarze i chyba poszukam drzwi bo jak mam płacić 150F za spieprzoną robotę to mnie krew zalewa .

andr3i teraz to już na pewno pomaluje :decayed:

Opublikowano

oryginalna i w idealnym stanie, 400zł już z wysyłką do mnie:whistling:

Opublikowano

oryginalna i w idealnym stanie, 400zł już z wysyłką do mnie:whistling:

no to nad czym się zastanawia :naughty:

Opublikowano

:naughty:

mam 4 sztuki micheliny 2x ładne na 2 sezony 2007r i 2 x bez szalu na max sezon 2006r , 235/40 r 18 :wink: jak by był ktoś zainteresowany to dawać na PW, ile mogę dostać za taki komplet ?