Marcino87 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 no o tej mówię właśnie ta z B6 ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 taka kup : TESA DWUSTRONNA TAŚMA do MOCOWANIA LUSTER 19mm 10m (3560059271) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bez problemu wyjdą, a kupiłeś listwy oryginał z b6 ? Soczewki wyregulowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 taka kup : TESA DWUSTRONNA TAŚMA do MOCOWANIA LUSTER 19mm 10m (3560059271) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bez problemu wyjdą, a kupiłeś listwy oryginał z b6 ? Soczewki wyregulowałeś? jo tak w miarę świecą ale nie wiem czy jestem zadowolony z tego wyregulowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 no o tej mówię właśnie ta z B6 ma Ciiiiiiiiiiiiiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 no o tej mówię właśnie ta z B6 ma bo ja mam podklejona taką frajerską taśmą i muszę to zmienić to ładnie w takim razie, Artur zmień listę zakupową w podpisie w takim razie ---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ---------- Wypadek w Gnojewie. Zginęły trzy osoby! [ZDJĘCIA] - Naszemiasto.pl :kwasny::kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jutro po foteliki i jedynie tyle do przejechania w 1 strone:decayed:http://s22.postimg.org/s5nmfdfwd/image.jpg A to w moje strony jedziesz mowisz tyle do przejechania ale na tych drogach jak nie bedzie korku przez jakiegos starego zdziadzialego pierdziela w Jaguarze to 4 i pol godziny max i jestes na miejscu. Rok temu w Polsce 300 km do Rumii jechalem 6 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 no dokladnie sobota popoludniu powinno byc ok na autostradzie do dover od siebie kiedys w 8 h zajechalem ale to stare czasy teraz juz bym tak nie cisnal bo nauczke mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 no dokladnie sobota popoludniu powinno byc ok na autostradziedo dover od siebie kiedys w 8 h zajechalem ale to stare czasy teraz juz bym tak nie cisnal bo nauczke mam No to nie zle cisnoles 1000 km w 8 godzinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 :decayed: Srednio tylko wychodzi 125 km/h ale doliczyc trzeba wszystkie postoje , przerwy , korki , remonty na autostradzie i inne dziwne rzeczy , ktore moge Cie spotkac to nie zly "wariat" jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Pany jak odepnę,rns i podlaczę,na chwilę,inny to jak znowu swój,podepne trzeba kodować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 :siema: Pany jak odepnę,rns i podlaczę,na chwilę,inny to jak znowu swój,podepne trzeba kodować? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Siemano Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Siema z rana:wink: dzisiaj taka sytuacja więc ten tego:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 :siema:Pany jak odepnę,rns i podlaczę,na chwilę,inny to jak znowu swój,podepne trzeba kodować? nie a BT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 siemanko:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 :siema:Pany jak odepnę,rns i podlaczę,na chwilę,inny to jak znowu swój,podepne trzeba kodować? nie a BT? na moje nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Siemanko :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi