andr3i Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Miki bylem i ze znizkami 112 funtow panel i kieszen ---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ---------- 200zl=40 f
wladi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ja za sam panel tyle dawałem a kieszeń z zapalniczką dorwałem na alledrogo za 80 zł
andr3i Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 no jakby bylo na alledrogo tez bym lyknal nawet przy znizkach za nowke wychodzi cena spora wiec szukam okazji ale narazie cisza
miszka Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Miki bylem i ze znizkami 112 funtowpanel i kieszen ---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ---------- 200zl=40 f no tak :doh: jeszcze alkohol poświąteczny w głowie ---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ---------- no jakby bylo na alledrogo tez bym lyknalnawet przy znizkach za nowke wychodzi cena spora wiec szukam okazji ale narazie cisza a była , nawet w ciekawe wrzuciłem, toś się za późno obudził Orig Audi A4 A 4 8E B7 RS4 S4 Mittelkonsole Menu Schalter 8E0919721A | eBay jak bym wiedział że szukasz to bym go łyknął dla ciebie
andr3i Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 tego widzialem i pisalem w sumie ze za pozno zobaczylem poluje dalej samo menu zreszta do niczego nie podlacze ta kieszen cala droga jest ogolnie no ale jak sie nic nie trafi do czasu az bede mia lzegary spowrotem to przeboleje i kupie nowke w aso Miki nie wybierasz sie autem mzoe w maju do pl ?
wladi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 A co Ty chciałeś...przecież menu wystarczy:whistling: po co Ci navi jak masz rns-a
miszka Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 ja jadę dopiero pod koniec lipca i wracam na początku września
andr3i Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 A co Ty chciałeś...przecież menu wystarczy:whistling: po co Ci navi jak masz rns-a no menu tak zgadza sie ale trzeba kieszen zeby to wlozyc
miszka Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 A co Ty chciałeś...przecież menu wystarczy:whistling: po co Ci navi jak masz rns-a no menu tak zgadza sie ale trzeba kieszen zeby to wlozyc andri jak sie dobrze uśmiechniesz to może , może Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ---------- :kox:
patryk10015 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 panowie nie znalazłem nigdzie grilla czarnego i mam dylemat obwódki malować na czarno farbą czy plastidipem?
wladi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 panowie nie znalazłem nigdzie grilla czarnego i mam dylemat obwódki malować na czarno farbą czy plastidipem?Maluj dipem bo farba Ci zejdzie będziesz miał odpryski od kamieni:whistling:
patryk10015 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 a jak z trwałością plastidipa jest? bo widziałem że można felgi i karoserie malować ale nigdzie nie znalazłem informacji o wytrzymałości
wladi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 No ale sam sobie odpowiedziałeś na pytanie, jeżeli fele się maluje i całe karoserie to musi być naprawdę wytrzymały...kiedyś Młody z drogi robił test na myjce i dopiero po dłuższej chwili kiedy trzymał pistolet przy samej karoserii dip puścił ale też zależy ile warstw położone jest. Na grilla nanieś z 3-4 warstwy powinno dać radę ja tak miałem i jeździłem rok a potem zerwałem ale prędzej nic się z nim nie działo:wink:
patryk10015 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 ok to będzie trzeba tak zrobić też bardziej za mną to przemawia bo w razie jak się odwidzi to zerwę, a jak tam wladek rezanie przodu?
wladi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Czy Władek reza to nie wiem nie mówił mi a jeżeli chodzi o mnie to działam po Nowym Roku...zderzak idzie do malowania i aktualnie poszukuję progów w kolorze w ostateczności jak nie znajdę to pomaluję moje:decayed:
patryk10015 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 no ja po świetach na gotowo będę miał zostało jeszcze szukanie konsoli z poduchami, szyby czołowej, o górnej dokładki ze spryskami i całego układu sprysków i wsio ---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 20:01 ---------- a zobacze jak to mnie wszystko finansowo wyniesie jak dobrze to jeszcze będę szukał listw bocznych s line a jak słabo to dopiero za jakiś czas
garry99 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 ok to będzie trzeba tak zrobić też bardziej za mną to przemawia bo w razie jak się odwidzi to zerwę, a jak tam wladek rezanie przodu? kiedyś tu wrzucałem filmik jak pomalowali b6 Q plasti dipem pojechali w ciężki teren umyli i nie było żadnego odprysku nie było,więc warto malować
Rekomendowane odpowiedzi