slo Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Jakie powinny być jałowe obroty w 1.8T BEX ? Na zimnym i ciepłym powinny być takie same ?
serfin Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 No ale A6C6 wlasnie w avancie czarny kolor i z diodowymi swiatelkami bym nie pogardzil
jozek726 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Nie śpimy, lecimy, zapierdalamy :banan::banan:
fantowski Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Piekny http://s30.postimg.org/4wwfvqvj1/IMG_41916611310523.jpg jest przeskurwensyn ale ja bym inne koło dał btw
Christiano Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Panowie i Panie ma ktoś z Was zderzak sline z jednym wydechem? Jeśli nikt nie ma to co o tym myślicie? Potrzebuje zmienić tylny zderzak. Dwie rurki z esy wyglądają super ale to koszt z dwa razy większy przez to chcę poznać opinie na temat jedej rurki pacjent to czarny avant w dieslu.
Wandej Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Panowie i Panie ma ktoś z Was zderzak sline z jednym wydechem? Jeśli nikt nie ma to co o tym myślicie? Potrzebuje zmienić tylny zderzak. Dwie rurki z esy wyglądają super ale to koszt z dwa razy większy przez to chcę poznać opinie na temat jedej rurki pacjent to czarny avant w dieslu. Szukaj a znajdziesz:good: S line z dwiema rurami też wymiata:wink:
serfin Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dokladnie a jak dobrze bedziesz polowal to wyrwiesz sline na 2kominy za 400-500zl
Christiano Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Szukam szukam teraz mam okazje wyrwac z esy i męczy mnie to czy pchać się w koszty
greg2505 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 panowie czy nacięcia na tłoczku w tylnych zaciskach muszą być jakoś odpowiednio ustawione np w pionie,poziomie czy służą tylko do wkręcenia tłoczka
Armi Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Hm..mialem czarna B6 w sedanie i po sprzedaniu myslalem o kupnie avanta czarnego ale mowili mi znajomi czy chce jezdzic karawanem? No i zostalem przy sedanie i w srebrzystym kolorze Podziwiam ludzi, którzy szukają avantów:decayed: Ja chciałem sedana - czarnego, czerwonego w Józkowym kolorze i nie mogłem znaleźć w zestawieniu, które musiało być czyli 1.9 z Q, s-line. Ale był taki avant i tym sposobem stałem się właścicielem znienawidzonego avanta. Jak to mówi moja A. nadwozie kombi to anty-sexy.
Rekomendowane odpowiedzi