Patryś Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 kurde jeździłem w pl caŁy dzień i nic a wieczorem zaś. Na drugi dzień zaś nic i w trasie do NL pach zaś raz. Ale ok dzięki jutro pójdę odepnę kostki i obczaję.
Patryś Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Miszka w PL nawet mam gdzieś w szafie PS1 i PS2. Zdałaby się jeszcze taka playerka hehe I ponawiam bo w tym gąszczu się zgubiło hehe Pany po dwóch sezonach moje good yeary powiedziały że kończą kadencje. Powiedziałem sobie że już nie wywalę ponownie tyle kasy na dwa sezony więc co byście polecili w rozsądnej cenie i jakości. Oponki 18" I drugie. Mam 100 euraczy do wydania luźne i zastanawiam się na co by je tu wydać do auta. Jakieś pomysły. Edytowane 25 Marca 2015 przez Patryś
novwy Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 ej ale albo mi się zdaje albo dziś padła tu większa frekwencja niż wczoraj na Batalionie Bo byli tu My, Wy, Oni [emoji23] [emoji23] ogólnie jest zamieszanie jest tłum [emoji41]
Patryś Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 A panie ja tam nie byłem, nic nie wiem, nie pcham się. Nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem hahahaha A tu jest lepiej jak na wikipedii więc pytam. I jak coś wiem to podpowiem ale to wiesz. Muszę być pewny w 100 % booooo to potem nigdy nic nie wiadomo co komu odbije i mnie oskarży albo co hehe.
miszka Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Tee bohater pytać to Ty się potrafisz na bieżąco ale poczytać to co piszemy na inny temat to już nie ma komu Patryś za 100 euraczy to może pakiecik S-line na przód :naughty: Edytowane 25 Marca 2015 przez Artur82
Patryś Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Panie gdzie ten s-line za 100? Biere hehe Ale tak serio to myślę o pakiecie s4 bardziej niż s-line. Choć w tej cenie jakby była taka mega okazja w komplecie to na bank bym chapnął haha
miszka Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Panie gdzie ten s-line za 100? Biere hehe Ale tak serio to myślę o pakiecie s4 bardziej niż s-line. Choć w tej cenie jakby była taka mega okazja w komplecie to na bank bym chapnął haha wieeeeemm mało trochę , nie wiem czemu mi się jakoś tak dziwnie przeliczyło :doh: to dozbieraj trochę więcej tej luźnej kasy i starczy na S4
Artur82 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 PRZYPOMINAM ZE TERAZ BĘDĘ PROWADZIŁ TUTAJ CENZURĘ!! z grubsza juz jest posprzątne!
Patryś Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 E tam znając życie to kasa poleży jeszcze troche bo na paypalu mam ją, a za często nie kupuje płacąc za pośrednictwem tego. Tak odkładam tam drobne po troche i się w końcu może uzbiera na ten pakiet s4. Ostatnio licznik się tam uzbierał wiec do przodu cały czas.
Artur82 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Wladi a pokaz jak to tańczysz ? Edytowane 25 Marca 2015 przez Artur82
kaju Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Ten film jest prywatny powaga, na tapa takie coś mi wyrzuca:
WIŚNIA Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Sąsiad nie waryjuj oddaj film nabazgrane z Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi