patryk10015 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Ciebie również Andrzej a dziękuje szkoda że twojej nie miałem okazji obejrzeć
kaju Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 kaju od miesiąca jestem zupełnie samotny więc ja się bym cieszył jakbym miał z kim poużywać . Ale za to ile kaski się nagle zrobiło. używaj chłopie ile wlezie.
Wandej Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 kaju od miesiąca jestem zupełnie samotny więc ja się bym cieszył jakbym miał z kim poużywać . Ale za to ile kaski się nagle zrobiło. używaj chłopie ile wlezie. Po co Ty się w ogóle odzywasz w temacie?
kaju Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 kaju od miesiąca jestem zupełnie samotny więc ja się bym cieszył jakbym miał z kim poużywać . Ale za to ile kaski się nagle zrobiło. używaj chłopie ile wlezie. Po co Ty się w ogóle odzywasz w temacie? na c**j sie pienisz pajacu? idź oleju dolej posłałeś pake?
Wandej Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 kaju od miesiąca jestem zupełnie samotny więc ja się bym cieszył jakbym miał z kim poużywać . Ale za to ile kaski się nagle zrobiło. używaj chłopie ile wlezie. Po co Ty się w ogóle odzywasz w temacie? na c**j sie pienisz pajacu? idź oleju dolej posłałeś pake? Tak. Zgrzewkę melisy i 12wałków do dwaipół. Także do końca roku nie będziesz się denerwował na pewno BTW. Nie wie ktos coś na temat zdrowej B7 2.0T Q w sedanie?
kaju Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 kaju od miesiąca jestem zupełnie samotny więc ja się bym cieszył jakbym miał z kim poużywać . Ale za to ile kaski się nagle zrobiło. używaj chłopie ile wlezie. Po co Ty się w ogóle odzywasz w temacie? na c**j sie pienisz pajacu? idź oleju dolej posłałeś pake? Tak. Zgrzewkę melisy i 12wałków do dwaipół. Także do końca roku nie będziesz się denerwował na pewno spoko, jutro powinna paleta baniek do Ciebie dotrzeć, posłałem z rańca. dałem Ci tam troche przepalonego z resztkami hydrauliki - i tak wpierdoli i tak, to co za różnica co zalejesz? 2,0T?! ja pjerdole, z deszczu pod rynne bohater chce wj***ć
Wandej Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 kaju od miesiąca jestem zupełnie samotny więc ja się bym cieszył jakbym miał z kim poużywać . Ale za to ile kaski się nagle zrobiło. używaj chłopie ile wlezie. Po co Ty się w ogóle odzywasz w temacie? na c**j sie pienisz pajacu? idź oleju dolej posłałeś pake? Tak. Zgrzewkę melisy i 12wałków do dwaipół. Także do końca roku nie będziesz się denerwował na pewno spoko, jutro powinna paleta baniek do Ciebie dotrzeć, posłałem z rańca. dałem Ci tam troche przepalonego z resztkami hydrauliki - i tak wpierdoli i tak, to co za różnica co zalejesz? 2,0T?! ja pjerdole, z deszczu pod rynne bohater chce wj***ć Przepraszam kupie 2.5 w automacie
H4mm3R Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Wandej oszukisto gdzie mój płyn
jozek726 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Wandej oszukisto gdzie mój płyn gdzie moje części
kaju Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Wandej oszukisto gdzie mój płyn gdzie moje części gdzie moje wahacze i olej?!!
Bielun22 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Pany dzisiaj była walka z matami grzanymi łapy odpadają ... ale za to przód ciepło i tył ciepło na jutro został fotel kierowcy ....ehhh
Rafal1988Lodz Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Witam. Nie ma ktos na sprzedanie zmieniarki ? Pod concert w schowek ? Jak by ktos chcial to mam na sprzedaz sonde boscha 1.8T LS615 bo moja okazala sie dobra. Nie montowana.
wladi Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Panowie, chce mieć MF w kierownicy w B6. Wystarczy zmienić sam trapez z poduszką kupić, czy muszę całą kierę?Multifinkcje masz w kierownicy a nie w poduszcze memory five wladi i wszystko jasne :-) Nie mieszaj cycu. W b6 jest w poduszce Masz rację zasugerowałem się kierą z B7
Wandej Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Jaki plyn? Jaki olej chyba mnie z kimś mylicie:przebiegly: Tomek dzisiaj będziesz miał Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
kaju Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Jaki plyn? Jaki olej chyba mnie z kimś mylicie:przebiegly: Tomek dzisiaj będziesz miał Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 jak moje nie dojadzie to zapomnij o przelewie. dzisiaj po południu wjeżdżam na podnośnik bo jutro trasa, więc zdrowaśki zacznij odmawiać
nitroo Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Wandej, mam logo Kaju mnie zmusił
Rekomendowane odpowiedzi