andr3i Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Mamy kogoś z norwegii w.Div?? Pewnie ze mamy:naughty: jakby jakis prom plywal z aberdeen do ciebie to juz bym sie pakowal na wycieczke do norwegii ale sa tez samoloty:decayed: to rozumiem ze zapraszasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 spoko:wink:moglbys zobaczyc np.cos takiego:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 o kurde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1597 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 spoko:wink:moglbys zobaczyc np.cos takiego:decayed:http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/822/ujds.jpg Preikestolen też wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 wypasik :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 spoko:wink:moglbys zobaczyc np.cos takiego:decayed:http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/822/ujds.jpg Preikestolen też wymiata http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bd/Preikestolen_Norge.jpg/200px-Preikestolen_Norge.jpg tam to ja juz bylem ze 3 razy:decayed: a ty byles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1597 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 spoko:wink:moglbys zobaczyc np.cos takiego:decayed:http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/822/ujds.jpg Preikestolen też wymiata http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bd/Preikestolen_Norge.jpg/200px-Preikestolen_Norge.jpg tam to ja juz bylem ze 3 razy:decayed: a ty byles? Byłem - niezapomniane wrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 wycieczka tylko czy mieszkasz w norwegii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1597 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 wycieczka tylko czy mieszkasz w norwegii? W Norwegii byłem 2 razy - wycieczkowo - w Stavanger wujas mieszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 starczy juz zakupow w tym miesiacu: lustro fotochrom z czujnikiem zmierzchu kontrolka cisnienia w oponach kompletna zegary s4 czujniki parkowania i jakies tam inne male duperele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 starczy juz zakupow w tym miesiacu:lustro fotochrom z czujnikiem zmierzchu kontrolka cisnienia w oponach kompletna zegary s4 czujniki parkowania i jakies tam inne male duperele Na bogato A ten system kontroli cisnienia drogi jest? Moze by u siebie cos takiego zmotac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 ladne zakupy:wink: a ja czekam na dupe od esy (juz sie maluje) wydech od 1.8T i koncowki ulter 100mm:jezyk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 No i kurfa święta:banan: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Co Ty piełdolisz jeszcze dwa dni do roboty idę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Co Ty piełdolisz jeszcze dwa dni do roboty idę Mogłeś się kurfa uczyć Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 ja tylko poniedzialek,zrobie objazd po niezadowolonych klientach i d*pa:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Co Ty piełdolisz jeszcze dwa dni do roboty idę Mogłeś się kurfa uczyć Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 :grin: ja wolałem w szkołę kamieniami rzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Józek przesyłk dotarła?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 nie dzisiaj nic nie przyszło, pewnie jutro ---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ---------- a jutro sobota to w poniedziałek chyba że zostawił w skrzynce ---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ---------- Artur byłem w skrzynce i jest, dzięki Ci bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 jak ty tam z tym gipsem wlazłeś a co do poczty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi