jozek726 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 PVW - Just Another F**king Audi Avant Project on Vimeo
Wandej Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Kurfa ale ciężko ten zderzak tylny się rozpina z dokladka:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
serfin Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Haha dzialaj dzialaj troszke idzie napocic sie, ale ja dalem rade rok temu w kwietniu na trawniku, latem jak nagrzany to powinno latwiej odchodzic
tomcrack27 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 wandej utnij i po problemie:decayed: a swoja droga to widzieliscie okazje roku??koles wystawil tylni zderzak od S4 za cale 1700 zeta:doh:niezly price:decayed:
Artur82 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 wandej utnij i po problemie:decayed:a swoja droga to widzieliscie okazje roku??koles wystawil tylni zderzak od S4 za cale 1700 zeta:doh:niezly price:decayed: no padłem w uj jak to zobaczyłem
serfin Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Chlopaki nawet skomentowali ta cene w watku sprzedazy tego cuda ze zlota. No i upomnial ich nasz wrclaguna.
Wandej Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Po weekendzie do malowania:kox: tylko lucyfery mi się schowaly:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
tomcrack27 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 wandej utnij i po problemie:decayed:a swoja droga to widzieliscie okazje roku??koles wystawil tylni zderzak od S4 za cale 1700 zeta:doh:niezly price:decayed: no padłem w uj jak to zobaczyłem jak zobaczylem to pomyslalem ze moze sprzedaje dwa kompletne zderzaki przod i tyl:grin: jedno trzeba mu przyznac zna cene wartosci:decayed: ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- Po weekendzie do malowania:kox: tylko lucyfery mi się schowaly:decayed:http://img.tapatalk.com/d/14/06/21/utazudy5.jpg Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 ty lucyfer zapodaj tam ultery 90mm i bedzie git:wink:
serfin Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Wandej kolor dokladki w pyte u mnie pasilby bez malunku utnij koncowki i wspawaj fajne ulterki lub cos w ten desen
Wandej Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Kurfa tylko na taśmę znalazlem chyba włosy siemiana:kwasny: Trauma jak c**j:kwasny: Lucyfery chyba założeń takie jak piszecie i zostanie tylko listwy s-line i będzie:kox: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
tomcrack27 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 a ja chyba pomaluje moje listwy s4 na ori kolor czyli platinium gray:naughty:co wy na to
Wandej Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 a ja chyba pomaluje moje listwy s4 na ori kolor czyli platinium gray:naughty:co wy na to Lepiej pchnij mi je za 400zl:good: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
tomcrack27 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 a ja chyba pomaluje moje listwy s4 na ori kolor czyli platinium gray:naughty:co wy na to Lepiej pchnij mi je za 400zl:good: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 :polew:chyba moje wentylki:naughty:
Wandej Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Rozpakowales pake ode mnie w ogole? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
tomcrack27 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Rozpakowales pake ode mnie w ogole?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 jedrek znajomy dopiero mi w niedziele dowiezie to do Norwegi z wieloma innymi gadzetami (wtajemniczeni wiedza o co chodzi) i wtedy zaczne dalej modzic:decayed:dam ci znac jak bede mial w rekach paczkie od ciebie:decayed:
serfin Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 no Szwajcarzy dostają w piz*..eczkę mają obronę tak dziurawą jak ser szwajcarski Tomek, szczerze nie wiem po co malowałeś listwy S4, w ori są moim zdaniem najlepsze, a przy kolorze nadwozia Twojej niuni by wyglądało to ciekawie ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- uuuu 5:2 szwajcaria obudzila sie troszke pozno
tomcrack27 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 no Szwajcarzy dostają w piz*..eczkę mają obronę tak dziurawą jak ser szwajcarski Tomek, szczerze nie wiem po co malowałeś listwy S4, w ori są moim zdaniem najlepsze, a przy kolorze nadwozia Twojej niuni by wyglądało to ciekawie ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- uuuu 5:2 szwajcaria obudzila sie troszke pozno spoko poprawimy i bedzie piz*encyjnie:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi