Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie słabo z kasą w uj :facepalm:

• Odpowiedzi 86.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A co Ty chciałeś...przecież menu wystarczy:whistling: po co Ci navi jak masz rns-a

no menu tak zgadza sie ale trzeba kieszen zeby to wlozyc

andri jak sie dobrze uśmiechniesz to może , może

http://img.tapatalk.com/d/13/12/29/quvy6yte.jpg

http://img.tapatalk.com/d/13/12/29/ja5aqe6u.jpg

Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka

---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ----------

:kox::kox:

:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

:shock3:

:slina:

Opublikowano
A co Ty chciałeś...przecież menu wystarczy:whistling: po co Ci navi jak masz rns-a

no menu tak zgadza sie ale trzeba kieszen zeby to wlozyc

andri jak sie dobrze uśmiechniesz to może , może

http://img.tapatalk.com/d/13/12/29/quvy6yte.jpg

http://img.tapatalk.com/d/13/12/29/ja5aqe6u.jpg

Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka

---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ----------

:kox::kox:

:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

:shock3:

:slina:

leży u nie i nawet nie wiem po co :decayed:

kiedyś pisałem ci o paru gratach , które ktoś mi miał załatwić ale wyszło inaczej , więc jeśli twoja oferta jest aktualna to możemy zrobić małego dila , ty pomożesz mi a ja pomogę tobie :naughty:

Opublikowano

Ale bez kuku.....się nie obejdzie:polew::polew::polew: chyba że 69 wchodzi w grę:shock3::grin::grin::grin:

Opublikowano
Ale bez kuku.....się nie obejdzie:polew::polew::polew: chyba że 69 wchodzi w grę:shock3::grin::grin::grin:

głodnemu chleb na myśli :kox:

ale dobre :polew::polew::polew:

Opublikowano

a wladi ciagle o tej kukurydzy:decayed:chyba cos na rzeczy jest co wladi:naughty:

Opublikowano
a wladi ciagle o tej kukurydzy:decayed:chyba cos na rzeczy jest co wladi:naughty:
Właśnie nie wiem Tomaszek o co Ci kaman i kto tu o czym myśli bo ja nic o kukurydzy nie wspominałem napisałem tylko kuku...:polew::polew::polew::polew:
Opublikowano
Właśnie nie wiem Tomaszek o co Ci kaman i kto tu o czym myśli bo ja nic o kukurydzy nie wspominałem napisałem tylko kuku...:polew::polew::polew::polew:

akurat jesli chodzi o ciebie to slowo zakonczyl bym kukurydza:jezyk::jezyk:

Opublikowano

Komuś Specjalka....ba5ejupe.jpg:thumbup:

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

No dzięki ja zaraz zaczynam maraton :thumbup:

apese3yp.jpg

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

co to za shit tam pijesz wladi:decayed:

Opublikowano
co to za shit tam pijesz wladi:decayed:
A nie wiem dostałem jakieś suweniry...jak mi pierwsza nie podejdzie to zostawię i chłopaki wypija:decayed:
Opublikowano

no wlasnie widze cos czego jeszcze nie widzialem:decayed:no ale jeszcze pewnie sporo nie widzialem:grin:

Opublikowano

Jednej rzeczy napewno nie widziałeś spytaj ćwiary :polew:

Opublikowano

chyba mi pokazywal filmik:decayed::grin::grin:

Opublikowano

Muszę chyba jakąś wyłączność wprowadzić na moje akcje bo polowa forum już wie jakim pijakiem jestem:decayed::decayed::decayed: