patryk10015 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 marcin podaj tel to byśmy po drodze sie jakos spotkali jak bedziesz lecial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 no i got majonez...ja moge cos sprobowac skrzyknac w watku Kuj-pomJozek a powiedz kiedy bys chciał wpasc na kodowanie RNS_E ?? może jakoś w przyszłym tygodniu, nagryzdam Ci PW i się umówimy konkretnie po niedzieli spoko jak coś wal śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 limited edyszynAudi S4 A4 B6 Limited Edytion quatro 240KM OKAZJA!!! Dąbrowa Tarnowska ? Tablica.pl o Boże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 limit edyszon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 limited edyszynAudi S4 A4 B6 Limited Edytion quatro 240KM OKAZJA!!! Dąbrowa Tarnowska ? Tablica.pl a mowicie Pany ze "S" przy dieslu nie przystoi a w tym "limited edytion" daje rade :polew: , Kuzwa z kad ludzie biora takie pomysly , naprawde wszyscy sprzedawcy mysla , ze kazdy nowy nabywca to jelop jakis i nie ma pojecia o danej marce auta jakiego poszukuje To te wszystkie fury w Division-ie to dopiero sa Limited Edition , wszyscy powinni nagrode Nobla od dostac za te wszystkie mody i przerobki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Artur byłem zwiedzilem kawę wypilem i wracam rowerkiem nawet w Bydgoszczy macie ścieżki dla rowerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 dzwoniłem popytać o limit edyszon: -proszę pana czy to jest ori pakiet s4-pytam -tak oczywiście robiony na zamówienie w niemczech,przecież widzi pan tabliczkę wewnątrz auta Limited Edition,ta firma niemiecka firma robi takie auta na specjalne zamówienie -czy auto było powtórnie lakierowane -raczej tak -całe? -tak,wie pan auto 3 lata jeździło po wystawach ludzie poobijali całe -długo pan ją ma? -2 miesiące -dziękuje do usłyszenia,ale napaliłem się powiem szczerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Poda VIN samochodu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 dzwoniłem popytać o limit edyszon:-proszę pana czy to jest ori pakiet s4-pytam -tak oczywiście robiony na zamówienie w niemczech,przecież widzi pan tabliczkę wewnątrz auta Limited Edition,ta firma niemiecka firma robi takie auta na specjalne zamówienie -czy auto było powtórnie lakierowane -raczej tak -całe? -tak,wie pan auto 3 lata jeździło po wystawach ludzie poobijali całe -długo pan ją ma? -2 miesiące -dziękuje do usłyszenia,ale napaliłem się powiem szczerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 dzwoniłem drugi raz o VIN twierdzi że wyśle smsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zaraz sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zaraz sprawdze puściłem ci pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Auto z Włoch i brak historii serwisowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Auto z Włoch i brak historii serwisowejszkoda takie tuningi przeszło w DE a w sumie jest z włoch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 ma ktoś na zbyciu lub wie gdzie zdobędę dymione kierunki do b6?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 ma ktoś na zbyciu lub wie gdzie zdobędę dymione kierunki do b6?? czyli idziesz do konca na czarnucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi