Wandej Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Nie wiesz co to oryginał? POdejrzewam że to część w opakowaniu producenta samochodów:decayed:
Fr0styyy. Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 U mnie odpukać xenony działają jak trzeba btw. dzisiaj znowu z samopoziomem walczyłem
Wandej Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Dzisiaj przyszla do warsztatu ktory od nas bierze części felga 19x9,5 AMG:shock3: Magnezowa nie wiem czy z 5KG ważyła jak w łapę wziąlem:slina: Gościu skrzywiła nie idzie ponoć jej wyprostować. 2,5k zł jedna:decayed: ---------- Post dopisany at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:48 ---------- Nie spimy:naughty: ---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ----------
Patryś Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Nie śpimy Józiu nie hehe. Ja skończyłem piwkować z kuzynem a jutro jego brata tzn drugiego kuzyna wesele. Będę starostą a wiecie co to znaczy:naughty: Cały bagaj wódeczki
Patryś Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Cicho to ja zapytam. Co to może być? Gwerty wysłał mi lampy zastępcze na czas renowacji moich. Podłączyłem, klasa wszystkie światła działają wszystkie kontrolki od świateł też, bezpieczniki ok zero błędów a przeciwmgielne z przodu ni huhu nie działają.
Patryś Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 He nie zrzucam ale po zmianie lamp nie działają. To i tak są zastępcze lampy ale dziwne to bo ja zazwyczaj jezdze na halo a jak chowam auto do garażu to zawsze włączam bo po co całe światła jak i tak tyłem wjeżdżam hehe Chodzi mi tylko o to co to może być. ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- Tak wyglądają całe czorne u mnie na aucie. Nie jest źle. Zobaczymy co będzie po operacji Grzegorza
tomcrack27 Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 He nie zrzucam ale po zmianie lamp nie działają. To i tak są zastępcze lampy ale dziwne to bo ja zazwyczaj jezdze na halo a jak chowam auto do garażu to zawsze włączam bo po co całe światła jak i tak tyłem wjeżdżam hehe Chodzi mi tylko o to co to może być. ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- Tak wyglądają całe czorne u mnie na aucie. Nie jest źle. Zobaczymy co będzie po operacji Grzegorza http://imageshack.us/a/img818/2930/ca99.jpg nie pokazuj mi auta z takim kolorem bo jebne:naughty: moim zdaniem werrry nice:grin:
Fr0styyy. Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 He nie zrzucam ale po zmianie lamp nie działają. To i tak są zastępcze lampy ale dziwne to bo ja zazwyczaj jezdze na halo a jak chowam auto do garażu to zawsze włączam bo po co całe światła jak i tak tyłem wjeżdżam hehe Chodzi mi tylko o to co to może być. ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- Tak wyglądają całe czorne u mnie na aucie. Nie jest źle. Zobaczymy co będzie po operacji Grzegorza http://imageshack.us/a/img818/2930/ca99.jpg Całe czarne środki :jerk::jerk::jerk::jerk::jerk: aaaaaaaa
tomcrack27 Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 ja wiem mi sie za***iście podoba taki albo ferarri rosso:decayed::naughty:
Patryś Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Ja chciałem czarną ale wyszła ta hehe.
Fr0styyy. Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Luknie ktoś na ostatniego posta? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-montaz-dzialanie-ukladu-samopoziomowania-xenon-145322/index6.html
letallec Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Chopy Pytanie do rezaczy przedniego zderzaka S-Line. Nie ma kto do sprzedania zwyklej dokladki zderzaka przedniego pozostalej po takim zabiegu? Moja jest totalnie uwalona i odkupilbym cos w bdb stanie.
Marcino87 Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 ChopyPytanie do rezaczy przedniego zderzaka S-Line. Nie ma kto do sprzedania zwyklej dokladki zderzaka przedniego pozostalej po takim zabiegu? Moja jest totalnie uwalona i odkupilbym cos w bdb stanie. Biggman ma Sent from my телефон
letallec Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 ChopyPytanie do rezaczy przedniego zderzaka S-Line. Nie ma kto do sprzedania zwyklej dokladki zderzaka przedniego pozostalej po takim zabiegu? Moja jest totalnie uwalona i odkupilbym cos w bdb stanie. Biggman ma Sent from my телефон No to poczekam do rana, a nuz sie odezwie:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi