Booster Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 siema,dzisiaj znalazłem ogłoszenie moich byłych alu:decayed:, gość sprzedaje, mogę śmiało polecić Felgi + opony audi a4 b5 17" cali 5x112 Gdańsk Siedlce tak wyglądały u mnie na aucie http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/197/7tu.JPG To jakiś zestaw do dragracing'u? są to felgi torowe, również do dragu, fajne lekkie alu:wink:
domin79 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Czy brzeczek w liczniku podchodzi z czegos innego (tanszego) ? Nie dziala mi ten glosniczek i pasowaloby go wymienic na jakis sprawny... ew. czy wiecie czy ktos sprzedaje liczniki na czesci? BRZĘCZEK GLOŚNICZEK GLOSNIK LICZNIKA AUDI A4 B6 B7 (4092071154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
KANAL Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Dzieki za namiar. Domin, Ty tu jestes GURU w elektronice... wczoraj zauwazylem ze nie domykaja mi sie szyby z pilota (ani nie otwieraja)... myslalem ze po odpieciu aku modul komfortu sie rozkodowal albo cos takiego... podlaczylem VAG'a, pozniej VCDS'a i zaczalem sie bawic w kodowanie - kodowanie przyjmuje a szyby nadal sie nie otwieraja / zamykaja. Ani z pilota ani z kluczyka. Inne funkcje dzialaja poprawnie po zakodowaniu (selektywny zamek, ryglowanie zamkow po przekroczeniu 15km/h itp itd). Spotkales sie z czyms takim? Bledow zadnych w module komfortu (46) nie ma.
H4mm3R Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Dzieki za namiar.Domin, Ty tu jestes GURU w elektronice... wczoraj zauwazylem ze nie domykaja mi sie szyby z pilota (ani nie otwieraja)... myslalem ze po odpieciu aku modul komfortu sie rozkodowal albo cos takiego... podlaczylem VAG'a, pozniej VCDS'a i zaczalem sie bawic w kodowanie - kodowanie przyjmuje a szyby nadal sie nie otwieraja / zamykaja. Ani z pilota ani z kluczyka. Inne funkcje dzialaja poprawnie po zakodowaniu (selektywny zamek, ryglowanie zamkow po przekroczeniu 15km/h itp itd). Spotkales sie z czyms takim? Bledow zadnych w module komfortu (46) nie ma. Musisz kluczyk przyuczyć...
andr3i Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Dzieki za namiar.Domin, Ty tu jestes GURU w elektronice... wczoraj zauwazylem ze nie domykaja mi sie szyby z pilota (ani nie otwieraja)... myslalem ze po odpieciu aku modul komfortu sie rozkodowal albo cos takiego... podlaczylem VAG'a, pozniej VCDS'a i zaczalem sie bawic w kodowanie - kodowanie przyjmuje a szyby nadal sie nie otwieraja / zamykaja. Ani z pilota ani z kluczyka. Inne funkcje dzialaja poprawnie po zakodowaniu (selektywny zamek, ryglowanie zamkow po przekroczeniu 15km/h itp itd). Spotkales sie z czyms takim? Bledow zadnych w module komfortu (46) nie ma. opusc je maksymalnie na dol i przytrzymaj troche przycisk i to samo u gory powinno zadzialac wtedy juz
domin79 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 opusc je maksymalnie na dol i przytrzymaj troche przycisk i to samo u gory powinno zadzialac wtedy juz
KANAL Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Dzieki za namiar.Domin, Ty tu jestes GURU w elektronice... wczoraj zauwazylem ze nie domykaja mi sie szyby z pilota (ani nie otwieraja)... myslalem ze po odpieciu aku modul komfortu sie rozkodowal albo cos takiego... podlaczylem VAG'a, pozniej VCDS'a i zaczalem sie bawic w kodowanie - kodowanie przyjmuje a szyby nadal sie nie otwieraja / zamykaja. Ani z pilota ani z kluczyka. Inne funkcje dzialaja poprawnie po zakodowaniu (selektywny zamek, ryglowanie zamkow po przekroczeniu 15km/h itp itd). Spotkales sie z czyms takim? Bledow zadnych w module komfortu (46) nie ma. Musisz kluczyk przyuczyć... Mimo tego ze normalnie otwiera i zamyka drzwi z pilota? Po odpieciu aku wlasnie nie otwieral mi pilotem drzwi - wlozylem w stacyjke przekrecilem zaplon i zaczal otwierac i zamykac auto normalnie ale wtedy nie zwrocilem uwagi na szyby.
H4mm3R Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Dzieki za namiar.Domin, Ty tu jestes GURU w elektronice... wczoraj zauwazylem ze nie domykaja mi sie szyby z pilota (ani nie otwieraja)... myslalem ze po odpieciu aku modul komfortu sie rozkodowal albo cos takiego... podlaczylem VAG'a, pozniej VCDS'a i zaczalem sie bawic w kodowanie - kodowanie przyjmuje a szyby nadal sie nie otwieraja / zamykaja. Ani z pilota ani z kluczyka. Inne funkcje dzialaja poprawnie po zakodowaniu (selektywny zamek, ryglowanie zamkow po przekroczeniu 15km/h itp itd). Spotkales sie z czyms takim? Bledow zadnych w module komfortu (46) nie ma. Musisz kluczyk przyuczyć... Mimo tego ze normalnie otwiera i zamyka drzwi z pilota? Po odpieciu aku wlasnie nie otwieral mi pilotem drzwi - wlozylem w stacyjke przekrecilem zaplon i zaczal otwierac i zamykac auto normalnie ale wtedy nie zwrocilem uwagi na szyby. Tak samo szyby, opuść szybę max w dół i przytrzymaj przycisk, to samo w górę. Wtedy jak lekko pociągniesz przycisk to szyba sama poleci do końca.
andr3i Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 KANAL przecie napisalem wyzej co i jak i beda smigac
KANAL Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 KANAL przecie napisalem wyzej co i jak i beda smigac Dzieki wielkie. Dziala A juz sie balem ze jakas awaria
tomcrack27 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Siema powoli bede szukał modulu F.... niestety zachcialo sie fotochromu i moze CLH :/ U mnie sie taki przewala:whistling:
serfin Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Jak przewala sie to dawaj na pw moze cos ugada sie
slo Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 panowie mam problem - nie ma dźwięku jak wyskakuje błąd, rezerwa itp.. Głośniczek licznika do wymiany ?
Gość cwiara Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 panowie mam problem - nie ma dźwięku jak wyskakuje błąd, rezerwa itp.. Głośniczek licznika do wymiany ? Tak
slo Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 panowie mam problem - nie ma dźwięku jak wyskakuje błąd, rezerwa itp.. Głośniczek licznika do wymiany ? Tak BRZĘCZEK GLOŚNICZEK GLOSNIK LICZNIKA AUDI A4 B6 B7 (4099652012) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. taki ? wylutować trzeba czy na jakiejś taśmie jest ?
Gość cwiara Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Dokladnie taki. Trzeba wylutowac. Lutowany jest w 4 miejscach
kris-krzysztof Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Która lepsza wersja ? Bo kolega sie nie może zdecydować .
tomcrack27 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 z czarnym dodatkiem nawet spoko.te bez juz oklepane
Gość Edyta Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 z czarnym dodatkiem nawet spoko.te bez juz oklepane dokładnie
Rekomendowane odpowiedzi