Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcecie wierzcie nie to nie. rano zdejmuje z lawety i zapodaje świeże foty.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

d*pa c*paa k..... as h....j:decayed:

Opublikowano

to nie tak szło. c**j k**wa d*pa c*paa! :polew::polew::polew:

Opublikowano

takze kaju:ssij: i jak to mowi moj kolega krowa obdojaona:grin::decayed:

Opublikowano

cały battalion wie jaki potrafi kaju numer odpier**lić, że wszyscy łykają jak pelikany moje numery. Ty już mnie znasz i zdemaskowałeś, następnym razem za takie coś stawiasz litra :grin:

Opublikowano

siusiaku nie jeden juz mowil ze pier**li ze mna pic bo mam studnie bez dna:grin:ale koleszko czuje ze za rok sie przekonasz:decayed:

Opublikowano
siusiaku nie jeden juz mowil ze pier**li ze mna pic bo mam studnie bez dna:grin:ale koleszko czuje ze za rok sie przekonasz:decayed:

to się k**wa chyba zdziwisz :grin: szkoda, że Cię nie będzie w tym roku...

Opublikowano

a no szkoda:decayed:tylko nie wiem dla kogo:grin:ale mysle ze nadejdzie taki dzien gdzie sie spotkamy ja doniek wladi kaju wojek cwiara no i reszta jak dmay rade:grin:

Opublikowano

Juz tak nie przechwalajcie sie kto wiecej wypije ;P

Opublikowano
Juz tak nie przechwalajcie sie kto wiecej wypije ;P

weź raz na zawsze do serca: im mniej wiesz, tym krócej siedzisz, to raz. dwa: ekipa opisana wyżej - wierz mi lub nie - jest nie do podjebania :decayed:

Opublikowano

Akurat w swojej branzy mam doswiadczenie w przyswajaniu promili, a wiedziec, wiem czasami az za duzo niz pozostali ;) takze ten tego panowie, ogladam mecz siuuup

---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ----------

Aaaa zapomnialem wy nie ogladacie footballu ;D

Opublikowano

my nie meczujemy. my łoimy wóde i panienki :grin:

Opublikowano

ja nie ogladam meczow ale ten dzisiejszy jest nudny jak kocie szczochy:thumbdown:czekam na niemcy:naughty:

Opublikowano

Jutro to bedzie miaaaazga Niemcy rozjebia system tj. ten mundialu

---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ----------

Vodka i panienki to mi przez 8 lat starczylo tego, teraz czas zapuscic korzenie rodzinka, a okres figo fago odeslac do lamusa

Opublikowano
Jutro to bedzie miaaaazga Niemcy rozjebia system tj. ten mundialu

---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ----------

Vodka i panienki to mi przez 8 lat starczylo tego, teraz czas zapuscic korzenie rodzinka, a okres figo fago odeslac do lamusa

starzejesz się przyjacielu :grin:

Opublikowano

Yesss wiek Chrystusowy i czas zacząć żywot biblijny hahaha ;)

Opublikowano

w nastepne wakacje zajade do kolegi i se pozadzimy:decayed:

Opublikowano

Whaaat?...

---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ----------

Ciekaw jestem jak dlugo Krzychu w tej It zabawi, bo czeba poprawic odpowietrzenie w mojej adi, mozliwe, że wystarczy Vagiem pompe potraktowac tylko ale ja ni pani maju tego

Opublikowano
Whaaat?...

---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ----------

Ciekaw jestem jak dlugo Krzychu w tej It zabawi, bo czeba poprawic odpowietrzenie w mojej adi, mozliwe, że wystarczy Vagiem pompe potraktowac tylko ale ja ni pani maju tego

proste jak :brzydkibanan: