Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorki, że wam przeszkadzam w degustacji :grin: dominek czy może mi mrygać jeden z Xenonów po ostatnich modach :question:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ładny panoramix :naughty:

wujek! :drunk:

ja vol :decayed::drunk:

heeeej hoooo! wiruje cały śfjaaat! :drunk:

chciałabym chciala :decayed::drunk:

aaaajj aaaj w sercu mi graj! :drunk:

miodddd malinaaaa :decayed::drunk:

wszyscy tańczo skaczo i śpiewajo! :drunk:

Opublikowano
Sorki, że wam przeszkadzam w degustacji :grin: dominek czy może mi mrygać jeden z Xenonów po ostatnich modach :question:
Albo żarnik pada albo przetwornica nie ma innej opcji:decayed:
Opublikowano
Albo żarnik pada albo przetwornica nie ma innej opcji:decayed:

+1, ale szybciej przetwornica, bo żarnik zazwyczaj zmienia barwe świecenia w fiolet, potem róż i na końcu odegra i odśpiewa Anielski orszak :hi:

Opublikowano

ale nie używam xenonów tylko dziennych (30% długich) a xenon i tak mryga czasem ...ebany :kwasny: może tak być :question:

Opublikowano

bo ja tanczyc chce ..... albo nie pic mnie sie chce :decayed::drunk:

Opublikowano

Chlopaki czy chlodnice te pierwsze co sa w naszych B6 po otworzeniu machy, sa jednakowe w modelach z silnikiem 1.9tdi, i benzynce 1.8T i czy mozna stosowac je zamiennie?

Opublikowano

No Kaju ma rację raczej przetwornica....jak chcesz być pewien na stówe to przełóż żarniki i będziesz wiedział wtedy czy po przełożeniu ten sam żarnik mruga czy to jednak przetwornica...

Opublikowano

bo ja tanczyc chce ..... albo nie pic mnie sie chce :decayed::drunk:

wiem czego chcesz sączysz martini z lodem! :decayed::drunk:

Opublikowano

Bo po zdjeciu zderzaka zauwazylem na lewym slupku zielony nalot i odchodzaca czarna farbe. Nie jest to na calej wysokosci slupka tylko tak od polowy do dolu. Nie wiem czy to kwalifikuje sie do wymiany?

Opublikowano

Żarnik też potrafi migać lekko jak już jego czas nadchodzi. Szczegolnie jak mu sie zaaplikuje nowa przetwornice...

Opublikowano
robicie mnie w ..uja coś tak czuje :decayed:

Może i w battalionie jestem znany z odpierdalania przeróżnych numerów :decayed: ale piszę całkiem poważnie :hi: zrób jak Wladi mówi - przełóż żarniki, jeśli będzie Ci się w tej lampie działo to samo, to masz odpowiedź, czyli przetwornica :wink:

Opublikowano

Martini z lodem :naughty::kox:

Opublikowano
Żarnik też potrafi migać lekko jak już jego czas nadchodzi. Szczegolnie jak mu sie zaaplikuje nowa przetwornice...

o widzisz, tego nie przerobiłem, raz mi poszła przetwornica, to wtedy cały komplet razem z żarnikami kupiłem :wink:

Opublikowano

No ale nawet jak się jeździ na dziennych to może żarnik mrugać :question: przecież to nie normalne w sumie :facepalm:

Opublikowano
Martini z lodem :naughty::kox:

Ta czarna Justynka mnie kręci :kox:

---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ----------

No ale nawet jak się jeździ na dziennych to może żarnik mrugać :question: przecież to nie normalne w sumie :facepalm:

Ty czekaj czekaj... To nawet jak masz wyłączone mijania to Ci mruga, czy jak?! :shock3:

Opublikowano

no właśnie jak jadę na dziennych to mi mruga czasem :facepalm:, dlatego pisałem Domin w pierwszym poście bo On mi rezał tego moda :decayed: mijania WYŁĄCZONE :decayed:

Opublikowano
:drinks:

Józek z Toba to nawet pod wodą :decayed::drinks:

:friends::drinks: