Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wandej, mam logo :P Kaju mnie zmusił :lol:

logoxd.jpg

Oprawcy :przebiegly:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś dostaniesz prawdziwe :friends::friends:

Opublikowano

Dziś dostaniesz prawdziwe :friends::friends:

Kajakowi na rolke do strecza wałki stare możesz mu narysować :decayed: Takie logo zrobi furore :decayed:

Opublikowano

to to oryginał czy odnawiane?

http://allegro.pl/panel-sterowania-nawigacja-navi-audi-a4-b6-b7-i4689596551.html

brać taki czy szukać z opcja telematik maja tel po BT z RNS-E

Co to ten "telematik"? Sterowanie rns-e nie jest z kiery MF? Po co jeszcze ten panel?
Opublikowano

Jaki plyn? Jaki olej chyba mnie z kimś mylicie:przebiegly:

Tomek dzisiaj będziesz miał :hi:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Był kurier :hi:

Opublikowano

http://allegro.pl/panel-sterowania-nawigacja-navi-audi-a4-b6-b7-i4689596551.html

Co to ten "telematik"? Sterowanie rns-e nie jest z kiery MF? Po co jeszcze ten panel?

wyczytałem ze jest to coś na zasadzie SOS wciskasz i łączy się z karetka strażą itd , namierzając położenie auta po gps ,

Opublikowano

wygląda jak oryginał :)

http://allegro.pl/glosnik-czujnikow-pdc-audi-a4-b6-b7-8e0919279-i4702344958.html

ktoś szukał , sam brałem stąd i polecam :wink:

Opublikowano (edytowane)

Chlopaki jestem w trakcie modu na kiere z B7 multi, chce przelozyc tasme ale widze juz, ze ta co mi przyszla jest w innym ustawieniu niz ta ktora mam zamontowana jeszcze w aucie. Jak to ustawic by bylo dobrze i abym tasmy nie spierdzielil?

Foty obu tasm504af3c8388ce5af56e1b8a9e9cedbdd.jpg i ta nowa c41e942cc30341d7492cb2aa896f9ff5.jpg

tylu już zmieniło kiere i nikt nic nie wie? :huh:

Edytowane przez serfin
Opublikowano

taki przycisk widac ze sprezynka go wciskasz i mozesz sobie dowolnie ustawic wtedy

Opublikowano

Chlopaki jestem w trakcie modu na kiere z B7 multi, chce przelozyc tasme ale widze juz, ze ta co mi przyszla jest w innym ustawieniu niz ta ktora mam zamontowana jeszcze w aucie. Jak to ustawic by bylo dobrze i abym tasmy nie spierdzielil?

Foty obu tasm504af3c8388ce5af56e1b8a9e9cedbdd.jpg i ta nowa c41e942cc30341d7492cb2aa896f9ff5.jpg

tylu już zmieniło kiere i nikt nic nie wie? :huh:

Kiera z B8 chyba ładniejsza jest :D
Opublikowano

To samo tyle że minimalnie grubsza ;)

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

w b7 były z chromem ?

Opublikowano

Yyyyy chlopaki ja nie pytalem ktora kiera ladniejsza z B7 czy B8 oraz czy ze wstawkami z chromu czy bez... Rozumiem, ze nie nic nie wiecie w tym konkretnym zagadnieniu tak?

Michał nie cytuj mojego posta nie majac nic rzeczowego do dodania w tym temacie, plizzzz

Opublikowano

Yyyyy chlopaki ja nie pytalem ktora kiera ladniejsza z B7 czy B8 oraz czy ze wstawkami z chromu czy bez... Rozumiem, ze nie nic nie wiecie w tym konkretnym zagadnieniu tak?

Michał nie cytuj mojego posta nie majac nic rzeczowego do dodania w tym temacie, plizzzz

Nie sr** żarem gościu;) Kolega mycha1236 Ci odpisał;)

taki przycisk widac ze sprezynka go wciskasz i mozesz sobie dowolnie ustawic wtedy

Opublikowano

Od jutra podejmuje współpracę z kolejnym dostawcą części :kox: Chyba już nie długo będzie własny sklep :kox:

Opublikowano

na telefonie całe g...... widziałem jego post, teraz na kompie zauwazylem, żar to jest ale w kominku który własnie rozpaliłem ;) gościu