turzol Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 a drogie są takie osłony?Kilka dyszek za komplet
POWER-KRIS Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Na forumie w ogłoszeniach często jest wszystko z osłonami w kompletach.
RicS3 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 a drogie są takie osłony?Kilka dyszek za kompletTylko w ASO czy jakieś zamienniki tez są? Bo przymierzam się do jednego zestawu 288mm na tył ale nie ma w komplecie osłon.
matibati2 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 90 zl sztuka w aso. Nie ma zamiennikow
kaju Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/312390-mce-f-200zl/?p=4416723 brać nie pytać bo mnie hajs przyciska
miszka Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Toć to prawie jak za free Brać bo koledze do flaszki na BT brakuje Wysłane z Ipka Edytowane 18 Marca 2015 przez miszka
serfin Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 A nie bylo przypadkiem, że na mleko dla dzieci?... [emoji14] cena już teraz atrakcyjna. Ale tylko dla ludzi z wiazka high, u mnie jest low i wszystkie graty pogonilem bo nie chcialo mi sie dlubac w tej materii kabelkowej :/ wysłane z Galaktycznej S5
miszka Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 A nie bylo przypadkiem, że na mleko dla dzieci?... [emoji14] cena już teraz atrakcyjna. Ale tylko dla ludzi z wiazka high, u mnie jest low i wszystkie graty pogonilem bo nie chcialo mi sie dlubac w tej materii kabelkowej :/ wysłane z Galaktycznej S5 Ja cały czas graty trzymam, ale jakoś zabrać sie za to nie mogę Wysłane z Ipka Tez mam low Wysłane z Ipka na mleko już na czymś innym przytuliłem To mleko z wódką bleeeeeee Wysłane z Ipka
miszka Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 btw moje auto będzie na sell, szukam Q a kto to kupi :decayed: na chyba że z zestawem naprawczych Wysłane z Ipka
kaju Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 misiu łącznie z rozrządem wszystko jest porobione na świeżo u mnie na wsi to trzech mnie molestuje łącznie z szwagierką
serfin Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 To wstaw sobie Q i woź sie tą maszyna koszt to ok 2tysie i masz full kpl pod mod dokladki Q wysłane z Galaktycznej S5 A na sprzedazy 2.5tdi to traci sie w hoooj chyba, ze trafi sie jeleń co poleci na wyglad i wyposazenie a nie poczyta o silnikach btw jak masz kupcow z wioski to pusc ktoremuś, chyba że wszyscy mało chcą dać lub obawa jest, że miejscowy kupiec przyjdzie kiedys i z zemsty narobi biedy w podziece za fure wysłane z Galaktycznej S5
kaju Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 nie chce mi sie pieprzyć z wstawką poza tym w VINie też inaczej to wygląda. Na temat silnika nie chce mi się z nikim dyskutować, w szczególności, gdy bazuje tylko na opiniach osób trzecich. Wyglądu to to nie ma, ale technicznie jest doprowadzona tak o i wiem, że pierwszy kto przyjedzie to zabierze, z resztą mam manie że nie sprzedam auta z wadami... No i młodsze coś chcę.
skubiii89 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 ... No i młodsze coś chcę. Ale chociaż 6 lat młodszego Wysłane z mojego LG-P710
miszka Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 misiu łącznie z rozrządem wszystko jest porobione na świeżo u mnie na wsi to trzech mnie molestuje łącznie z szwagierką Nie no przecież gdziesz bym śmiał tak oczerniać twojego furacza. Jak wszystko jest na tip top to tylko czekać na kupca. Ja na temat tego silnika nawet sie nie wypowiadam bo mam tylko wiedzę teoretyczną - czyli to co wyposują po forach. Ale z tego co zauważyłem to jest też garstka ludzi którzy chwalą tą motorownie , wiec coś musi w tym być. Jak kto dba tak ma !!!! Wysłane z Ipka
miki18m Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Też mam 2.5 i złego słowa nie powiem chociaż podobno każdy swoje chwali.....
jozek726 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Na B7 się nie wysram raczej... z pierdolnięciem http://allegro.pl/audi-a4-2-0-t-quattro-dtm-i5186676904.html przepraszam
Rekomendowane odpowiedzi