wladi Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Potrzebuję listwę ozdobną do zderzaka S4...czy listwa od zwykłego zdesia jakoś by podeszła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 bixenon z soczewką b8 i czarnym dołem jeszcze tylko modul trzeba i drl będą odrazu MODUŁ ŚWIATEŁ DŁUGICH DZIENNYCH DZIENNE ŁÓDŹ (3803128699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ja ten kupiłem i zamontowałem, działa git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Potrzebuję listwę ozdobną do zderzaka S4...czy listwa od zwykłego zdesia jakoś by podeszła? zwykla nie za bardzo panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 spoko ale modulik dopiero będę szukał jak cały przód mi typ odbuduje i lampy założę ---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ---------- a i powiedźcie mi jak mam moduł MCE z końcówką F to normalnie spryski, i drl mi obsłuży? Bo z tego co mi domin kiedyś mówił to jest moduł ktory wszystko obsługuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 F nie obsluguje drl bo w b6 nie bylo takiej opcji jedynie modul mce z b7 po przekladace chyba ze kupisz taki nie oryginalny jak wyzej kolega pokazal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 czyli jak kupie modul taki jak cwiara pokazal to na tym module MCE z koncówką F będzie hulało tak? A jak bym chciał oryginalnie to muszę szukać modułu z B7 dobrze rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 czyli jak kupie modul taki jak cwiara pokazal to na tym module MCE z koncówką F będzie hulało tak? A jak bym chciał oryginalnie to muszę szukać modułu z B7 dobrze rozumiem?Nie....w B6 nie było drl przecież Ci mówimy:decayed: i nawet zmiana modułu nic tu nie da...jedynie rezanko wchodzi w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekF1 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Panowie gdzie można odblokować RNS-E?? Akumulator był odłączony a PIN-u brak:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 czyli jak kupie modul taki jak cwiara pokazal to na tym module MCE z koncówką F będzie hulało tak? A jak bym chciał oryginalnie to muszę szukać modułu z B7 dobrze rozumiem?Nie....w B6 nie było drl przecież Ci mówimy:decayed: i nawet zmiana modułu nic tu nie da...jedynie rezanko wchodzi w grę To jak to wkońcu jest trzeba MCE z B7 zakładać czy wystarczy moduł z linku cwiary podlaczyć pod moj z koncowka F? Bo już nie ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 czyli jak kupie modul taki jak cwiara pokazal to na tym module MCE z koncówką F będzie hulało tak? A jak bym chciał oryginalnie to muszę szukać modułu z B7 dobrze rozumiem?Nie....w B6 nie było drl przecież Ci mówimy:decayed: i nawet zmiana modułu nic tu nie da...jedynie rezanko wchodzi w grę To jak to wkońcu jest trzeba MCE z B7 zakładać czy wystarczy moduł z linku cwiary podlaczyć pod moj z koncowka F? Bo już nie ogarniam Kup moduł podłącz według schematu i będzie hulało:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Panowie gdzie można odblokować RNS-E??Akumulator był odłączony a PIN-u brak:facepalm: ASO:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 czyli jak kupie modul taki jak cwiara pokazal to na tym module MCE z koncówką F będzie hulało tak? A jak bym chciał oryginalnie to muszę szukać modułu z B7 dobrze rozumiem?Nie....w B6 nie było drl przecież Ci mówimy:decayed: i nawet zmiana modułu nic tu nie da...jedynie rezanko wchodzi w grę To jak to wkońcu jest trzeba MCE z B7 zakładać czy wystarczy moduł z linku cwiary podlaczyć pod moj z koncowka F? Bo już nie ogarniam Jeśli nie potrzebujesz czujnika deszczu a tylko chcesz dołożyć DRL to kup ten moduł co podałem w linku. Ja mam dodatkowo podpięty pod włącznik CLH/DRL z B7 i mogę je wyłączyć całkowicie. Więc wygląda to jak ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Panowie mam pytanko, czy seryjna b6 1.9tdi kombi 130PS 6 biegów poleci na maxa 230km/h?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 nieee..... 220 max sprawdzalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Panowie mam pytanko, czy seryjna b6 1.9tdi kombi 130PS 6 biegów poleci na maxa 230km/h?? Seryjna niet. Moja poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 kumpel pokazywał foty licznika i było równe 230, więc musi być jakiś program dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 ja po programie jechalem po autobahnie i 220 poleciala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Panowie gdzie można odblokować RNS-E??Akumulator był odłączony a PIN-u brak:facepalm: ASO:whistling: jak nie led to płytke ci moge wysłac albo sofcik to sam wypalisz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 nieee..... 220 max sprawdzalem aż z ciekawości jutro swoje pudło spróbuję rozpędzić :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi