Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema: a ja dziś wolne :decayed:

Bydlak:przebiegly:

Zastanawiam się co tu robić :guma:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany zagłówki w recaro da się zdemontować bez większych problemów?

Opublikowano

Pikuś tomku

Opublikowano
:wink:
Opublikowano

Czym się kierować wybierając pierścienie centrujące do felg aluminiowych :eusathink:

Bo nie wiem jakie do siebie kupić, poza tym, że aluminiowe..

Opublikowano
Czym się kierować wybierając pierścienie centrujące do felg aluminiowych :eusathink:

Rozmiarem:przebiegly:

Opublikowano

Penisa?

Opublikowano

Penisa?

Nie wiem czy znajdziesz takie małe:decayed:

Opublikowano

Front US in progress :banan::banan: wyciąłem z starego zderzaka wnęke na rejke i wkomponowałem to w drugi zderzak - perfekcyjnie nie jest, ale reszta już należy do szprejmastra, dla mnie jest git :naughty:

Opublikowano

Penisa?

Nie wiem czy znajdziesz takie małe:decayed:

:oklasky::polew::polew::polew:

Opublikowano
to poka:naughty:

pokaże wersje końcową, robocza jest zbyt brzydka, żeby się tym chwalić :grin: ale wrzucę zaraz fotke z przymiarki :wink:

Opublikowano

Kamil miszcz!! :thumbup::thumbup::thumbup:

Opublikowano

Się nada się?

Pierścienie wszystkie typowe , 24h , polski prod. (4051313795) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Średnia piasty 57.1, a średnica otworu w feldze nie wiem, bo suwmiarkę mam z d*py, ale fele to S Liny 18" takie jak wladi ma, podpowie ktoś?

Opublikowano

Panowie jak obecnie nie mam w swoim sedanie B6 z tylu w boczkach kanapy airbagow to jak kupie takie boczki z airbagami i zamontuje s swoim aucie, to bez problemu podlacze kable airbagow pod te kostki co sa za boczkami w aucie i wystarczy cos zakodowac w Vag i bedzie to dzialac? I z 6 airbagow bede mial wersje 8airbagow?

Opublikowano
Panowie jak obecnie nie mam w swoim sedanie B6 z tylu w boczkach kanapy airbagow to jak kupie takie boczki z airbagami i zamontuje s swoim aucie, to bez problemu podlacze kable airbagow pod te kostki co sa za boczkami w aucie i wystarczy cos zakodowac w Vag i bedzie to dzialac? I z 6 airbagow bede mial wersje 8airbagow?

jesli twój sterownik air baga to ogarnie to tak:wink:

Opublikowano

Eee czyli nie jest powiedziane ze to obsluzy? Mam kurtyny + airbagi w fotelach i przod. Chcialem wziac od czakiego te boczki z poduszkami ale jak nie ma pewnosci ze zadzialaja to chba nie ma to sensu

Opublikowano
Eee czyli nie jest powiedziane ze to obsluzy? Mam kurtyny + airbagi w fotelach i przod. Chcialem wziac od czakiego te boczki z poduszkami ale jak nie ma pewnosci ze zadzialaja to chba nie ma to sensu

odpal vaga i sprawdz czy mozesz dokodowac i tyle:wink:

Opublikowano

Czyli zapytam magicznie "how"?

Dokodowac czyli jak wejsc w airbag i co tam takiego wpisac?