Fr0styyy. Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Chcialbym do swojej B6 wstawic ori aluski 18 z sline i... zamierzam kupic ori 18" sline 9 ramienne 8j ET43, czy takie parametry sa dobre fela bedzie ladnie siedziec? Nie bedzie o zacisk ocierac? Oraz aluski takie beda dobrze lezec wzgledem obrysowki autka?tzn nie za mocno schowane w nadkolu? Nie chce zabardzo bawic sie w dystanse U mnie przy et43 i zaciskach 320mm wchodzi na styk, fajnie to wygląda Jakby ktoś chciał to we wtorek będę miał swoje 312 z jarzmami na handel Tapnięte z SGS III 320 założyłeś? Ooo pochwalisz mi się po weekendzie!
miki Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Chcialbym do swojej B6 wstawic ori aluski 18 z sline i... zamierzam kupic ori 18" sline 9 ramienne 8j ET43, czy takie parametry sa dobre fela bedzie ladnie siedziec? Nie bedzie o zacisk ocierac? Oraz aluski takie beda dobrze lezec wzgledem obrysowki autka?tzn nie za mocno schowane w nadkolu? Nie chce zabardzo bawic sie w dystanse U mnie przy et43 i zaciskach 320mm wchodzi na styk, fajnie to wygląda Jakby ktoś chciał to we wtorek będę miał swoje 312 z jarzmami na handel Tapnięte z SGS III Miki ty masz jakiś temat ze swoim furaczem ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ---------- a tak przy okazji to Tematu nie ma bo fura stoi jak koza Tapnięte z SGS III
kaju Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Prawda Kaju, wtedy nie będą piszczeć klocki. Za czasów jak latałem w PL w piekarni jako kierownik, to młody na warsztacie mi taki numer odstawił w Sprinterze. Pierwsze praktyki i dali mu klocki do wymiany, akurat w moim służbowym sprintku. Łapy upierdolone od oleju, bo wcześniej miał "chrzest" (chłopaki odkręcili korek spustowy, który wpadł do wiaderka z starym olejem, a młody musiał go z tego wiadra wyciągnąć - mało myślący zapuścił łape w ten ciepły olej, ale skubany korek wyciągnął co więcej - też z mojego sprintera ) i nie wiem jak to zrobił, czy łapy wytarł w szmate niedokładnie i potem chciał z tarcz zetrzeć jakieś ślady, czy co, ale użył zapewne tej samej szmaty. Ja w nocy przyjeżdżam na firme, podjeżdżam pod bramy załadunkowe, a ABS jak mi zaczął robić masaż nogi i dyskoteke na blacie, to ino paczałem, co by nie zaparkować w żywopłot
miki Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Chcialbym do swojej B6 wstawic ori aluski 18 z sline i... zamierzam kupic ori 18" sline 9 ramienne 8j ET43, czy takie parametry sa dobre fela bedzie ladnie siedziec? Nie bedzie o zacisk ocierac? Oraz aluski takie beda dobrze lezec wzgledem obrysowki autka?tzn nie za mocno schowane w nadkolu? Nie chce zabardzo bawic sie w dystanse U mnie przy et43 i zaciskach 320mm wchodzi na styk, fajnie to wygląda Jakby ktoś chciał to we wtorek będę miał swoje 312 z jarzmami na handel Tapnięte z SGS III 320 założyłeś? Ooo pochwalisz mi się po weekendzie! Spoko, zrobimy jakiś spot z Marcino Tapnięte z SGS III
Fr0styyy. Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Chcialbym do swojej B6 wstawic ori aluski 18 z sline i... zamierzam kupic ori 18" sline 9 ramienne 8j ET43, czy takie parametry sa dobre fela bedzie ladnie siedziec? Nie bedzie o zacisk ocierac? Oraz aluski takie beda dobrze lezec wzgledem obrysowki autka?tzn nie za mocno schowane w nadkolu? Nie chce zabardzo bawic sie w dystanse U mnie przy et43 i zaciskach 320mm wchodzi na styk, fajnie to wygląda Jakby ktoś chciał to we wtorek będę miał swoje 312 z jarzmami na handel Tapnięte z SGS III 320 założyłeś? Ooo pochwalisz mi się po weekendzie! Spoko, zrobimy jakiś spot z Marcino Tapnięte z SGS III
serfin Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Dzieki za info chlopaki, a z tą wsią...to tekstu Twojego Hammer nie skumałem moze dlatego, że dzisiaj trzeźwy jestem pytalem o info bo zakupilem zaciski 320mm i na obecne 17" 8J et35 wszystko cacy wejdzie i zastanawiam sie jakie bezpieczne et przy ori 18"8J wziac by nie bylo komplikacji z zaciskami jak tez aby kola nie byly za mocno schowane w nadkolu
miki Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Tak ogólnie to mam założony z jednej strony 312 a z drugiej 320 Tak to jest jak coś się kupuje przez internet - kupiłem na forum i dostałem dwa lewe... No ale w końcu w opisie było "zaciski 320mm" a nie komplet L+P ehhhh... Mam już zacisk na drugą stronę, w poniedziałek wymieniam Tapnięte z SGS III
dudas307 Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Kaju, to się ciesz, żeś na trasę od razu nie pocisnął P.S. Nadwozie Avant Rocznik 2009 Silnik 3.0 TDI V6 Nastąpiła jakaś zmiana gabloty?
kaju Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Pany ma ktoś zrzucony przedni zderzak? Potrzebuję info z jakiego materiału jest zrobiony zderzak i dokładka, bo będę rzeźbił całość w jedną część i potrzebuję do spawarki spoiwo kupić, a nie wiem, jakie jest oznaczenie. Sam niestety nie mam możliwości zobaczyć, bo nie mam dostępu do auta, a chcę mieć spoiwo na czwartek, bo będę na kilka godzin w Polsce, to bym go sobie zrobił... ---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ---------- Kaju, to się ciesz, żeś na trasę od razu nie pocisnął P.S. Nadwozie Avant Rocznik 2009 Silnik 3.0 TDI V6 Nastąpiła jakaś zmiana gabloty? Się pracuje, to się ma
jozek726 Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 DOMIN wielkie dzięki za podwójna pomoc w dzisiejszych kodowaniach! Jozek wilekie dzieki za mini spota i za wlepy!! Ja również przyłączam się do podziękowań, Domin i Artur po flaszce , ja pije Artur dzięki za załatwienie tematu do końca z RNSem :thumbup1:
Artur82 Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 DOMIN wielkie dzięki za podwójna pomoc w dzisiejszych kodowaniach! Jozek wilekie dzieki za mini spota i za wlepy!! Ja również przyłączam się do podziękowań, Domin i Artur po flaszce , ja pije Artur dzięki za załatwienie tematu do końca z RNSem :thumbup1: spoko dobrze, że był telefon do przyjaciela
patryk10015 Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 http://popkorn.pl/images/items/m/popkorn.pl_erotyka_352217.jpghttp://popkorn.pl/images/items/o/popkorn.pl_dziewczyny_352297.jpg
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 że tak dodam pierwszego posta w ów temacie - ilu jest posiadaczy aut bez dachu na forum? Może by wyodrębnić np. "kabrioszwadron", albo jakieś inne cuś;p Ok, do rzeczy:D Kto zna przyczyny migania świateł postojowych przy załączonej funkcji CLH (moduł z końcówką F) - mnie już brak pomysłów - normalnie światła świecą, miganie występuje tylko z prawej strony i wyłącznie przy użyciu CLH - normalnie pozycje działają właściwie.
Rekomendowane odpowiedzi