MarianekZg Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Sorki, że wam przeszkadzam w degustacji dominek czy może mi mrygać jeden z Xenonów po ostatnich modach
kaju Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ładny panoramix wujek! ja vol heeeej hoooo! wiruje cały śfjaaat! chciałabym chciala aaaajj aaaj w sercu mi graj! miodddd malinaaaa wszyscy tańczo skaczo i śpiewajo!
wladi Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Sorki, że wam przeszkadzam w degustacji dominek czy może mi mrygać jeden z Xenonów po ostatnich modach Albo żarnik pada albo przetwornica nie ma innej opcji:decayed:
kaju Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Sorki, że wam przeszkadzam w degustacji dominek czy może mi mrygać jeden z Xenonów po ostatnich modach Albo żarnik pada albo przetwornica nie ma innej opcji:decayed: +1, ale szybciej przetwornica, bo żarnik zazwyczaj zmienia barwe świecenia w fiolet, potem róż i na końcu odegra i odśpiewa Anielski orszak
MarianekZg Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ale nie używam xenonów tylko dziennych (30% długich) a xenon i tak mryga czasem ...ebany może tak być
domin79 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ładny panoramix wujek! ja vol heeeej hoooo! wiruje cały śfjaaat! chciałabym chciala aaaajj aaaj w sercu mi graj! miodddd malinaaaa wszyscy tańczo skaczo i śpiewajo! bo ja tanczyc chce ..... albo nie pic mnie sie chce
serfin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Chlopaki czy chlodnice te pierwsze co sa w naszych B6 po otworzeniu machy, sa jednakowe w modelach z silnikiem 1.9tdi, i benzynce 1.8T i czy mozna stosowac je zamiennie?
wladi Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 No Kaju ma rację raczej przetwornica....jak chcesz być pewien na stówe to przełóż żarniki i będziesz wiedział wtedy czy po przełożeniu ten sam żarnik mruga czy to jednak przetwornica...
MarianekZg Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 robicie mnie w ..uja coś tak czuje
kaju Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ładny panoramix wujek! ja vol heeeej hoooo! wiruje cały śfjaaat! chciałabym chciala aaaajj aaaj w sercu mi graj! miodddd malinaaaa wszyscy tańczo skaczo i śpiewajo! bo ja tanczyc chce ..... albo nie pic mnie sie chce wiem czego chcesz sączysz martini z lodem!
serfin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Bo po zdjeciu zderzaka zauwazylem na lewym slupku zielony nalot i odchodzaca czarna farbe. Nie jest to na calej wysokosci slupka tylko tak od polowy do dolu. Nie wiem czy to kwalifikuje sie do wymiany?
Flyer Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Żarnik też potrafi migać lekko jak już jego czas nadchodzi. Szczegolnie jak mu sie zaaplikuje nowa przetwornice...
kaju Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 robicie mnie w ..uja coś tak czuje Może i w battalionie jestem znany z odpierdalania przeróżnych numerów ale piszę całkiem poważnie zrób jak Wladi mówi - przełóż żarniki, jeśli będzie Ci się w tej lampie działo to samo, to masz odpowiedź, czyli przetwornica
kaju Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Żarnik też potrafi migać lekko jak już jego czas nadchodzi. Szczegolnie jak mu sie zaaplikuje nowa przetwornice... o widzisz, tego nie przerobiłem, raz mi poszła przetwornica, to wtedy cały komplet razem z żarnikami kupiłem
MarianekZg Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 No ale nawet jak się jeździ na dziennych to może żarnik mrugać przecież to nie normalne w sumie
kaju Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Martini z lodem Ta czarna Justynka mnie kręci ---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ---------- No ale nawet jak się jeździ na dziennych to może żarnik mrugać przecież to nie normalne w sumie Ty czekaj czekaj... To nawet jak masz wyłączone mijania to Ci mruga, czy jak?!
MarianekZg Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 no właśnie jak jadę na dziennych to mi mruga czasem , dlatego pisałem Domin w pierwszym poście bo On mi rezał tego moda mijania WYŁĄCZONE
Rekomendowane odpowiedzi