jozek726 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 spoko, ogólnie możesz kupić u tego sprzedającego, szybko i towar dobry: Przedmioty użytkownika FILTRY_Gdansk - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 NIe chce ktos RNSe z popielniczka 2 din 1nk, tunelem, koszem , klimatronikiem, przejsciowkami, antenami itepe? Juz wyjete z auta. 2tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Marcino87 a ta co Jozek wstawił: AUDI A4 1.8T QUATTRO SKÓRA XENON ZE SZWAJCARII (3639623090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 NIe chce ktos RNSe z popielniczka 2 din 1nk, tunelem, koszem , klimatronikiem, przejsciowkami, antenami itepe?Juz wyjete z auta. 2tys jednak idzie do żyda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 NIe chce ktos RNSe z popielniczka 2 din 1nk, tunelem, koszem , klimatronikiem, przejsciowkami, antenami itepe?Juz wyjete z auta. 2tys Witaj , pisalem ostatnio do Ciebie w sprawie tego zestawu ale nie odpowiedziaales , masz moze foto tego zestawu i w jakim stanie tunel? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 NIe chce ktos RNSe z popielniczka 2 din 1nk, tunelem, koszem , klimatronikiem, przejsciowkami, antenami itepe?Juz wyjete z auta. 2tys jednak idzie do żyda ? Pod wplywem impulsu lece w niedziele do monachium zobaczyc e90 w m pakiecie ale troche za tanio wg mnie wiec moze byc lipa... Jakos nie moge sie przemoc do tego 2.0 tdi w audi:facepalm: ---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 14:06 ---------- NIe chce ktos RNSe z popielniczka 2 din 1nk, tunelem, koszem , klimatronikiem, przejsciowkami, antenami itepe?Juz wyjete z auta. 2tys Witaj , pisalem ostatnio do Ciebie w sprawie tego zestawu ale nie odpowiedziaales , masz moze foto tego zestawu i w jakim stanie tunel? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk now Free Zapomnialem. Dzisiaj zrobie foty. Tunel w bdb stanie ale z uchwytem na tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 nie podoba mi się e90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 nie podoba mi się e90 No ale to jest glos rozsadku:decayed: 2.0d ktory nie sprawia wiekszych problemow. W m pakiecie nie wyglada zle. A jak za dobra kase to najwyzej za pol roku sie sprzeda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macietola Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 witam http://a4-klub.pl/ubezpieczenia-odszkodowania-kolizje-wypadki-72/chamsko-porysowany-caly-bok-auta-290142/#post3842221 pomoze ktos z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Kurfa chyba mam jakas nawiedzona przetwornice. Jak ja dokrece do lampy to nie swieci a jak tylko delikatnie przyłapie na 2 śruby to swieci:facepalm:Co z nią nie tak? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macietola Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 przyklej moze:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Kurfa chyba mam jakas nawiedzona przetwornice. Jak ja dokrece do lampy to nie swieci a jak tylko delikatnie przyłapie na 2 śruby to swieci:facepalm:Co z nią nie tak?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Ty to agent jesteś, wiecznie problemy z przetwornicą albo palnikami ---------- Post dopisany at 16:21 ---------- Poprzedni post napisany at 15:52 ---------- znowu mi padł akumulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Kurfa chyba mam jakas nawiedzona przetwornice. Jak ja dokrece do lampy to nie swieci a jak tylko delikatnie przyłapie na 2 śruby to swieci:facepalm:Co z nią nie tak?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Ty to agent jesteś, wiecznie problemy z przetwornicą albo palnikami ---------- Post dopisany at 16:21 ---------- Poprzedni post napisany at 15:52 ---------- znowu mi padł akumulator Z palnikami ma Marcin ja z przetwornicami:decayed: Przykręciłem ją delikatnie i dałem silikon. zobaczymy ile wytrzyma:przebiegly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Kupiłbyś normalne przetwornice a nie te Valeoskie kapcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Kupiłbyś normalne przetwornice a nie te Valeoskie kapcie Kurfa miałem takie ori od nowosci to będę zmieniał bydlaku:decayed: Nie chceta tarcz ferodo w dobrej cenie? 270zl kpl 320mm:naughty: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 ile kosztuje naprawa multitronica w najbardziej pesymistycznej wersji? Zaden bieg nie reaguje....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 ile kosztuje naprawa multitronica w najbardziej pesymistycznej wersji?Zaden bieg nie reaguje....? To nie prosciej manuala założyć Goosc kolo lodzi bierze 3tysie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 ile kosztuje naprawa multitronica w najbardziej pesymistycznej wersji?Zaden bieg nie reaguje....? To nie prosciej manuala założyć Goosc kolo lodzi bierze 3tysie:wink: Na ta chwile kolega wolaly jakby bylo jak z fabryki tylko nie wiemy czy kupowac. Auto jest w DE i nie wiemy jak wyliczyc naprawe skrzyni do zakupu auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 ile kosztuje naprawa multitronica w najbardziej pesymistycznej wersji?Zaden bieg nie reaguje....? To nie prosciej manuala założyć Goosc kolo lodzi bierze 3tysie:wink: Na ta chwile kolega wolaly jakby bylo jak z fabryki tylko nie wiemy czy kupowac. Auto jest w DE i nie wiemy jak wyliczyc naprawe skrzyni do zakupu auta uderz do Bart-s on się tym zajmuje ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- kumpel teraz zamiast naprawiać, wolał wymienić i taniej go wyszło:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 siema jak by ktoś był zainteresowany mam na sell ori kompletny grill dolny S4 B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi