Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trochę było połamanych jak wymieniałem klamki, teraz się ciut połamało i jak kiedyś będę rozkręcał tapicerkę też się połamią :grin:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jozek pogromca spinek :D mi udalo sie uszkodzic tylko 4 podczas zdejmowania wszystkich boczkow, az bylem w szoku bo od 2001r to mogly i wszystkie poddac sie, a tak zostal zapas nowek to przy dokladaniu elektryki z tylu moga przydac sie :D 150zl sciagneli za wymiane oponek 18" ale wymksnela mi sie mysl na glos typu "ktos tu jest poczatkujacy" bo dwoch kolesi meczylo sie by zdjac stara opone a potem zalozyc nowa :D

Opublikowano

150zł za zmiane opon z starych na nowe ???? :shock3::shock3::shock3::shock3:

Opublikowano

Taa mialem na alsuach stare i przywiozlem ze soba nowki wiec tylko zmiana opon i wywazenie, fiutki jeszcze mi 2 nakretki chromowane za***ali jednej nie wkrecili a w drugi wentyl wkrecili zwykly na tylnych kolach. Porazka wiecej tam juz nie zajade

---------- Post dopisany at 17:34 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ----------

Wentyle mialem rok temu wymienione na chromowe wiec jep 150zyla za sama zmiane opon

Opublikowano

u mnie to koło 50-70zł za całość max

Opublikowano

To powiedz gdzie przeniesc sie mam z tych ponoc biednych Mazur, chyba ze jeszcze tylko tutaj cenniki wyszczegolniaja rozne ceny w zaleznosci od wielkosc alufelg, masz 15 placisz malo, masz 18 placisz 150zl

Opublikowano

Ładnie kroja....złodzieje normalnie. Ja za przelozenie z felg na felgi 18 dalem 100 z wywazeniem

Opublikowano

Dobrze, ze za rok juz mnie to nie bedzie interesowalo ewentualnie samo wywazenie ale to obdzwonie i wpierw rozpytam sie.

Opublikowano

U nas przelozenie opon i wywazenie 60 zl .Mowa o 19'

Opublikowano

no spore macie ceny ja za przerzucenie 18 zapłaciłem 60zł z wyważeniem i nie ma znaczenia rozmiar koła

Opublikowano

No to nie zycze zlapania gumy i koniecznosci odwiedzenia wulkanizatora na Mazurach bo zobaczycie pikne ceny :D

Opublikowano

nie chce ktoś zamienić CLH na CLH+DRL ?

Opublikowano
150zł za zmiane opon z starych na nowe ???? :shock3::shock3::shock3::shock3:

u mnie cena to 60 f

:grin:

Opublikowano

jeszcze gorzej :decayed:

Opublikowano

cena z d*py wzieta ale co poradzisz jak trzeba zmienic:facepalm:

Opublikowano

a u mnie 800 koron czyli jeszcze gorzej:kwasny:

Opublikowano

LoL to u nas w citroenie 60zl brutto

Opublikowano

U mnie na wsi pięć dyszek z wyważeniem :whistling:

Opublikowano

Aj tam najwyzej nie bedzie na badanie techniczne w tym miesiacu u diagnosty :D i tak bez modulu F nie podniose na zadanie spryskow lamp i wtedy Pan z serwisu FIAT by mi powiedzial adios :D

Opublikowano

Artur jak tam fotki ? :naughty: