kaj82 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Panowie może czytaliście w moim wątku chciałem wczoraj zmienić sprężyny u siebie i poległem na tej górnej śrubie co trzyma 2 wahacze górne. Najgorsze jest to że śruba przy odkręcaniu się przekręciła próbowałem wybić ją ale nie było szans. Macie jakieś propozycje jak to najniższym kosztem rozwiązać. Palnik gazowy i do przodu Tylko tak zebys nie zjaral sworzni wahaczy Pytałem też znajomego o to i powiedział że wahacze mam zaraz do wymiany bo się gumy wypalą na wahaczach. Chyba że da się bez zjarania tych gum na wahaczach? A spróbuj je grubo folia aluminiowa owinąć Pany malował ktoś przedni grill na czarny mat?? Znaczy tą obwódkę gdzie jest chrom?? Czym to pomalować?? Tylko ta ramka i z tyłu pod klapa brakuje mi do shadow line ja u siebie ramki obwodki i relingi mysle folia obkleic, potem zawsze mozna do chroma wrocic robił ktos taki myk??
tymonA4 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Panowie kto mi sprawdzi w etce ile kosztuje przełącznik na 4 elektryczne szyby plus ramka
Stolkien Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 A Ja Panowie na gwałt potrzebuję moduł komfortu b6 model jak najprostszy...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 witam panowie może głupie pyt ale nie wiem przeglądają angielskie aukcje trafiłem na aukcje w której w opisie jest 4DR 1,8 T czy jest to quattro? na 99,99% tak p.s. przed chwilą w RMF FM : "Właściciele diesli masowo zmieniają auta na benzynę z powodu ceny paliw" ... gdzie te czasy kiedy o dieslach mówiło się że są ekonomiczne w utrzymaniu ... ?
kaj82 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Panowie kto mi sprawdzi w etce ile kosztuje przełącznik na 4 elektryczne szyby plus ramka przelacznik ok 130zl ramka ok 70
Młody_drog Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Panowie, potrzebuję 2 zacisków tylnych standard (Nówki + ori) wie ktoś może jaka cena?? Kto to był na forum co handlował częściami ori
Siwy Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 a ja nie moge sobie poradzic ze sciagnieciem ramki na esp, awaryjnymi szufladka i kubkiem. Poradzi ktos jak najlepiej to zrobic zeby nie uszkodzic tunelu :?:
Młody_drog Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Wyciągnij radio, potem tą listwę na górze i masz tam takie małe prostokątne otwory, wciśnij coś żeby odhaczyć taką 'zapadkę' i się wysuwa
Siwy Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ja jestem za tepy na takie rzeczy, nie wiem o jaka listwe na gorze Ci chodzi zeby dotrzec do prostokatnych otworow.
Młody_drog Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Nad radiem masz taką listwę część tunelu
Siwy Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 chodzi Ci o ta listwe co jest nad esp, przyciskiem od swiatel awaryjnych, kubkiem i szufladka :?: jak ja zlapac zeby pociagnac do siebie :?:
greg2505 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 chodzi Ci o ta listwe co jest nad esp, przyciskiem od swiatel awaryjnych, kubkiem i szufladka :?: jak ja zlapac zeby pociagnac do siebie :?: musisz ją podwadzić najlepiej czymś tempym i płaskim jest na 3 zaczepach ja zawsze podwadzam od strowy schowka później od strony kiery i ładnie wyskakuje
MAGIC87 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 musisz ją podwadzić najlepiej czymś tempym i płaskim jest na 3 zaczepach ja zawsze podwadzam od strowy schowka później od strony kiery i ładnie wyskakuje jak dobrze zlapie palcami to sama wyskoczy
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Panowie może czytaliście w moim wątku chciałem wczoraj zmienić sprężyny u siebie i poległem na tej górnej śrubie co trzyma 2 wahacze górne. Najgorsze jest to że śruba przy odkręcaniu się przekręciła próbowałem wybić ją ale nie było szans. Macie jakieś propozycje jak to najniższym kosztem rozwiązać. Palnik gazowy i do przodu Tylko tak zebys nie zjaral sworzni wahaczy Pytałem też znajomego o to i powiedział że wahacze mam zaraz do wymiany bo się gumy wypalą na wahaczach. Chyba że da się bez zjarania tych gum na wahaczach? A spróbuj je grubo folia aluminiowa owinąć Pany malował ktoś przedni grill na czarny mat?? Znaczy tą obwódkę gdzie jest chrom?? Czym to pomalować?? Tylko ta ramka i z tyłu pod klapa brakuje mi do shadow line ja u siebie ramki obwodki i relingi mysle folia obkleic, potem zawsze mozna do chroma wrocic robił ktos taki myk?? W żadnym wypadku nie planuje wrócić do chromu Ktoś chyba czarnym matowym podkladem malował
tymonA4 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Panowie potrzebuje rozpiske jak podłączyć wzmacniacz bose ma ktos
michail55 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 mam pytanie do was czy zderzak do b6 wersja avant mowie tu o s-line pasuje do sedana??
miedzikos Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Mam pytanie czy idzie jakoś dojść do kodu radia horus2 jezeli jest odblokowane ? [nie mam kodu a nie chce mieć zonka po odłączonym aku]
MARCIN607 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 mam pytanie do was czy zderzak do b6 wersja avant mowie tu o s-line pasuje do sedana?? nie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=102380.0
kaj82 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Domin79 mial do sprzedania sline do sedana
Rekomendowane odpowiedzi