Patryś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Hehe Wladi robimy im na złość i zostawiamy fury jak są albo jeszcze wyżej
wladi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Przecież masz tańszą z Cupry:polew: zakładaj a nie się czaisz...
kaju Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 fanta leniu w ciekawych masz Dokladka zderzaka Spojler s line Audi A4 8e0 B6. (4143024028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dopiero teraz przed kompa siadłem droga, tańszą chce a tył to pod dwururke i z pdc Poruchać za darmo może jeszcze być chciał? i frytki do tego
fantowski Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wpadł Kał(j) i pozamiatał(j) :polew: kutfa Fanta poyebało Was jeszcze trochę to air już będzie jak koza:polew::polew: no stary poważnie moj parch to dzisiaj wyglądał jak doberman przy jamniku
Wandej Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wpadł Kał(j) i pozamiatał(j) :polew: kutfa Fanta poyebało Was jeszcze trochę to air już będzie jak koza:polew::polew: poczkaj Ty, przyjadziesz do mnie na działkje, to Ci siódemkje zaplikuje dodupnie na dziń dybry dobra pany zawijam bo rano do gebelsów zawijam Za mały kaliber dla Wladiego:polew:
wladi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wpadł Kał(j) i pozamiatał(j) :polew: kutfa Fanta poyebało Was jeszcze trochę to air już będzie jak koza:polew::polew: no stary poważnie moj parch to dzisiaj wyglądał jak doberman przy jamniku Ty się kuźwa z Hammerem nie zadawaj:facepalm:
fantowski Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Przecież masz tańszą z Cupry:polew: zakładaj a nie się czaisz... taaa z cupry nawet nie mierze pod zwykły zdeś to lypa
Patryś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 A tak wogóle to jak tu się ożywiło. Święta minęły i ludzie wrócili.
kaju Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wpadł Kał(j) i pozamiatał(j) :polew: kutfa Fanta poyebało Was jeszcze trochę to air już będzie jak koza:polew::polew: poczkaj Ty, przyjadziesz do mnie na działkje, to Ci siódemkje zaplikuje dodupnie na dziń dybry dobra pany zawijam bo rano do gebelsów zawijam Za mały kaliber dla Wladiego:polew: na chwile uspokojenia mu wystarczy
Artur82 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 jak dlugo czeka sie na odp z B6D? Ja jestem ze, to nic że nie ma mnie w komisji ale i tak mam najwięcej do powiedzenia bo jebne Jerzu tak poważnie to trwa głosowanie
wladi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wpadł Kał(j) i pozamiatał(j) :polew: kutfa Fanta poyebało Was jeszcze trochę to air już będzie jak koza:polew::polew: poczkaj Ty, przyjadziesz do mnie na działkje, to Ci siódemkje zaplikuje dodupnie na dziń dybry dobra pany zawijam bo rano do gebelsów zawijam Za mały kaliber dla Wladiego:polew: Z czego karwa ha....Tobie to od razu litra się zapoda z gwintowaną szyjką:polew:
fantowski Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wpadł Kał(j) i pozamiatał(j) :polew: kutfa Fanta poyebało Was jeszcze trochę to air już będzie jak koza:polew::polew: no stary poważnie moj parch to dzisiaj wyglądał jak doberman przy jamniku Ty się kuźwa z Hammerem nie zadawaj:facepalm: ee tam młotek to inna bajka dzekson przyleciał na spota i mnie zawstydził ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- jak dlugo czeka sie na odp z B6D? Ja jestem ze, to nic że nie ma mnie w komisji ale i tak mam najwięcej do powiedzenia bo jebne Jerzu tak poważnie to trwa głosowanie Artur kiedy do Miasta Królów Polski zawitasz ?
wladi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Mnie tam szydera tych gadów (Wandej, Hammerek itp, itd) nie rusza koza jest moja i będę ją deptał czy komuś się podoba czy nie:polew::polew::polew:
jozek726 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 jak dlugo czeka sie na odp z B6D? Ja jestem ze, to nic że nie ma mnie w komisji ale i tak mam najwięcej do powiedzenia bo jebne Jerzu tak poważnie to trwa głosowanie ja już głosowałem nie chcieliście mnie tam to zagłosowałem sobie tu żarcik
Wandej Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 jak dlugo czeka sie na odp z B6D? Ja jestem ze, to nic że nie ma mnie w komisji ale i tak mam najwięcej do powiedzenia bo jebne Jerzu tak poważnie to trwa głosowanie ja już głosowałem nie chcieliście mnie tam to zagłosowałem sobie tu żarcik Kurfa jozek to nie ten konkurs w którym można na siebie głosować Wladi zobaczysz jak Twoja koza wpier.oli całą trawe na Helu to Cie zamkną za niszczenie wydm:decayed: ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- kocham to. :drunk:Wrzucam na SD na OEM`a:przebiegly:
jozek726 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 to nie ten ? Kurde coś mi się pomyliło, przepraszam
wladi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Teee filozof po pierwsze nie na Helu tylko w Helu a po drugie od kiedy trawa na wydmach rośnie tutaj tylko uprawia się kukurydzę:polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi