Artur82 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 no w montażu to pewnie bedzie ciezko bo jestes z Plocka a ja z Bydgoszczy...to kawalek drogi jest
MARCIN607 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 tyle ile za niego zaplacisz aha :polew:
dajmler4 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 ale jak cos moze kiedys bedziesz akurat jechal w tym kierunku to z checia sluze pomoca ewentualnie moge pomóc tez internetowo
virus Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 ses wymiany lamp jak najbardziej duzo lepszy wyglad auta duzo lepsze swiecenie polecam [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 21:15_________________________________________________w takim razie pewnie zakupie taki grilik w przyszlym miechu:D Porównywaliśmy ostatnio bi-xenon do zwyklych lamp h7 z zamontowanym zestawem HID i powiem że HID świecił 2 razy lepiej kumpel co mial bi xenon się mocno zdziwił
virus Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Virus a Ty u siebie malowales?? Nie ja będę zakładał Bi xenon ale po tym co zobaczyłem to się zastanawiam dobrze robię
Nosb Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 moze w bixach byly wypalone/zmatowiale soczewki ?
Artur82 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 no tez mysle na Bixem...ale myslalem ze podejda p&p po zwyklym xenonie atu sie okazuje ze nie
badboy Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 złoty środek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=184603.new#new
dajmler4 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 moze ma stare zarówki akurat w to ze hid swieci lepiej od ori nigdy nie uwierze kazdy z moich znajomych co ma hid czy to w ori lapmpach czy w tzw angel aysach moze ladnier wyglada ale swiecenia zero no ale to moje osobiste zdanie ja jak u siebie teraz w nocy odpale dlugie robi sie dzien
virus Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 moze w bixach byly wypalone/zmatowiale soczewki ? Kumpel niby mówił że sprawdzał wszystko wyjmował lampę i sprawdzał i odbłyśniki są dobre teraz ma zamiar wymienić żarniki bo to porażka była mogłem zrobić fotke :gwizdanie:
dajmler4 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 napisalem ze musisz sprawdzic moze u ciebie podejda p&p ja mialem akurat pecha
virus Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 moze ma stare zarówki akurat w to ze hid swieci lepiej od ori nigdy nie uwierze kazdy z moich znajomych co ma hid czy to w ori lapmpach czy w tzw angel aysach moze ladnier wyglada ale swiecenia zero no ale to moje osobiste zdanie ja jak u siebie teraz w nocy odpale dlugie robi sie dzien U mnie między długimi a krótkimi nie ma dużej różnicy
dajmler4 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 ok tez zrobie foto jak swieca moje w nocy i porównamy (nie wiem czy to ma znaczenie ale przetwornice i zarówki wszystko mam nowe)[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 21:33_________________________________________________u mnie jest kolosalna
virus Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 porównywaliśmy bi xenon na długich i na krótkich i w obu przypadkach lepiej świeciły zwykłe lampy. Wcześniej kolega miał zwykły xenon i sam potwierdził ze świeciło lepiej. Co do porównania to fotka zrobiona przez 2 różne aparaty nie da wiarygodnego wglądu trzeba postawić samochody obok siebie i wtedy porównać
dajmler4 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 w takim razie musial miec cos spierdzieleno skoro zwykly ksenon swiecil mu lepiej od bi-xenonu moze mial zle ustawione? zle zabrudzone soczewki? stare zarówki? albo cos nie tak z przetwornicami mozliwosci jest wiele
Gik Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 ciężko porównać, szczególnie stopień zużycia odbłyśników, bo one bardzo wpływają na sile oświetlenia
virus Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 w takim razie musial miec cos spierdzieleno skoro zwykly ksenon swiecil mu lepiej od bi-xenonu moze mial zle ustawione? zle zabrudzone soczewki? stare zarówki? albo cos nie tak z przetwornicami mozliwosci jest wiele Może żarniki już kiepskie, jeszcze kiedyś porównamy z WrcLaguna i będzie wiadome co i jak On stwierdził coś takiego że przełożył lampy na bi xenon żarniki też przełożył te same co miał i ogólnie świeci gorzej
dajmler4 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 ja zarniki w xenonie mialem d2s a w bi-xenonie d1s
badboy Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 http://allegro.pl/audi-a4-b6-zderzak-przedni-i1397834741.html wtf?
Rekomendowane odpowiedzi