serfin Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Divisiony Pozdrawiam Fajnie było,szkoda tylko ze tak późno dojechaliśmy Krzychu jak dojedziesz w wakacje na nasze Mazury to spijemy sie po rowno bez fallstartu [emoji12] wysłane z Galaktycznej S5
siwy2326 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Divisiony Pozdrawiam Fajnie było,szkoda tylko ze tak późno dojechaliśmy Krzychu jak dojedziesz w wakacje na nasze Mazury to spijemy sie po rowno bez fallstartu [emoji12] wysłane z Galaktycznej S5 Dojadę napewno Nawet mam jeszcze flachę od ciebie
Wandej Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Wandeja koło robi robotę na tej focie Dzięki ryju Sporo osób koło pochwaliło ale jeszcze trochę pracy przy aucie jest Przyjeżdzaj na weekend będziem robić sklep (monopol )
WIŚNIA Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Dobry. Wpadłem w odwiedziny bo mi battalion gównoburza zatkała. Tapniete z HGW 2 Drugi raz już dzisiaj, na ostro się kręci. nabazgrane z Tapatalka Widzę właśnie. Obudziłem się o 19 a tu plac zabaw zamknięty a w piaskownicy nasrane i rozmazane. [emoji15] [emoji52] Tapniete z HGW 2 Prywaciarz od foli miał zagrabić ale gdzieś zaginął nabazgrane z Tapatalka
serfin Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Divisiony Pozdrawiam Fajnie było,szkoda tylko ze tak późno dojechaliśmy Krzychu jak dojedziesz w wakacje na nasze Mazury to spijemy sie po rowno bez fallstartu [emoji12] wysłane z Galaktycznej S5 Dojadę napewno Nawet mam jeszcze flachę od ciebie O pacz! To dorzuce druga flaszencje, syna mego pierworodnego trzeba opić ;D Tomek też chyba zjezdzasz? To bedzie trzecia butelencja za córe Twą
tomcrack27 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Divisiony Pozdrawiam Fajnie było,szkoda tylko ze tak późno dojechaliśmy Krzychu jak dojedziesz w wakacje na nasze Mazury to spijemy sie po rowno bez fallstartu [emoji12]wysłane z Galaktycznej S5 Dojadę napewno Nawet mam jeszcze flachę od ciebie O pacz! To dorzuce druga flaszencje, syna mego pierworodnego trzeba opić ;D Tomek też chyba zjezdzasz? To bedzie trzecia butelencja za córe Twą wezme sliwowice ktora przywiazlem z Bukowiny to pozamiata
tomekhxc Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Kto mi usunie datę z tego zdjęcia ? Józiu w paint-cie wymarz
serfin Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Divisiony Pozdrawiam Fajnie było,szkoda tylko ze tak późno dojechaliśmy Krzychu jak dojedziesz w wakacje na nasze Mazury to spijemy sie po rowno bez fallstartu [emoji12]wysłane z Galaktycznej S5 Dojadę napewno Nawet mam jeszcze flachę od ciebie O pacz! To dorzuce druga flaszencje, syna mego pierworodnego trzeba opić ;D Tomek też chyba zjezdzasz? To bedzie trzecia butelencja za córe Twą wezme sliwowice ktora przywiazlem z Bukowiny to pozamiata Jak ta śliwica pobije podlaskie samoogony no to faktycznie rozjeb.... mi system hehe
tomcrack27 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 jak Domin zalatwi ten samogon co pilem na zlocie to wogole bedzie armagedon
tomcrack27 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Tomek nie zapominaj od kogo masz tą śliwowice od kolesia z gola d*pa ktory dostal od pani z pensjonatu w ktorym narobilismy troche burdelu
jozek726 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Kto mi usunie datę z tego zdjęcia ? Józiu w paint-cie wymarz fajna ta fota a ten napis do bani, muszę coś pokombinować
Artur82 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Pare postów poleciało...przypominam o zachowaniu porządku!!
jedrekx Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Artur, te koła naprawdę miażdżą... chciałbym takie zimówki
nitroo Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Wandeja koło robi robotę na tej focie Dzięki ryju Sporo osób koło pochwaliło ale jeszcze trochę pracy przy aucie jest Przyjeżdzaj na weekend będziem robić sklep (monopol ) U mnie ostatnie mody już wchodzą Na ten weekend to może nie, ale z chęcią przyjadę fajna ta fota a ten napis do bani, muszę coś pokombinować A ile to roboty
Wandej Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Artur, te koła naprawdę miażdżą... chciałbym takie zimówki No Jedręk miałem napisać że Twóje auto jest przeuj ale felga Czy przypadkiem nie kupowałeś ich po pijaku? Tomek nie zapominaj od kogo masz tą śliwowice od kolesia z gola d*pa ktory dostal od pani z pensjonatu w ktorym narobilismy troche burdelu Nie bądź taki Only You następnym razem dostaniesz ni hu hu Wystarczy że przejdziesz z nim na Wy
Rekomendowane odpowiedzi