wladi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 :shock3::shock3::shock3: to jest nokaut
serfin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 ja pitole normalnie 7 broo sącze i myslalem przez chwile ze mam jakies zwidy fucck Hiszpania zmiażdżona szook:shock3:
jozek726 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 nieźle pocisneli ale roben jest dobry j**any:decayed:
serfin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 ten robci to kurwejszon maxymalny taki skretny jak węgorz pierdzol w morde jeża, nie wiadomo nigdy do konca jak sie zkreci fajans jeden
wladi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Karwa Roben to odpierdziela taka maniane że uj na uju:shock3:
serfin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 jak tu mozna psioczyć chłopaki że piłka nożna jest feee bezsensu? ja powtarzam polska pilka to kicz ale to co na mundialu sie wyprawia to baaaajaaaaa:slina:
jozek726 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Volkswagen Transporter 480000.00 PLN. Radlin - otoMoto.pl
serfin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 no i end of match f*ck kto by tak obstawial wynik to BÓG jest dla mnie ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- no i ok mozna wracac do tematu naszych kochanych audiczek
dariuszqw Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Pany dzisiaj spotkałem klona:kox: LZ5L + rotory i ALT:decayed: Pozdro dla kolegi Darka z klubu:hi: Pozdrawiam Andrzejku i dzięki za graty:wink: ach ten gwint! ja też chce:whistling:
Artur82 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 spoko moja sprawiedliwa reka by cie znalazla:grin: Tylko flaszkę weź i kierowce:decayed: w tym roku na wakacje sie nie wybieram ale na nastepnej bukowinie bede napewno:wink: o qr** to ja juz wiem e tez jade
tomcrack27 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 spoko moja sprawiedliwa reka by cie znalazla:grin: Tylko flaszkę weź i kierowce:decayed: w tym roku na wakacje sie nie wybieram ale na nastepnej bukowinie bede napewno:wink: o qr** to ja juz wiem e tez jade to juz wiesz Artur co bedziemy opijac:naughty:
Artur82 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 spoko moja sprawiedliwa reka by cie znalazla:grin: Tylko flaszkę weź i kierowce:decayed: w tym roku na wakacje sie nie wybieram ale na nastepnej bukowinie bede napewno:wink: o qr** to ja juz wiem e tez jade to juz wiesz Artur co bedziemy opijac:naughty: mi dwa razy nie mów
barrowiec1 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 jak z tą chłodnicą klimy??? taka sama w b6 i w b7?? bo jak robić generalkę to to też wymienić chcę, bo jakieś plamki są, że niby cieknie..
serfin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 to wtedy i moje bobito bedziemy opijać Tomku , chyba że wcześniej MY Mazury wczesniej opijemy nasze potomstwo na Własnych Włościach ---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:39 ---------- ogladam powtory na dwójce czekając na kolejny mecz i popijając napój bogów słucham najnowszego albumu TIESTO, a tak zastanawialem sie co dzieje się z tym DJ bo ucichł i holender Armin go zaczął przebijać ---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:41 ---------- kierwa dalej mi cieżko uwierzyć taki mały kraj jak NL a takich mają piłkarzy a My? taki duży kraj a mamy zawodników kiczowatych żeeenuuuu aaaaa
barrowiec1 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 to jeszcze Belgię zobaczysz... Hazard, Lukaku, Fellaini, Courtois, Kompany, itp...
Patryś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Popatrz ile boisk jest w NL ile szkółek piłkarskich. W każdej wieścinie czasem po kilka a boisk to w piz*ziec.
serfin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 no jeździłem po kilku małych mieścinach rowerem tj Katwijk , Noordwijk, Noordwijkerhout i bylem w szooku maja swietna organizacje i fajne boiska w soboty zapelnione przez dzieci / mlodziez i graja w piłę...WOGOLE zycie tam i organizacja jest inna, zyje sie spokojniej bezstresowo nikt nigdzie nie goooni to my im dalej na wschod zapierd.... i wypalamy sie szybciej... w imie czego? qurwejszon mać ehhh..pssssst kolejny brooo i kolejny mecz startejszon:banan:
Rekomendowane odpowiedzi