tomcrack27 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 taa ja swojej powiedzialem ze za kiere od tt dalem 400 stowki bo to okazja:decayed:
MARCIN607 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 bo by nadepnal na siusiaka:grin:Marcin o Tobie mówi:polew::polew: A to nie ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Marcin:ssij:Czytaj DDokładnie Palko.
wladi Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 to jednak Wladi:decayed:Oby dwa jesteście siusiaki:polew::polew:
MARCIN607 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 to jednak Wladi:decayed:Oby dwa jesteście siusiaki:polew::polew: Bla bla bla ide montowac grilla la la la
rav85 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 jak będziecie mieli wspólne konta z małżonkami to skończy się rumakowanie, trzeba będzie chować do skarpety boki utajnione
kaju Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 jak będziecie mieli wspólne konta z małżonkami to skończy się rumakowanie, trzeba będzie chować do skarpety boki utajnione nie gadaj, że się tak dałeś załadować?!
rav85 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 ja juz nie tera singiel jestem, lol był wybór slub albo samochód , wiadomo co wybrałem lol, jakiś order powinienem dostać
JawoR36 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 ja juz nie tera singiel jestem, lolbył wybór slub albo samochód , wiadomo co wybrałem lol, jakiś order powinienem dostać Trzeba było krótko : Jak sobie uzbierasz hajs na ślub, to się z Tobą hajtnę Na moją działa
kaju Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 ja juz nie tera singiel jestem, lolbył wybór slub albo samochód , wiadomo co wybrałem lol, jakiś order powinienem dostać tęsknisz czasem za nią?
tomcrack27 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 sam pewnie z podkulonym ogonem latasz przy swojej babie:grin:
Wandej Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Kurfa co drugi to widze tutaj macho jest i baba metr za nim chodzi:kox: A jakby zobaczyła co piszą te embargo na szpare z miesiąc:decayed:
tomcrack27 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Kurfa co drugi to widze tutaj macho jest i baba metr za nim chodzi:kox: A jakby zobaczyła co piszą te embargo na szpare z miesiąc:decayed: o to to Andrzeju:decayed:
Gość Edyta Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Kurfa co drugi to widze tutaj macho jest i baba metr za nim chodzi:kox: A jakby zobaczyła co piszą te embargo na szpare z miesiąc:decayed: :polew::polew::polew:
serfin Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Ano cos w tym jest, po slubie tez ukrucilo sie wiele i u mnie, i juz nie modze w takim tempie jak rok temu. Nie bydzie super siedzisk, rns'a, i czarnej podsufity :/ pytanie: wygluszenia pod przednia maske w B6 wystepowaly tylko u diesli?
Wandej Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Ano cos w tym jest, po slubie tez ukrucilo sie wiele i u mnie, i juz nie modze w takim tempie jak rok temu. Nie bydzie super siedzisk, rns'a, i czarnej podsufity :/ pytanie: wygluszenia pod przednia maske w B6 wystepowaly tylko u diesli? Ja nie mam i w 3.0 też nie ma. Nie wiem jak 1.8t:wink:
Rekomendowane odpowiedzi