jozek726 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Zebym ja tylko przezyl BT bo teraz Wam nie odpuszcze imprezy bezemnie
wladi Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Zebym ja tylko przezyl BT bo teraz Wam nie odpuszcze imprezy bezemnie Ty już sobie wolne na cały tydzień załatwiaj:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
domin79 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Zebym ja tylko przezyl BT bo teraz Wam nie odpuszcze imprezy bezemnie niech Cie tylko niebędzie to jajca urwane przez telefon:decayed:
domin79 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Coś jej tam spadło gumowe jebadl...
Wandej Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Coś jej tam spadło gumowe jebadl... Mordo kiedy mogę do Ciebie podjechać żeby wytargać Wyświetlacz od RNS-A?
domin79 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Coś jej tam spadło gumowe jebadl... Mordo kiedy mogę do Ciebie podjechać żeby wytargać Wyświetlacz od RNS-A? moze byc i dziś
wladi Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Coś jej tam spadło gumowe jebadl... Mordo kiedy mogę do Ciebie podjechać żeby wytargać Wyświetlacz od RNS-A? A jednak memory five-wladi i wszystko jasne:)
Artur82 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Zebym ja tylko przezyl BT bo teraz Wam nie odpuszcze imprezy bezemnie Ty już sobie wolne na cały tydzień załatwiaj:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:) ja juz zalatwiłem
jozek726 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Bede, bede obowiazkowo w BT:kox:
Rafi78 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Zebym ja tylko przezyl BT bo teraz Wam nie odpuszcze imprezy bezemnie Ty już sobie wolne na cały tydzień załatwiaj:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:) ja juz zalatwiłem Arturek a w jakim to terminie ? bo też bym już ogarnał w robocie tydzień urlopu
serfin Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Jednak nie pojechalem 350km po fotele sline skora alcantra i boczki bose. Troche daleko i jednak żonka zrobila afere i wycofalem sie. Sprzedawca pewniak wiarygodny, ktos dzwonil do niego w sprawie tego zestawu czy dostepny ale ja zrobilem kup teraz. Takze jezeli to ktos z forum dzwonil po te siedziska to sa dostepne a to byla ta aukcja: http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-s-line-fotele-kanapa-wnetrze-bose-i3540326637.html
amaradaar Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Coś jej tam spadło gumowe jebadl... Mordo kiedy mogę do Ciebie podjechać żeby wytargać Wyświetlacz od RNS-A? moze byc i dziś Mordo a ja kiedy mogie podjechać z elektryką
Wandej Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Coś jej tam spadło gumowe jebadl... Mordo kiedy mogę do Ciebie podjechać żeby wytargać Wyświetlacz od RNS-A? moze byc i dziś Myślałem o sobocie rano ale do roboty muszę iść a po za tym mam tak gwint z przodu skręcony że bez miski bym przyjechał
Marcino87 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Coś jej tam spadło gumowe jebadl... Mordo kiedy mogę do Ciebie podjechać żeby wytargać Wyświetlacz od RNS-A? moze byc i dziś Myślałem o sobocie rano ale do roboty muszę iść a po za tym mam tak gwint z przodu skręcony że bez miski bym przyjechał Się każdy tak umawia tylko gada gada i nikt nie przyjeżdża
domin79 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Mordo a ja kiedy mogie podjechać z elektryką Mordo niewiem kiedy Cie ogarne:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi