Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba tak samo. Ale za to pewniej jedzie. Ja tam zimą powoli jeżdżę. Tylko muszę jechać pierwszy. Jak mam coś przed sobą to nie zniese :kox:.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Urwa zaspalem do roboty ;) dopiero wstalem ech

Sent from my телефон

Opublikowano
RS6 w 19 calach ? :eusathink:

nie nie tylko rrs4 b7 lub rotor

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

a co chodzi w tej aukcji z tym nipem ?

x FELGI ALUMINIOWE "19x8.5J 5x112 AUDI VW (3714261105) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ----------

Poda mi ktos nr tej osłonki od lusterka B6 foto czy nie bo zaraz zamknę ten B6D ;)

Sent from my телефон

proszę :

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-125/all-b6-b7-oslona-lusterka-207329/

ale błaga nie zamykaj B6D :polew:

ps. zobacz kogo temat

Też się nad nimi zastanawiam bo za 2000zł w zasadzie są nowe fele:whistling: Tylko RS`ów nikt nie chce wziąć:kwasny: Chyba muszę na allegro wystawić

Witka z rana:hi:

Opublikowano

:hi:

Siema

mógłby mi ktoś zarzucić numerkiem panelu/rączki z opcją pod składane lusterka :wink:

Opublikowano

No, bufet i zaplecze jak trzeba :slina::kox:

Opublikowano

Ooooppppssss :decayed:

Opublikowano

fajna była, bez zbędnych bubli :whistling::decayed:

Opublikowano

Józek chyba ten carbon zalicytuję :decayed:

Swój już sprzedales??

---------- Post dopisany at 11:54 ---------- Poprzedni post napisany at 11:53 ----------

Oj :banan:

Opublikowano

To Ty licytujesz ? Ja się nie będę pchał, ale cena minimalna była wcześniej 1950 :doh: A jak zacząłem licytacje to ona zniknęła, nie wiem dlaczego teraz jest tak na allegro :whistling:

---------- Post dopisany at 12:04 ---------- Poprzedni post napisany at 12:03 ----------

a mojego nie sprzedałem, mam w aucie :wink:

---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:04 ----------

http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/to-bylo-ogloszenie-jakich-jednym-307864/ :doh:

Opublikowano

witam Panowie

ma może ktoś jakąś instrukcję poglądową do demontażu list progowych

nie chcę niczego połamać

Z góry dzięki

Opublikowano

Podważasz lekko czymś miękkim, delikatnym. Pociągasz delikatnie do góry i samo odchodzi :wink:

Opublikowano
To Ty licytujesz ? Ja się nie będę pchał, ale cena minimalna była wcześniej 1950 :doh: A jak zacząłem licytacje to ona zniknęła, nie wiem

---------- Post dopisany at 12:04 ----------

[/color]a mojego nie sprzedałem, mam w aucie :wink:[

---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:04 ----------

COLOR="Silver"]co Ty Joziu ja nie z tych. Jaja se robię. Kup te a ja Twoje wezmę za flachę

[/color]http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/to-bylo-ogloszenie-jakich-jednym-307864/ :doh:

COLOR="Silver"]co Ty Joziu ja nie z tych. Jaja se robię. Kup te a ja Twoje wezmę za flachę.

Kuźwa weź zacytuj coś z tego j**anego telefonu :doh:

I cenzura pi pi z telefonu :polew:

Opublikowano
Podważasz lekko czymś miękkim, delikatnym. Pociągasz delikatnie do góry i samo odchodzi :wink:

pytam bo mam kupione S-Linowe i widzę że na końcach są zaczepy i nie chciałbym starych uszkodzić jeżeli tam jest jakiś "knif" typu poważyć a potem przesunąć w jedną stronę

Ale skoro wystarczy pociągnąć do góry to ok

Dzięki za info :decayed:

Opublikowano

Siema

mógłby mi ktoś zarzucić numerkiem panelu/rączki z opcją pod składane lusterka :wink:

---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 19:12 ----------

gdzie wszyscy wyparowali

Opublikowano

Mikasz nie wiem czy dobrze znalazłem ale proszę.

bez_tytu_u.jpg

---------- Post dopisany at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ----------

Odkąd weszła cenzura wogóle mało co tu się dzieje hehehe :wink:

Opublikowano

Bry :decayed:

wspomoże ktoś numerkiem śrubek lampek rejestracji - zamówiłem ledowe i przyszły bez śrubek :kwasny:

Opublikowano

Ja wkręciłem inne lepsze co znalazłem w domu bo stare to musiałem wywalić bo łebki się zajechały. Zaraz odpalę etkę poszukam czy jest jakiś nr.

---------- Post dopisany at 18:46 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ----------

Chyba śrubka sama nie występuję. Wkręć jakąś podobną. Napewno coś ci się wala po domu :wink:

image.jpg

A tak wogóle to ja też miałem bez śrubek bo tak chyba sprzedają.