Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
na końcu jeszcze kazała mi sprzedać samochód żeby pokazać jaj ja kocham, jak bym sie posłuchał to bym został bez auta i bez niej ^^

:shock3::shock3:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
na końcu jeszcze kazała mi sprzedać samochód żeby pokazać jaj ja kocham, jak bym sie posłuchał to bym został bez auta i bez niej ^^

o jjjj............aaaaaaaaaa :shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:

Opublikowano
:shock3::shock3::shock3: Za każdym razem jak będziesz żałował rozstania to przeczytaj sobie to zdanie :shock3::shock3::shock3:
Opublikowano

**uj tyle lat i od nowa trzeba zaczynać, i reazc , dobrze ze mam co lol

Opublikowano

Poszukaj jakiejs fanki audic i bedzie git B-)

Opublikowano

dobrze że wszystko wyszło teraz a nie po ślubie bo dopiero by było :doh:

Opublikowano

Kiedyś dał bym sobie za nią rękę obciąć i wiesz co..... i bym teraz k**wa nie miał ręki. "Chłopaki nie płaczą"

Opublikowano

ciesze się ze przynajmniej to się tak skończyło , a nie po ślubie brać rozwód itd , jak bym uległ to bym teraz latał fabia bi turbo 1.2 75 HP na bębnotarczach ^^

Opublikowano

Hehe niezle, moja poznalem jak czarna B6 podjechalem po nia.. Potem jak zmienilem juz po slubie na golfa IV to obrazila sie wiec kupilem znow B6 hehe takiej szukaj babuszki :*)

Opublikowano

Hehe ja co w aucie mam zrobić to po co ci to, na co ci to hehe Mówię że kupie buldoga francuskiego to będzie miała zwierzątko to nie. A za dwa dni chce Yorka bo ja mam auto a ona będzie miała pieska i żebym sobie robił w aucie co chce :facepalm: Ale swoje 2 słowa wszędzie musi dac hehe.

Baby, ach te baby. :grin:

Opublikowano

baby to c**je.

Opublikowano
baby to c**je.

:decayed:

Opublikowano
Hehe ja co w aucie mam zrobić to po co ci to, na co ci to hehe Mówię że kupie buldoga francuskiego to będzie miała zwierzątko to nie. A za dwa dni chce Yorka bo ja mam auto a ona będzie miała pieska i żebym sobie robił w aucie co chce :facepalm: Ale swoje 2 słowa wszędzie musi dac hehe.

Baby, ach te baby. :grin:

:polew::polew::polew::polew:
Opublikowano
a ja już swojej nie mam, miał być ślub po wakacjach i w z końcem roku się wszystko rozpadło ;/ , teraz mogę rezac do upadłego albo do braku środków pieniężnych , przynajmniej auto mnie nie zostawi

co do podświetlanych klamek to świeca jak pol d*py za krzaka , chyba by dobrze było widać to podświetlenie gdzieś na zadupiu w lesie w nocy , diody trzeba by wyrezac na białe tak jak Marcin

nie przejmuj sie znajdziesz inna taka co bedzie szanowac to co lubisz

moja mnie wkur.... za kazdym razem jak tylko cos kupuje i ciagle awantura ale mam to w d*pie i tak rezam a jak sie nie podoba to mowie: przeciez ja cie nie zmuzaszam do bycia ze mna :decayed:

takze u mnie krotka pilka

albo po mojemu albo wcale :wink:

Opublikowano

dokladnie:wink:i jeszcze sie mowi ,,tam sa drzwi jak ci sie nie podoba:grin:

Opublikowano

No do zony to juz tak Tomku nie latwo bedzie powiedziec, bo moze pogrozic rozwodem i podzialem majatku i wtedy moze byc nie halo -:)

Opublikowano
baby to c**je.
+1 oprócz naszych matek:decayed:
Opublikowano

Wlasnie zakupilem komplet nowek oponek 18" to juz z koniecznosci, ale hebli 320/288 chyba i w tym roku nie zaloze dokladnie to nie zakupie tarcz i klockow :/ miesiac temu dowiedzialem sie ze bede tata i musze szukac jakiegos nieduzego mieszkanka i plany z modowaniem audi chyba skonczyly sie :/

Opublikowano
chce ktoś moje carbony ? :whistling:

jozek daje ci swoje i pare stowek za twoje?:wink:

Tomek mogę ci zrobic dobrą cene jak chcesz, ale Twoich nie chce :wink:

---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ----------

Wladi kupiłem za śmieszną kasę :whistling::naughty::kox:

:grin: drugie tyle dasz za brakujące elementy, jak znajdziesz :polew:

Opublikowano
a ja już swojej nie mam, miał być ślub po wakacjach i w z końcem roku się wszystko rozpadło ;/ , teraz mogę rezac do upadłego albo do braku środków pieniężnych , przynajmniej auto mnie nie zostawi

co do podświetlanych klamek to świeca jak pol d*py za krzaka , chyba by dobrze było widać to podświetlenie gdzieś na zadupiu w lesie w nocy , diody trzeba by wyrezac na białe tak jak Marcin

nie przejmuj sie znajdziesz inna taka co bedzie szanowac to co lubisz

moja mnie wkur.... za kazdym razem jak tylko cos kupuje i ciagle awantura ale mam to w d*pie i tak rezam a jak sie nie podoba to mowie: przeciez ja cie nie zmuzaszam do bycia ze mna :decayed:

takze u mnie krotka pilka

albo po mojemu albo wcale :wink:

+10 , musimy się kiedyś napić :wink:

z moją może nie jest aż tak źle bo jak kupuje coś do furacza to od razu kupuje coś żeby trochę załagodzić sytuacje i jeszcze dodaję że te jej bzdety są droższe od tajli do furacza

dobrze że ona nie zna prawdy, bo o matko :doh: