domin79 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 na końcu jeszcze kazała mi sprzedać samochód żeby pokazać jaj ja kocham, jak bym sie posłuchał to bym został bez auta i bez niej ^^ :shock3:
miszka Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 na końcu jeszcze kazała mi sprzedać samochód żeby pokazać jaj ja kocham, jak bym sie posłuchał to bym został bez auta i bez niej ^^ o jjjj............aaaaaaaaaa :shock3::shock3::shock3:
dudas307 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 :shock3: Za każdym razem jak będziesz żałował rozstania to przeczytaj sobie to zdanie :shock3:
rav85 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 **uj tyle lat i od nowa trzeba zaczynać, i reazc , dobrze ze mam co lol
serfin Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Poszukaj jakiejs fanki audic i bedzie git B-)
miszka Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 dobrze że wszystko wyszło teraz a nie po ślubie bo dopiero by było
Patryś Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Kiedyś dał bym sobie za nią rękę obciąć i wiesz co..... i bym teraz k**wa nie miał ręki. "Chłopaki nie płaczą"
rav85 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 ciesze się ze przynajmniej to się tak skończyło , a nie po ślubie brać rozwód itd , jak bym uległ to bym teraz latał fabia bi turbo 1.2 75 HP na bębnotarczach ^^
serfin Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Hehe niezle, moja poznalem jak czarna B6 podjechalem po nia.. Potem jak zmienilem juz po slubie na golfa IV to obrazila sie wiec kupilem znow B6 hehe takiej szukaj babuszki :*)
Patryś Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Hehe ja co w aucie mam zrobić to po co ci to, na co ci to hehe Mówię że kupie buldoga francuskiego to będzie miała zwierzątko to nie. A za dwa dni chce Yorka bo ja mam auto a ona będzie miała pieska i żebym sobie robił w aucie co chce Ale swoje 2 słowa wszędzie musi dac hehe. Baby, ach te baby.
MARCIN607 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Hehe ja co w aucie mam zrobić to po co ci to, na co ci to hehe Mówię że kupie buldoga francuskiego to będzie miała zwierzątko to nie. A za dwa dni chce Yorka bo ja mam auto a ona będzie miała pieska i żebym sobie robił w aucie co chce Ale swoje 2 słowa wszędzie musi dac hehe. Baby, ach te baby. :polew::polew:
andr3i Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 a ja już swojej nie mam, miał być ślub po wakacjach i w z końcem roku się wszystko rozpadło ;/ , teraz mogę rezac do upadłego albo do braku środków pieniężnych , przynajmniej auto mnie nie zostawico do podświetlanych klamek to świeca jak pol d*py za krzaka , chyba by dobrze było widać to podświetlenie gdzieś na zadupiu w lesie w nocy , diody trzeba by wyrezac na białe tak jak Marcin nie przejmuj sie znajdziesz inna taka co bedzie szanowac to co lubisz moja mnie wkur.... za kazdym razem jak tylko cos kupuje i ciagle awantura ale mam to w d*pie i tak rezam a jak sie nie podoba to mowie: przeciez ja cie nie zmuzaszam do bycia ze mna takze u mnie krotka pilka albo po mojemu albo wcale
tomcrack27 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 dokladnie:wink:i jeszcze sie mowi ,,tam sa drzwi jak ci sie nie podoba:grin:
serfin Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 No do zony to juz tak Tomku nie latwo bedzie powiedziec, bo moze pogrozic rozwodem i podzialem majatku i wtedy moze byc nie halo -
wladi Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 baby to c**je.+1 oprócz naszych matek:decayed:
serfin Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Wlasnie zakupilem komplet nowek oponek 18" to juz z koniecznosci, ale hebli 320/288 chyba i w tym roku nie zaloze dokladnie to nie zakupie tarcz i klockow :/ miesiac temu dowiedzialem sie ze bede tata i musze szukac jakiegos nieduzego mieszkanka i plany z modowaniem audi chyba skonczyly sie :/
marcin_o23 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 chce ktoś moje carbony ? jozek daje ci swoje i pare stowek za twoje? Tomek mogę ci zrobic dobrą cene jak chcesz, ale Twoich nie chce ---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ---------- Wladi kupiłem za śmieszną kasę drugie tyle dasz za brakujące elementy, jak znajdziesz
miszka Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 a ja już swojej nie mam, miał być ślub po wakacjach i w z końcem roku się wszystko rozpadło ;/ , teraz mogę rezac do upadłego albo do braku środków pieniężnych , przynajmniej auto mnie nie zostawico do podświetlanych klamek to świeca jak pol d*py za krzaka , chyba by dobrze było widać to podświetlenie gdzieś na zadupiu w lesie w nocy , diody trzeba by wyrezac na białe tak jak Marcin nie przejmuj sie znajdziesz inna taka co bedzie szanowac to co lubisz moja mnie wkur.... za kazdym razem jak tylko cos kupuje i ciagle awantura ale mam to w d*pie i tak rezam a jak sie nie podoba to mowie: przeciez ja cie nie zmuzaszam do bycia ze mna takze u mnie krotka pilka albo po mojemu albo wcale +10 , musimy się kiedyś napić z moją może nie jest aż tak źle bo jak kupuje coś do furacza to od razu kupuje coś żeby trochę załagodzić sytuacje i jeszcze dodaję że te jej bzdety są droższe od tajli do furacza dobrze że ona nie zna prawdy, bo o matko
Rekomendowane odpowiedzi