Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy wymianie sprężyn trzeba ustawiać geometrie :mysli:

Ja przy wymianie amorów w poprzednim aucie robilem geometrię. Potem kilka razy zmieniałem spręzyny i było ok. Zawsze sprawdzałem ale nigdy nie było potrzeby ustawiać zbiezności. Nie wiem jak w Audi to będzie wyglądać

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja przy wymianie amorów w poprzednim aucie robilem geometrię. Potem kilka razy zmieniałem spręzyny i było ok. Zawsze sprawdzałem ale nigdy nie było potrzeby ustawiać zbiezności. Nie wiem jak w Audi to będzie wyglądać

Ja mam caly zawias 1bv do avanta na zbyciu :gwizdanie: za 450zl oddam :cool1: Gazowe amory sa :good:

Opublikowano

ile dałeś :mysli:

Opublikowano

To co w aukcji było, Dużo?? Mało??

Wydaje mi się że spoko cena.

Opublikowano

cena spoko ja dałem 300zł za weiteca :decayed:

Opublikowano

Virus Ty ostatnio rezeles tlumik na dwa dyfuzory...jak mozesz to napisz jak sposob wykorzystales...ten Bartsa czy tak ze wstawieniem trojnika??

Opublikowano

cena spoko ja dałem 300zł za weiteca :decayed:

To też dobra cena. Teraz czekać na przesyłkę i zakładać

Opublikowano

Virus Ty ostatnio rezeles tlumik na dwa dyfuzory...jak mozesz to napisz jak sposob wykorzystales...ten Bartsa czy tak ze wstawieniem trojnika??

Ja kupiłem kompletny wydech z 2.5 TDI i dospawałem 10cm rurkę bo jest za krótka, założyłem osłone termiczną i tyle tam nie ma dużo roboty przy tym :wink4:

Opublikowano

za identyczny zestaw tyle, że nowy 2 lata temu dałem 800 zł, więc cena za, którą kupiłeś jest wręcz okazyjna, przy okazji na seryjny amor nie siądzie więcej niż -30 mm

Opublikowano

za identyczny zestaw tyle, że nowy 2 lata temu dałem 800 zł, więc cena za, którą kupiłeś jest wręcz okazyjna, przy okazji na seryjny amor nie siądzie więcej niż -30 mm

Tutaj widać że niewiele to na aucie śmigało, koleś dosłał mi jeszcze zdjęcia i wyglądają naprawdę jak nówki. Myślę że te -30 spokojnie mi wystarczy

Opublikowano

Tutaj widać że niewiele to na aucie śmigało, koleś dosłał mi jeszcze zdjęcia i wyglądają naprawdę jak nówki. Myślę że te -30 spokojnie mi wystarczy

super zakup :good:
Opublikowano

:yes2:

za***isty ten emot jest :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Czester za ile wyrwales tego riegera??ja myslalem nad tym zderzakiem ale w katalogu sprawdzilem wymiary..sama dokladka ma jakies 24cm...dla mnie to za nisko bo tu w holandii to na tych posranych progach zwalniajacych bym to napewno rozwalil :wallbash:

Opublikowano

W ktorym dokladnie miejscu jest wtyka od centralki/pompy abs w B6 ?

Musze ja odpiac, bo chyba czujnik absu mi swiruje, a na razie nie mialem czasu rzucic okiem.

Opublikowano

greg2505 :notworthy::good: dzięki

Opublikowano
Za zderzak chce tyle ile dałem czyli 200zł. Miał być dla Lemana, ale okazało się, że jest do sedana.

no bogus poluje na niego z 3 miechy

Dlatego wziąłem, bo wiem że te dokładki to rzadkość :good:

Czester za ile wyrwales tego riegera??ja myslalem nad tym zderzakiem ale w katalogu sprawdzilem wymiary..sama dokladka ma jakies 24cm...dla mnie to za nisko bo tu w holandii to na tych posranych progach zwalniajacych bym to napewno rozwalil :wallbash:

Dałem za niego dokładnie 270, także myślę że cena ok. Na pewno będzie sporo niżej, ja mam zderzak z s-lina z dokładką z cupry i dawałem radę po Holandii, ale faktycznie jak nie zwolnisz to możesz sobie pourywać conieco :>

greg2505 :notworthy::good: dzięki

Leman ty ją wylicytowałeś ? Jak tak to fajnie :good: gdybyś nie potrzebował czujników to chętnie je wezmę, bo chce z przodu montować. Mam nadzieje, że by podpasowały