Wandej Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Pany dzisiaj taka sytuacja. Podjezdzam na stacje tankowac a tu mi do fury kilku gowniarzy podchodzi i z tekstem "ale ma pan za***iste fele":decayed: Po to właśnie tyle Grzebie się przy tych struclach. Takie teksty mi sie odwdzięczaja za ta robote:kox:
MARCIN607 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Pany dzisiaj taka sytuacja. Podjezdzam na stacje tankowac a tu mi do fury kilku gowniarzy podchodzi i z tekstem "ale ma pan za***iste fele":decayed: Po to właśnie tyle Grzebie się przy tych struclach. Takie teksty mi sie odwdzięczaja za ta robote:kox:a nie takie?-- idz zrób kurw......a zdjęcia bo Cię jebniem !!!! :decayed::decayed:a co do malolatów to norma- na światłach czy na parkingu każdy gały robi nawet na moje zmęczone życiem rsy- a nie jakieś piz*owate 18tki :polew::polew:
Wandej Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Jutro jade furmana do roboty to cykne i umyje:naughty: O ile dojade z całym frontem no trochę przesadzilem:decayed:
jozek726 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 8,5/11J to dobre parametry felgi do b6 ?
marcin_o23 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 to 11 to ciężko, zależy od et, ale to już niezła szerokość
marcin_o23 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 czuli plus dystans, kristof ma klemany z tyłu 10,5cala
marcin_o23 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 no mega szerokie, i chyba głupio by wyglądało 8,5 takie wąskie i 11 za szerokie
Majkel Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Pany dzisiaj taka sytuacja. Podjezdzam na stacje tankowac a tu mi do fury kilku gowniarzy podchodzi i z tekstem "ale ma pan za***iste fele":decayed: Po to właśnie tyle Grzebie się przy tych struclach. Takie teksty mi sie odwdzięczaja za ta robote +1 Niedawno kumplowi dałem pod klubem o 3.00 w nocy klucze bo chcial kurtke z auta, jak wrócił powiedział że przy aucie dwóch kolesi z laską stoi i pytają się co to za koła, że fajne... powiedział im, że właściciel zaraz przyjdzie, no i wyszedłem po ok. 10 minutach na zewnątrz i nadal tam stali, gadka szmatka i się okazało że gościu lubuje się w S2 i sam ma piękną, zadbaną sztuke - takie sytuacje tylko potwierdzają to, że warto dłubać
H4mm3R Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Pany dzisiaj taka sytuacja. Podjezdzam na stacje tankowac a tu mi do fury kilku gowniarzy podchodzi i z tekstem "ale ma pan za***iste fele":decayed: Po to właśnie tyle Grzebie się przy tych struclach. Takie teksty mi sie odwdzięczaja za ta robote +1 Niedawno kumplowi dałem pod klubem o 3.00 w nocy klucze bo chcial kurtke z auta, jak wrócił powiedział że przy aucie dwóch kolesi z laską stoi i pytają się co to za koła, że fajne... powiedział im, że właściciel zaraz przyjdzie, no i wyszedłem po ok. 10 minutach na zewnątrz i nadal tam stali, gadka szmatka i się okazało że gościu lubuje się w S2 i sam ma piękną, zadbaną sztuke - takie sytuacje tylko potwierdzają to, że warto dłubać A mi ostatnio jakaś laska zostawiła karteczkę pod wycieraczką żebym zadzwonił
Patryś Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 A mi ostatnio jakaś laska zostawiła karteczkę pod wycieraczką żebym zadzwonił Heble S4 już są w domku. Teraz małe spa im trzeba zafundować i na auto
MARCIN607 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Pany dzisiaj taka sytuacja. Podjezdzam na stacje tankowac a tu mi do fury kilku gowniarzy podchodzi i z tekstem "ale ma pan za***iste fele":decayed: Po to właśnie tyle Grzebie się przy tych struclach. Takie teksty mi sie odwdzięczaja za ta robote +1 Niedawno kumplowi dałem pod klubem o 3.00 w nocy klucze bo chcial kurtke z auta, jak wrócił powiedział że przy aucie dwóch kolesi z laską stoi i pytają się co to za koła, że fajne... powiedział im, że właściciel zaraz przyjdzie, no i wyszedłem po ok. 10 minutach na zewnątrz i nadal tam stali, gadka szmatka i się okazało że gościu lubuje się w S2 i sam ma piękną, zadbaną sztuke - takie sytuacje tylko potwierdzają to, że warto dłubać A mi ostatnio jakaś laska zostawiła karteczkę pod wycieraczką żebym zadzwonił ta-zeszło panu powietrze z kół-nr do wulkanizacji
Majkel Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Pany dzisiaj taka sytuacja. Podjezdzam na stacje tankowac a tu mi do fury kilku gowniarzy podchodzi i z tekstem "ale ma pan za***iste fele":decayed: Po to właśnie tyle Grzebie się przy tych struclach. Takie teksty mi sie odwdzięczaja za ta robote +1 Niedawno kumplowi dałem pod klubem o 3.00 w nocy klucze bo chcial kurtke z auta, jak wrócił powiedział że przy aucie dwóch kolesi z laską stoi i pytają się co to za koła, że fajne... powiedział im, że właściciel zaraz przyjdzie, no i wyszedłem po ok. 10 minutach na zewnątrz i nadal tam stali, gadka szmatka i się okazało że gościu lubuje się w S2 i sam ma piękną, zadbaną sztuke - takie sytuacje tylko potwierdzają to, że warto dłubać A mi ostatnio jakaś laska zostawiła karteczkę pod wycieraczką żebym zadzwonił ta-zeszło panu powietrze z kół-nr do wulkanizacji Pewnie z banku laska była i Ci kredyt chciała wcisnąć - Hammer ja się już tak kiedyś nadziałem, tak mnie na spotkaniu dyda kumpela zbajerowała że prawie ubezpieczenie wykupiłem w ING :grin:
serfin Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 nie to Pani Krysia z Gazowni była chce Ci diesla zagazować
H4mm3R Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Co wam będę opowiadać, była przejażdżka klekotem, potem lodzik i odstawiłem pańcię pod blok
Patryś Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=YMU5Z5QOnrM
Wandej Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Co wam będę opowiadać, była przejażdżka klekotem, potem lodzik i odstawiłem pańcię pod blok Dużo płaciłeś za godzine?
MARCIN607 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=YMU5Z5QOnrM Popłakałem się
H4mm3R Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Co wam będę opowiadać, była przejażdżka klekotem, potem lodzik i odstawiłem pańcię pod blok Dużo płaciłeś za godzine? A Ty dałeś po cukierku że tacy mili byli?
Rekomendowane odpowiedzi