Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ba :drunk:

Ale 5 gol i to jaki :kox:

Opublikowano

I dobrze, NL na majstra :wink:

Opublikowano

ja pitole normalnie 7 broo sącze i myslalem przez chwile ze mam jakies zwidy fucck Hiszpania zmiażdżona szook:shock3:

Opublikowano

nieźle pocisneli ale roben jest dobry j**any:decayed:

Opublikowano

ten robci to kurwejszon maxymalny taki skretny jak węgorz pierdzol w morde jeża, nie wiadomo nigdy do konca jak sie zkreci fajans jeden

Opublikowano

Karwa Roben to odpierdziela taka maniane że uj na uju:shock3::decayed:

Opublikowano

miszka pamiętaj :decayed:

Opublikowano

jak tu mozna psioczyć chłopaki że piłka nożna jest feee bezsensu? ja powtarzam polska pilka to kicz ale to co na mundialu sie wyprawia to baaaajaaaaa:slina:

Opublikowano

no i end of match f*ck kto by tak obstawial wynik to BÓG jest dla mnie :grin:

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------

no i ok mozna wracac do tematu naszych kochanych audiczek :D

Opublikowano
Pany dzisiaj spotkałem klona:kox: LZ5L + rotory i ALT:decayed: Pozdro dla kolegi Darka z klubu:hi:

Pozdrawiam Andrzejku i dzięki za graty:wink: ach ten gwint!:kox: ja też chce:whistling:

Opublikowano
spoko moja sprawiedliwa reka by cie znalazla:grin:

Tylko flaszkę weź i kierowce:decayed:

w tym roku na wakacje sie nie wybieram ale na nastepnej bukowinie bede napewno:wink:

o qr** to ja juz wiem e tez jade :banan:

Opublikowano

w tym roku na wakacje sie nie wybieram ale na nastepnej bukowinie bede napewno:wink:

to juz wiesz Artur co bedziemy opijac:naughty:

Opublikowano

to juz wiesz Artur co bedziemy opijac:naughty:

mi dwa razy nie mów :decayed:

Opublikowano

jak z tą chłodnicą klimy??? taka sama w b6 i w b7?? bo jak robić generalkę to to też wymienić chcę, bo jakieś plamki są, że niby cieknie..

Opublikowano

to wtedy i moje bobito bedziemy opijać Tomku , chyba że wcześniej MY Mazury wczesniej opijemy nasze potomstwo na Własnych Włościach :decayed:

---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:39 ----------

ogladam powtory na dwójce czekając na kolejny mecz i popijając napój bogów słucham najnowszego albumu TIESTO, a tak zastanawialem sie co dzieje się z tym DJ bo ucichł i holender Armin go zaczął przebijać :banan:

---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:41 ----------

kierwa dalej mi cieżko uwierzyć taki mały kraj jak NL a takich mają piłkarzy a My? taki duży kraj a mamy zawodników kiczowatych żeeenuuuu aaaaa :facepalm:

Opublikowano

to jeszcze Belgię zobaczysz... Hazard, Lukaku, Fellaini, Courtois, Kompany, itp...

Opublikowano

Popatrz ile boisk jest w NL ile szkółek piłkarskich. W każdej wieścinie czasem po kilka a boisk to w piz*ziec.

Opublikowano

no jeździłem po kilku małych mieścinach rowerem tj Katwijk , Noordwijk, Noordwijkerhout i bylem w szooku maja swietna organizacje i fajne boiska w soboty zapelnione przez dzieci / mlodziez i graja w piłę...WOGOLE zycie tam i organizacja jest inna, zyje sie spokojniej bezstresowo nikt nigdzie nie goooni to my im dalej na wschod zapierd.... i wypalamy sie szybciej... w imie czego? qurwejszon mać ehhh..pssssst kolejny brooo i kolejny mecz startejszon:banan: