miszka Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 lol ale tu się działo Sent from my iPhone using Tapatalk
marcin9680 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Kolego Wandej jak mozna spytac to po ile masz wachcze dolne , przednie do B6 pod zawias 1BE ? i jak z jakoscia tych wachaczy "MASTER SPORT" ? Jasne Marcinie:wink: Dolny prosty 95zeta. Ja mam 2.5 roku 40k nalatane i pękła guma mi na dolnym no go szlag trafia powoli:kwasny: reszta oki:good: dodam że cały zestaw kosztuje 530zl:hi: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Ok dzieki za info cena jak za taka jakosc to ok , moje FEBI wlasnie sie tez wysraly po okolo 40 tys. km. i nie guma tylko te gumowe oslony sworzni sie wyczepily z zabezpieczen i odslonily osadzenia sworznia i caly syf i brud zrobil swoje i teraz wala na kazdej dziurze. Musze pomyslec i jak cos to sie odezwe jak mi sie uda w miare szybko zalatwic wysylke do UK zebym zdarzyl je wymienic przed wizyta na przegladzie technicznym.
Marcino87 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Artur jest za gruby on na drzewo nie wlezie
miszka Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Spadaj na drzewo Ej nie bądź taki do przodu , to że kupiłeś zdeś od s4 boga z ciebie nie uczyni Tapnięte z audiczki
Artur82 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Artur jest za gruby on na drzewo nie wlezie co prawda to prawda ale Frostyy`ego na drzewo pogonię
miszka Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 A o so chozi? zwykła zazdrość Kurcze jak ja pytałem czy zakładać tylny zdarzak S4 do mojej padliny to większa połowa pisała żebym został przy s-line bo lepiej wygląda a teraz wszyscy nagle zakładają s4 Sent from my iPhone using Tapatalk
Fr0styyy. Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 A o so chozi? zwykła zazdrość Czekaj, bo nie nadążam Że ja zazdroszczę, czy co?
Artur82 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 :siema: A o so chozi? zwykła zazdrość Czekaj, bo nie nadążam Że ja zazdroszczę, czy co? Młody jesteś to nie nadążasz
MARCIN607 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Siema Tyfusy. Alescie spamu nawalili. Zdesie z es w sedanie. Grubo grubo.
Marcino87 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Siema pytolki Sent from my телефон
miszka Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 A o so chozi? zwykła zazdrość Czekaj, bo nie nadążam Że ja zazdroszczę, czy co? Co ty pijesz Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 09:01 ---------- Siema z rana Sent from my iPhone using Tapatalk
wladi Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Siema kukurydziane pytongi:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
marcin_o23 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 A o so chozi? zwykła zazdrość Kurcze jak ja pytałem czy zakładać tylny zdarzak S4 do mojej padliny to większa połowa pisała żebym został przy s-line bo lepiej wygląda a teraz wszyscy nagle zakładają s4 Sent from my iPhone using Tapatalk S-line dwururka jest fajniejszy, szczegolnie przy kolorach innych niz czarny:kox:
Rekomendowane odpowiedzi