serfin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 a o to mój ostani modzik, może delikatny ale częściowe przejście z 2x na 4x eletrico z chromem z B8 ---------- Post dopisany at 01:48 ---------- Poprzedni post napisany at 01:45 ---------- ooo pojawia się i znika jak mr of america
serfin Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 uuuu 3:1 dla Chile ale miazga ---------- Post dopisany at 01:53 ---------- Poprzedni post napisany at 01:50 ---------- no ja sobie czarnucha zaserwowałem bo zalatywało ciszą już i jeszcze trochę i dobranocka zakradłaby się w powieki aleee jest nowy dzień i szkoda go troche marnować ---------- Post dopisany at 01:54 ---------- Poprzedni post napisany at 01:53 ---------- żem trafił w kobitę co usypia przed 22:00 i więcej jak 2 piwa nie upije tzn teraz stan błogosławiony więc ni kropi nawet wina nie chce lampi skosztować) żaden towarzysz w nocnych wojażach z tej mojej babuszki ---------- Post dopisany at 02:06 ---------- Poprzedni post napisany at 01:54 ---------- ooo są jeszcze piosenki umcyk boom boom z sensowną treścią
Fr0styyy. Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 ooo są jeszcze piosenki umcyk boom boom z sensowną treścią https://www.youtube.com/watch?v=u62Y0YC87iQ
serfin Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Calkiem calkiem Fr0styyy okey nudno pic samemu wiec uderzam w kime dzis ide na jakies weselicho wiec trzeba sie wyspac by pozniej %%% dobrze wchodzily
H4mm3R Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 miszka pamiętaj ja pamiętam tylko nie wiem jak przejść przez to: Plik, który próbujesz wysłać, przekracza limit rozmiaru załącznika, czyli 25 MB. skompresowałem go w rar. Wrzuć na dropboxa lub Zippyshare.com - Free File Hosting lub Upload - Speedy Share - upload your files here
miszka Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 miszka pamiętaj ja pamiętam tylko nie wiem jak przejść przez to: Plik, który próbujesz wysłać, przekracza limit rozmiaru załącznika, czyli 25 MB. skompresowałem go w rar. Wrzuć na dropboxa lub Zippyshare.com - Free File Hosting lub Upload - Speedy Share - upload your files here zaraz spróbuje na dysk google
Artur82 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Artu w robo dzis ? niestety tak spoko sam niejestes dzięki za wsparcie :drunk::drinks:
miszka Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 miszka pamiętaj ja pamiętam tylko nie wiem jak przejść przez to: Plik, który próbujesz wysłać, przekracza limit rozmiaru załącznika, czyli 25 MB. skompresowałem go w rar. Wrzuć na dropboxa lub Zippyshare.com - Free File Hosting lub Upload - Speedy Share - upload your files here poszło przez dysk gmail , nie wiem czy dobrze bo pierwszy raz tak wysyłałem sofcik masz w załączniku to jest sw0220 więc jeśli aktualnie masz 0220 to musisz obniżyć do 0150 a potem wgrać ten żadnych clone cd i alkohol 120 , ja nagrywam normalnie windowsem laptopem z systemem xp profesional pozdro ---------- Post dopisany at 09:10 ---------- Poprzedni post napisany at 09:09 ---------- mam nadzieję że nie będzie ci on służył w celach zarobkowych ---------- Post dopisany at 09:14 ---------- Poprzedni post napisany at 09:10 ---------- aha zapomniałem dodać że funkcja sds która jest zawarta w tym pliku nie działa , przynajmniej u mnie bo mam leda z seata exeo ---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 09:14 ---------- Jeszcze zapomniałem dodać że używam map 2013 bo mam z opcją fotoradarów , ale myśle że mapy 2014 tez powinny latać
H4mm3R Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 To na własny użytek do testów Jeszcze raz dzięki
miszka Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 co to za guzik S? SZATAN? to ty nie wiesz , można kupić taki w aso , po wciśnięciu system przełącza się w sport i dodaje 50 kucy więcej chciałbym
Rekomendowane odpowiedzi