Artur82 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 no ale w urzedzie nichca mi wydac ori kwadrata bo powiedzili ze mam przerejestrowac auto a na te numery co mam to mi nie dadza
kaju Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Be piuntką się jarali dobre:polew: te tee teeee, było czym! no ale w urzedzie nichca mi wydac ori kwadrata bo powiedzili ze mam przerejestrowac auto a na te numery co mam to mi nie dadza bzdura, o czym już Ci pisałem tutaj
miki Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 no ale w urzedzie nichca mi wydac ori kwadrata bo powiedzili ze mam przerejestrowac auto a na te numery co mam to mi nie dadza Powiedz ze zgubiles i złóż wniosek o wtórnik...
kaju Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 no ale w urzedzie nichca mi wydac ori kwadrata bo powiedzili ze mam przerejestrowac auto a na te numery co mam to mi nie dadza Powiedz ze zgubiles i złóż wniosek o wtórnik... niech powie wprost, że dostał strzała w dupsko, znalazł klape z wersji amerykańskiej i musi mieć kwadrat, bo prostokąta nie wolno giąć i czy im się to podoba czy nie, to muszą wyrobić taką, jaką zaznaczasz na wniosku, czyli kwadrat.
Wandej Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 no ale w urzedzie nichca mi wydac ori kwadrata bo powiedzili ze mam przerejestrowac auto a na te numery co mam to mi nie dadza Powiedz ze zgubiles i złóż wniosek o wtórnik... Będę miał do Ciebie interes:naughty: Widzę że sporo wypocin piszesz w detailingu więc poradź tu mnie czym porządnie auto umyć po zimie i żeby pół wypłaty nie wydać
kaju Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 czym porządnie auto umyć po zimie i żeby pół wypłaty nie wydać najlepsze rozwiązanie dla Ciebie to kupić 3 kilo smalcu i posmarować po dachu - może psy fpjerdolo
wladi Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 czym porządnie auto umyć po zimie i żeby pół wypłaty nie wydać najlepsze rozwiązanie dla Ciebie to kupić 3 kilo smalcu i posmarować po dachu - może psy fpjerdolo :polew::polew:
Wandej Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 czym porządnie auto umyć po zimie i żeby pół wypłaty nie wydać najlepsze rozwiązanie dla Ciebie to kupić 3 kilo smalcu i posmarować po dachu - może psy fpjerdolo :polew::polew: A Ty z czego się smiejesz bydlaku? Ty Kaju sobie lepiej krzywki na wałkach policz czy się zgadzają
Artur82 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 czym porządnie auto umyć po zimie i żeby pół wypłaty nie wydać najlepsze rozwiązanie dla Ciebie to kupić 3 kilo smalcu i posmarować po dachu - może psy fpjerdolo rozjebałeś mi system Dobra we wtorek ide do urzedu zamowic tablice
kaju Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 czym porządnie auto umyć po zimie i żeby pół wypłaty nie wydać najlepsze rozwiązanie dla Ciebie to kupić 3 kilo smalcu i posmarować po dachu - może psy fpjerdolo :polew::polew: A Ty z czego się smiejesz bydlaku? Ty Kaju sobie lepiej krzywki na wałkach policz czy się zgadzają zgadzają się bardziej, niż Twój stan oleju
Armi Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Be piuntką się jarali dobre:polew: Moją się jarali - bo myśleli, że ori US. Później okazało się, że mamy wspólnych znajomych itd. Ostrzegli nawet, że o ile z policją pójdzie gładko tak z inspekcją transportu łatwo się nie dogadam. Z tablica fake us jest fajnie, przełożysz raz, przełożysz drugi ale za którymś razem uprą się, że mandat i będzie wybór albo płacisz albo sąd. Ile razy można mówić, że czekasz na wyrobienie ori kwadratu:wink: Ja zrezygnowałem na kilka miesięcy. Na trasie można latać, gorzej w mieście gdzie policji masa.
wladi Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Od razu bydlaku:whistling: żebym Cię zaraz nie sięgnął
Artur82 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Be piuntką się jarali dobre:polew: Moją się jarali - bo myśleli, że ori US. Później okazało się, że mamy wspólnych znajomych itd. Ostrzegli nawet, że o ile z policją pójdzie gładko tak z inspekcją transportu łatwo się nie dogadam. Z tablica fake us jest fajnie, przełożysz raz, przełożysz drugi ale za którymś razem uprą się, że mandat i będzie wybór albo płacisz albo sąd. Ile razy można mówić, że czekasz na wyrobienie ori kwadratu:wink: Ja zrezygnowałem na kilka miesięcy. Na trasie można latać, gorzej w mieście gdzie policji masa. no ale jak masz przy sobie ori kwadrat to Cie puszczą tak??
Wandej Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Od razu bydlaku:whistling: żebym Cię zaraz nie sięgnął Ty już tyle obiecujesz i nic:decayed:
kaju Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 no ale jak masz przy sobie ori kwadrat to Cie puszczą tak?? przypinasz do fejka na małe 4 neodymy i gra ---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ---------- BTW, Armi - mój synuś przed chwilą do Ciebie dzwonił
wladi Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 No oki ale powiedzcie jak sprawa wygląda jak się auto z US sprowadzi...wymieni się lampy tak żeby było według naszych przepisów i co klapę wtedy też trzeba wymieniać? Wydaje mi się że wydają takie tablice normalnie?
Bieniek Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Wladi mosku nasza kwadratowa nie pasuje elegancko w klape us. tu jest problem.
wladi Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Wladi mosku nasza kwadratowa nie pasuje elegancko w klape us.tu jest problem. Mośku ja tam się nie znam jak Ty:grin: ale jak byś chciał to mam Goretex jeden na sprzedaż wystawiony:decayed::decayed:
Armi Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Be piuntką się jarali dobre:polew: Moją się jarali - bo myśleli, że ori US. Później okazało się, że mamy wspólnych znajomych itd. Ostrzegli nawet, że o ile z policją pójdzie gładko tak z inspekcją transportu łatwo się nie dogadam. Z tablica fake us jest fajnie, przełożysz raz, przełożysz drugi ale za którymś razem uprą się, że mandat i będzie wybór albo płacisz albo sąd. Ile razy można mówić, że czekasz na wyrobienie ori kwadratu:wink: Ja zrezygnowałem na kilka miesięcy. Na trasie można latać, gorzej w mieście gdzie policji masa. no ale jak masz przy sobie ori kwadrat to Cie puszczą tak?? Wszytko zależy od policjanta. Nie ma czegoś takiego jak ustawowe "masz 20 minut" na naprawę usterki:decayed: jeżeli zdarzysz "naprawić" przed wypisaniem mandatu to masz szczęście. Nie ma podstaw by dać mandat/odebrać dowód - nie ma usterki.
Artur82 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Be piuntką się jarali dobre:polew: Moją się jarali - bo myśleli, że ori US. Później okazało się, że mamy wspólnych znajomych itd. Ostrzegli nawet, że o ile z policją pójdzie gładko tak z inspekcją transportu łatwo się nie dogadam. Z tablica fake us jest fajnie, przełożysz raz, przełożysz drugi ale za którymś razem uprą się, że mandat i będzie wybór albo płacisz albo sąd. Ile razy można mówić, że czekasz na wyrobienie ori kwadratu:wink: Ja zrezygnowałem na kilka miesięcy. Na trasie można latać, gorzej w mieście gdzie policji masa. no ale jak masz przy sobie ori kwadrat to Cie puszczą tak?? Wszytko zależy od policjanta. Nie ma czegoś takiego jak ustawowe "masz 20 minut" na naprawę usterki:decayed: jeżeli zdarzysz "naprawić" przed wypisaniem mandatu to masz szczęście. Nie ma podstaw by dać mandat/odebrać dowód - nie ma usterki. aaa no to się zdązy bo podnoszę kalę i wyciągam odpowiednią a zajmuje to kilka sekund
Rekomendowane odpowiedzi