kaju Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 No dobra panie i panowie, na 99% będzie cała eSa na klamoty w poniedziałek będzie wiadomo na ten ostatni procent ---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:52 ---------- tzn nie cała, dostała w ryja
domin79 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 No dobra panie i panowie, na 99% będzie cała eSa na klamoty w poniedziałek będzie wiadomo na ten ostatni procent ---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:52 ---------- tzn nie cała, dostała w ryja eu czy uk
Wandej Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Z przodu to tylko halogeniksy i kratki ładną kasę są warte. Zderzak brzydki w uj jest:kwasny:
turzol Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 dziewczęta macie fotkę B6 z układem mycia lamp bez zderzaka przedniego? Coś mi chyba brakuje na łączeniu zderzaka z wężem
kaju Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 No dobra panie i panowie, na 99% będzie cała eSa na klamoty w poniedziałek będzie wiadomo na ten ostatni procent ---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:52 ---------- tzn nie cała, dostała w ryja eu czy uk uk
Artur82 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 No dobra panie i panowie, na 99% będzie cała eSa na klamoty w poniedziałek będzie wiadomo na ten ostatni procent ---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:52 ---------- tzn nie cała, dostała w ryja eu czy uk uk ja ty tyłem jestem zainteresowany:decayed: a fotele w jakim kolorze w środku??
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jak by było do sedana to już dawno byś miał na PW ale u Ciebie ten s-line :slina::slina: no s-line w tym kolorze robi robote ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby przyłożyć s4 i ie zdecydowac U Ciebie ladnie S line wyglada:wink: Najgorzej s line wyglada w czarnym kolorze bo go po prostu nie widac:kwasny: A zderzaki od eSy do sedana nawet dwie sztuki mi sie w garazu walaja:decayed:
Artur82 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jak by było do sedana to już dawno byś miał na PW ale u Ciebie ten s-line :slina::slina: no s-line w tym kolorze robi robote ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby przyłożyć s4 i ie zdecydowac U Ciebie ladnie S line wyglada:wink: Najgorzej s line wyglada w czarnym kolorze bo go wogole nie widac:kwasny: A zderzaki od eSy do sedana nawet dwie sztuki mi sie w garazu walaja:decayed: ale masz jakiś s4 na tył do sedna z PDC??
kaju Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 skóra czarna, ale mam tylko jedną fotke, gdzie widać siedzisko lewego fotela (ładne ) i to tyle, włącznik AUTO, rns-d, pdc p+t, tyle widać z fotek, zobaczymy co dalej jak to do PL zjedzie.
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jak by było do sedana to już dawno byś miał na PW ale u Ciebie ten s-line :slina::slina: no s-line w tym kolorze robi robote ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby przyłożyć s4 i ie zdecydowac U Ciebie ladnie S line wyglada:wink: Najgorzej s line wyglada w czarnym kolorze bo go wogole nie widac:kwasny: A zderzaki od eSy do sedana nawet dwie sztuki mi sie w garazu walaja:decayed: ale masz jakiś s4 na tył do sedna z PDC?? niestety nie
Marcino87 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jak by było do sedana to już dawno byś miał na PW ale u Ciebie ten s-line :slina::slina: no s-line w tym kolorze robi robote ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby przyłożyć s4 i ie zdecydowac U Ciebie ladnie S line wyglada:wink: Najgorzej s line wyglada w czarnym kolorze bo go po prostu nie widac:kwasny: A zderzaki od eSy do sedana nawet dwie sztuki mi sie w garazu walaja:decayed: To prawda mialem i nic nie bylo widac
Artur82 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Panowie od jkiego auta pasuje tylna blenda z kamera cofania od jakieś Q
kaju Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dziewczęta, 19/9J/ET30 opona 225/35 będzie git bez darcia jak zglebie?
Marcino87 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dziewczęta, 19/9J/ET30 opona 225/35 będzie git bez darcia jak zglebie? Bedzie problem chyba ---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ---------- Od A6 czyli a6 q7 Dokladnie z Q7 tez pasi
Artur82 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dziewczęta, 19/9J/ET30 opona 225/35 będzie git bez darcia jak zglebie? mi się wydaje ze jeszcze dystansik podejdzie
kaju Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 dystansu ju nie chce, a 235 upcham bez darcia? gleba na pewno będzie, a to też musi skręcać jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi