Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A idz ty w diably :P juz mi stracha narobiles, że mam tyl TRW niewiadomo jaki, kupilem rok temu heble ale nie bylo kaski na tarcze i klocki do tej pory. Czyli TRW z tylu pod 288 byly w A4B7 3.0 tdi quattro tak?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Józek montuj ten solar a nie teraz będzie rok leżał:decayed:

Opublikowano
A idz ty w diably :P juz mi stracha narobiles, że mam tyl TRW niewiadomo jaki, kupilem rok temu heble ale nie bylo kaski na tarcze i klocki do tej pory. Czyli TRW z tylu pod 288 byly w A4B6 3.0 tdi quattro tak?

chodzi łoto ze w B6 niebyło 3.0 w tdi:decayed::grin:

Opublikowano
A idz ty w diably :P juz mi stracha narobiles, że mam tyl TRW niewiadomo jaki, kupilem rok temu heble ale nie bylo kaski na tarcze i klocki do tej pory. Czyli TRW z tylu pod 288 byly w A4B6 3.0 tdi quattro tak?

chodzi łoto ze w B6 niebyło 3.0 w tdi:decayed::grin:

:hi:

Opublikowano

Z calej tez zabawy przy cieciu zderzaka zabraklo czasu na przetestowanie subika Bang&Olufsen z wnęki koła z Q5.

Opublikowano

no... to piątunio!

:banan::drunk:

Opublikowano

Ja niestety sob i niedz robie wiec nic z weekendu, z drugiej strony pogoda bedzie okropna

Opublikowano

jakis duzy balon masz zalozony :whistling::wink:

Fanta, a Ty na jakie kolo w końcu się zdecydowałeś? :whistling:

hmm pokaże niebawem :wink:

jakis duzy balon masz zalozony :whistling::wink:

235/35 to balon?:whistling:

skoro masz 8,5J to 235 jest troche za szeroka..

ja mam 9,5J i daje 225/35

---------- Post dopisany at 14:01 ---------- Poprzedni post napisany at 14:01 ----------

:decayed:

Ale 18? Ja nie chce na każdym rondzie na ranty uwazac:kwasny: 225 jest dopuszczalne ale auto lepiej z tylu wygląda na 235:wink:

Ale z profila dużo lepiej wygląda na 225:decayed: i taka bym zalozyl...

Opublikowano

ma ktoś rozpiskę dekorów carbon b6?? :bag:

Opublikowano

stylizacja i tuning --> i tam szukasz u góry masz wszystko o s4 b6 :wink:

Opublikowano

carbon tysz? :banan:

Spasiba marcinku

Opublikowano
Józek montuj ten solar a nie teraz będzie rok leżał:decayed:

bez obaw :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

nie da się ukryć ale ceny gratów z b6 lecą w dół :whistling:

Opublikowano

8E0 867 409 L 7V7 – listwa dekoracyjna tapicerki drzwi pokryta włóknem węglowym (lewy przód)

8E0 867 410 L 7V7 – listwa dekoracyjna tapicerki drzwi pokryta włóknem węglowym (prawy przód)

8E0 867 419 L 7V7 – listwa dekoracyjna tapicerki drzwi pokryta włóknem węglowym (lewy tył

8E0 867 420 L 7V7 – listwa dekoracyjna tapicerki drzwi pokryta włóknem węglowym (prawy tył)

8E1 853 189 AG 7V7 – listwa dekoracyjna deski rozdzielczej pokryta włóknem węglowym (strona kierowcy)

8E1 853 190 AQ 7V7 – listwa dekoracyjna deski rozdzielczej pokryta włóknem węglowym dla wersji Quattro (strona pasażera)

8E1 853 190 BL 7V7 – listwa dekoracyjna deski rozdzielczej pokryta włóknem węglowym dla wersji z napędem na przednią oś (strona pasażera)

8E0 864 261 AE 7V7 – ramka dekoracyjna osłaniająca drążek zmiany biegów pokryta włóknem węglowym (wariant dla skrzyni manualnej)

8E0 864 261 AF 7V7 – ramka dekoracyjna osłaniająca drążek zmiany biegów pokryta włóknem węglowym (wariant dla skrzyni automatycznej)

8E0 857 967 Q 7V7 – osłona popielniczki przedniej pokryta włóknem węglowym (wariant bez RNS-E, kosz 1DIN)

8E0 857 967 R 7V7 – osłona popielniczki przedniej pokryta włóknem węglowym (wariant z RNS-E, kosz 2DIN)

8E0 857 961 L 7V7 – popielniczka tylna pokryta włóknem węglowym

Opublikowano

krótko mówiąc "płacisz jak za konia - jedziesz mułem" :grin: :grin: :grin:

Opublikowano

Kurfa jak mnie graba boli od kręcenia tym zjebanym gwintem:facepalm: Jakbym z tydzień bez ustanku na rękawie jechał:decayed: