marcin9680 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 a co potrzebujesz? A no kolego potrzebuje nowa uszczelke pod pokrywe zaworow i komplet 13 sztuk nowych srub mocujacych pokrywe do glowicy. Z cena za uszczelke to az takiej tragedi nie ma ale za jedna srubke w ASO wolaja 3.6 funta + VAT a w polsce ostatnim razem w Lipcu ubieglego roku placilem okolo 7 zl za sztuke tak wiec roznica znaczna i odrazu za jednym zamachem zamowil bym uszczelke i sruby.
andr3i Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 ja mam znizki ale tutaj w aso aberdeen wiec jesli chccesz moge zapytac ile by to wyszlo
marcin9680 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 ja mam znizki ale tutaj w aso aberdeen wiec jesli chccesz moge zapytac ile by to wyszlo Kolego jezeli mozesz to podpytaj wiele by to kosztowalo a z wysylka to wiadomo , ze sie doliczy. Pozniej podesle Ci na pw VIN mojego auta , zeby pomylki nie zrobic i jak bedziesz mial chwilke to zorientuj sie co i jak Serdeczne dzieki za pomoc
Bieniek Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 przyjmiecie mnie do klubu ? nie
tomcrack27 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 przyjmiecie mnie do klubu ? nie
daniels Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 przyjmiecie mnie do klubu ? przecież jesteś w klubie
tomcrack27 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 pany potrzebuje spinki ze zdjecia,orientuje sie ktos czy mozna ja kupic oddzielnie?jesli tak to ma moze ktos je numer:wink: Uploaded with ImageShack.com
lukjar7 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 chodzi o division auto spelnia raczej wymagania, trzeba tylko zalozyc temat
mycha1236 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 chodzi o division auto spelnia raczej wymagania, trzeba tylko zalozyc temat To załóż temat , wyślij zgłoszenie do Divisionu i oczekuj na decyzje
POWER-KRIS Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Daj se spokój bo oni na otrzesinach każą pokonac Wladi w piciu a to niemożliwe. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.
Patryś Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Daj se spokój bo oni na otrzesinach każą pokonac Wladi w piciu a to niemożliwe. ;-)
daniels Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 chodzi o division auto spelnia raczej wymagania, trzeba tylko zalozyc temat eee... ja wysyłałem 5podań i nic...nawet magnetyzery od kupla pożyczyłem i nie pomogło
Gość Edyta Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Daj se spokój bo oni na otrzesinach każą pokonac Wladi w piciu a to niemożliwe. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4 Pro. :polew::polew::polew:
klysek Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Daj se spokój bo oni na otrzesinach każą pokonac Wladi w piciu a to niemożliwe. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4 Pro. co ty gadasz slaby jest ze az smiech caly weekend z nim teraz piłem
POWER-KRIS Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Kuzwa to teraz trzeba pokonać ciebie? ;-) Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.
klysek Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Kuzwa to teraz trzeba pokonać ciebie? ;-) Sony Xperia Tapatalk 4 Pro. nas oby dwoch
Marcino87 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Kuzwa to teraz trzeba pokonać ciebie? ;-) Sony Xperia Tapatalk 4 Pro. nas oby dwoch Jeszcze pochwal sie jak i na czym spales Sent from my телефон
klysek Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Kuzwa to teraz trzeba pokonać ciebie? ;-) Sony Xperia Tapatalk 4 Pro. nas oby dwoch Jeszcze pochwal sie jak i na czym spales Sent from my телефон nie wiem co to bylo ,ale w uj nie wygodne
Marcino87 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Kuzwa to teraz trzeba pokonać ciebie? ;-) Sony Xperia Tapatalk 4 Pro. nas oby dwoch Jeszcze pochwal sie jak i na czym spales Sent from my телефон nie wiem co to bylo ,ale w uj nie wygodne Tak w ogole dzieki klysiu za dobry humor. Poceruj swoja koszulke ;? Sent from my телефон
Rekomendowane odpowiedzi