Wandej Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Proponuje zmienic nick Wladi na Freddie:bag: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
wrclaguna Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Proponuje zmienic nick Wladi na Freddie:bag: nie ma problemu
Blachu Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Proponuje zmienic nick Wladi na Freddie:bag:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 jesteśmy za! :grin:
MARCIN607 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Nie lać tu z Wladiego bo wpier wam spuścić i będzie po zabawie. Ps jestem za
wladi Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Nie lać tu z Wladiego bo wpier wam spuścić i będzie po zabawie. Ps jestem za Ja tam spokojny chłopak jestem i do mnie tylko z flaszką memory five wladi i wszystko jasne :-)
domin79 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Nie lać tu z Wladiego bo wpier wam spuścić i będzie po zabawie. Ps jestem za Ja tam spokojny chłopak jestem i do mnie tylko z flaszką memory five wladi i wszystko jasne :-) ta a po flaszce wywózka melexem do lasu i wpierd...
wladi Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Nie lać tu z Wladiego bo wpier wam spuścić i będzie po zabawie. Ps jestem za Ja tam spokojny chłopak jestem i do mnie tylko z flaszką memory five wladi i wszystko jasne :-) ta a po flaszce wywózka melexem do lasu i wpierd... Domin nie zdradzaj wszystkich atrakcji memory five wladi i wszystko jasne :-)
Wojtek_A4 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jest ktos na forum handlujacy zarnikami xenonowymi? Potrzebuje D1S ale jak sie naczytalem o podrobach to mi sie odechcialo zakupow...
wladi Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jest ktos na forum handlujacy zarnikami xenonowymi?Potrzebuje D1S ale jak sie naczytalem o podrobach to mi sie odechcialo zakupow... Hammer sprzedaje:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Wandej Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jest ktos na forum handlujacy zarnikami xenonowymi?Potrzebuje D1S ale jak sie naczytalem o podrobach to mi sie odechcialo zakupow... Ja mam też dostęp do osrama i philipsa:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
turzol Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jest ktos na forum handlujacy zarnikami xenonowymi?Potrzebuje D1S ale jak sie naczytalem o podrobach to mi sie odechcialo zakupow... Ja mam też dostęp do osrama i philipsa:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Po ile masz Osrama D1S? 2szt mi trzeba. Okazało sie ze mam podróby - nie przyciągają magnesu i swieca jak qpa
Marcino87 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Nie lać tu z Wladiego bo wpier wam spuścić i będzie po zabawie. Ps jestem za Ja tam spokojny chłopak jestem i do mnie tylko z flaszką memory five wladi i wszystko jasne :-) ta a po flaszce wywózka melexem do lasu i wpierd... I miedzy czasie kukurydza Siemka Sent from my телефон
greg2505 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jest ktos na forum handlujacy zarnikami xenonowymi?Potrzebuje D1S ale jak sie naczytalem o podrobach to mi sie odechcialo zakupow... Ja mam też dostęp do osrama i philipsa:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Po ile masz Osrama D1S? 2szt mi trzeba. Okazało sie ze mam podróby - nie przyciągają magnesu i swieca jak qpa to lepiej ich nie używaj bo przetwornice ci polecą
turzol Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 no właśnie nie wiem czy nie padła jedna Kuzwa kupiłem te żarniki po 200pln za szt w ori kartoniku ASO a w srodku chinczyki . Kapnąłem sie wczoraj jak zmienialem soczewki na B8
Rekomendowane odpowiedzi