biggman Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Hejka obżartuchy:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 siema zarloki i pijoki:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Karwa ja wczoraj tylko dwa drinki wypiłem chyba jakiś chory jestem:banghead: memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ja zaraz ruszam do walki z wódka:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Karwa ja wczoraj tylko dwa drinki wypiłem chyba jakiś chory jestem:banghead:memory five wladi i wszystko jasne :-) A czasem nie przebiałkowałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Chyba Ty:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Chyba Ty:thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) Bo wiesz, kukurydza = białko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Chyba Ty:thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) Bo wiesz, kukurydza = białko :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Co Ty pie..lisz ja wczoraj ojeba..m białą kiełbasę hahaha memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Co Ty pie..lisz ja wczoraj ojeba..m białą kiełbasę hahaha memory five wladi i wszystko jasne :-) dla Swietego Mikolaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Chyba Mikołajowi:D memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ja wczoraj trochę whisky a dziś głowa mnie trochę boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Chyba Mikołajowi:Dmemory five wladi i wszystko jasne :-) Ładnie się bawisz Podobno wczoraj ludzkim głosem mówiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Chyba Ty:thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) Bo wiesz, kukurydza = białko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Hammer tylko zapomniałem dodać że Mikołaj to była piękna blondi i nie kukurydzę ale minetke jej robiłem:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Hammer tylko zapomniałem dodać że Mikołaj to była piękna blondi i nie kukurydzę ale minetke jej robiłemmemory five wladi i wszystko jasne :-) I pewnie jeszcze rogi miała Chyba faktycznie za dużo tego białka było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Przecież Ty mówiłeś że do siadałeś renifera....ja jebie sam się śmieje do siebie my nawet w święta lecimy po tajtach memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Przecież Ty mówiłeś że do siadałeś renifera....ja jebie sam się śmieje do siebie my nawet w święta lecimy po tajtach memory five wladi i wszystko jasne :-) Jest pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi