Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jutro zrobię w końcu jakieś foty doopy:decayed:

tylko ogol :polew:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ostatnio było czyste, mogę potwierdzić :decayed: nie wiem czy tak zawsze jest :whistling:
Wątpisz we mnie:eusathink:przyjedź kiedyś do mnie to Ci pokażę moją prywatną myjnie:decayed::decayed:
Opublikowano

o zaproszeniu nie zapomnę :decayed:

Opublikowano

Ehh ja w NL umyję auto ładnie powycieram ręczniczkiem wysuszę a za 2 godz deszcz :facepalm: a do garażu tez szkoda wjeżdżać bo trę dołem :kwasny:

Opublikowano

Taaa już to widzę i tak nie przyjedziesz:grin: chyba że w sezonie kiedy będzie u mnie elita:naughty:

Opublikowano

Szlachta się odzywa :chytry:

Opublikowano
Ehh ja w NL umyję auto ładnie powycieram ręczniczkiem wysuszę a za 2 godz deszcz :facepalm: a do garażu tez szkoda wjeżdżać bo trę dołem :kwasny:
To se kuźwa garaż zrób na piętrze:grin::grin::wink:
Opublikowano
Taaa już to widzę i tak nie przyjedziesz:grin: chyba że w sezonie kiedy będzie u mnie elita:naughty:

może za jakiś czas będę w Twoich niedalekich regionach, jak spadnie śnieg do tego czasu to Cię przewiozę quattro :decayed:

Opublikowano

Hehe jeden uj czy próg będzie na wjeździe w dół czy w górę :grin: Lepiej na parterze :decayed:

---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:08 ----------

to Cię przewiozę quattro :decayed:

:polew:

Opublikowano

może za jakiś czas będę w Twoich niedalekich regionach, jak spadnie śnieg do tego czasu to Cię przewiozę quattro :decayed:

Ty mi nie będziesz życia układał:polew::polew::polew:
Opublikowano

To lubię. Poczucie humoru na B6D :grin:

Opublikowano

A ile to roboty?:polew: Jak się bawić to się bawić drzwi wy***ać okno wstawić:polew:

Opublikowano

poczucie humoru musi być, no kurfa :banan: tak jak nie może być sztywno na imprezie :decayed:

---------- Post dopisany at 00:18 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ----------

8bgs.jpg

---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:18 ----------

a6p6.jpg

Opublikowano

Ten drugi ma prawie taki brzydki przód jak mój:grin::grin::wink:

Opublikowano
:polew: nie przejmuj się nie jesteś sam :grin:
Opublikowano
:suicide_anim: koniec picia. Słabe zaopatrzenie zrobiłem :facepalm:
Opublikowano

no to dawac do mnie ja mam odpowiednie:naughty: