serfin Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 A dzieki dzieki za potwierdzenie moich przypuszczen. Okazuje sie, ze musze dalej szukac do swojej B6 tylnych boczkow pod elektryke, czarny soul, bo chwycilem na allegro po 35zl w idealnym stanie kompletne boczki bez wiazki ale to chyba jeden z 4 Swing' ów i odstapilem od finalizacji transakcji :/
Artur82 Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 sam się na to nie dam, chyba że z Arturem w BT razem z Whisky i 2 Monikami:decayed: nie ma problemu jakis perfum bedzie a reszta jest zawsze (czyli cos do krecenia)
Flyer Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Plyn wspomagania do sevotronica, jaka specka? mam na minimum i musze dolac, bo czuje wspomaganie oslablo (wyciek z przewodu). Mam zwykly mineralny Febi, moge dolac? Dzieki!
wladi Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Tylko żeby rdza nie przeskoczyła:whistling::grin:
jozek726 Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Potrzebował bym numerki tych spinek drzwi, białych i czarnych, ma ktoś?
Marcino87 Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Tylko żeby rdza nie przeskoczyła:whistling::grin: Twojego nie ma to nie przeskoczy
andr3i Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 A dzieki dzieki za potwierdzenie moich przypuszczen. Okazuje sie, ze musze dalej szukac do swojej B6 tylnych boczkow pod elektryke, czarny soul, bo chwycilem na allegro po 35zl w idealnym stanie kompletne boczki bez wiazki ale to chyba jeden z 4 Swing' ów i odstapilem od finalizacji transakcji :/ jak sie ogarne troche na chacie to podesle ci wieczorem te zdjecia bo wczoraj powalczylem troche i nie dalbym rady nic wyslac:facepalm:
serfin Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Spox andr3i, wlasnie mam przerwe na pizze i ide dalej walczyc z montazem spryskow, zderzak sline wkooooncu wyrezalem na tip top, troche innowacji wnioslem w tym modzie czesci do elektryki szyb tyl, dopiero do mnie zjezdzac beda po niedzieli
wladi Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Potrzebował bym numerki tych spinek drzwi, białych i czarnych, ma ktoś? -spinki do tapicerki drzwi 8E0 868 243 czarne, 8E0 867 276 białe
tomcrack27 Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Spox andr3i, wlasnie mam przerwe na pizze i ide dalej walczyc z montazem spryskow, zderzak sline wkooooncu wyrezalem na tip top, troche innowacji wnioslem w tym modzie czesci do elektryki szyb tyl, dopiero do mnie zjezdzac beda po niedzieli to sie pochwal jak ci wyszedl modzik:naughty:
dariuszqw Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Potrzebny numer zaślepek do felg Rotor 18'. Ktoś coś wie?
serfin Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Narazienowy zdesio sline wyglada tak, teraz walcze zdemontazem starego zdesia, oprocz demontazu lewego przedniego kola i nadkola musze z prawej strony tez cos odkrecic kryjacego sie za nadkolem? Czy tylko po 3 sruby z obu stron trzymajace zderzak?
wladi Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Po 3 śruby w nadkolach, 2 pod zderzakiem jak kratki zdejmiesz
Rekomendowane odpowiedzi