wladi Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Zobaczcie jak gość poleciał z ceną http://allegro.pl/audi-a4-b6-00-04r-kratka-zderzaka-s-line-sline-i4571639308.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 napisz mu esa ze go poje..ało z tą ceną i niech sobie na to zacznie ziewać... Panie D. za tego Leda co opchnąłeś Kajowi to rezanie u mnie za pół ceny .... równowaga w przyrodzie musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jebać numery. Doniek jedziem tam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Pany chce ktoś heble 320 przód? Odmalowane na dowolny kolor na nowych uszczelkach? Robie konkurencję Dev`owi Sam mi powiedział co i jak mam robić ten równiacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Pany chce ktoś heble 320 przód? Odmalowane na dowolny kolor na nowych uszczelkach? Robie konkurencję Dev`owi Sam mi powiedział co i jak mam robić ten równiacha nikt nie chce damskich hebli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Pany chce ktoś heble 320 przód? Odmalowane na dowolny kolor na nowych uszczelkach? Robie konkurencję Dev`owi Sam mi powiedział co i jak mam robić ten równiacha nikt nie chce damskich hebli A co jozek ma powiedzieć :polew: 288/288 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 no ma dylemat chlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Józek jak zamontuje te rodzyny co tam ściska to inaczej będziecie śpiewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Józek jak zamontuje te rodzyny co tam ściska to inaczej będziecie śpiewać takie cos juz dawno mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 nie chwal się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukjar7 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 chłopaki dawno nic nie rezałem i czuje pustke....wydech na dwa kominy do mnie, od czego szukac by byl jak najmłodszy, od b7 podpasi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 szukaj 1.8t bez Q p&p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Może być też od 2.5 ale wtedy trzeba przedłużyć go kilka centymetrów reszta p&p memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 W końcu ożył mój lapek po miesięcznym odpoczynku. Nowa matryca i wlepa musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Józek jak zamontuje te rodzyny co tam ściska to inaczej będziecie śpiewać o to to to chłopaki dawno nic nie rezałem i czuje pustke.... wydech na dwa kominy do mnie, od czego szukac by byl jak najmłodszy, od b7 podpasi ? mam lustro z kompasem, komplet przycisków w chromie jak coś PANOWIE, zawsze po przekreceniu kluczyka włącz mi się wiatrak klimy, co jest grane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Czujnik temp ci padł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Auto ma Cię dość i odlatuje. ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jozek zostają jednak heble? Skolko chcesz za tył 288? Tarcze i klocki rozumiem bierzesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi