Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieki pany :hi:

69d11db9da08981e1b9c0633b5752d63.jpg

:polew: :polew: :polew::wink:

Wysłane z Ipka

2dc336de1a3ee25cad2b831f0c2fa1cb.jpg

Sent from my Iphone 6

163c7559aababfbd8caef367a24980a3.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: :wink:

Wysłane z Ipka

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

rozbił bank :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Mój brat ma na imię Tomek , mam tylko jednego o innym nic mi nie wiadomo :wink:

Wysłane z Ipka

Opublikowano

toz pije tylko fakt nie tak jak w zeszym tygodniu :facepalm:

Opublikowano (edytowane)

Siema . A ja drugi dzień chlam w Sopocie :) tu podobno tak trzeba :).

Edytowane przez bongod
Opublikowano

Tomek najlepszego!!!!

Opublikowano

Siemka. Ile atmosfer, jakie ciśnienie w A4 B6 1.9 TDI QUATTRO 235/45/17? Miałem wszędzie 2.0, a dałem teraz 2.4.

Opublikowano

a ja daje 3 :decayed: normalnie daje 2.5 i jest git ;)

Opublikowano

Siemka. Ile atmosfer, jakie ciśnienie w A4 B6 1.9 TDI QUATTRO 235/45/17? Miałem wszędzie 2.0, a dałem teraz 2.4.

Na klapce wlewu paliwa masz wartości z tego co mi się kojarzy to 2.6 ma być

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Witam. Panowie mam pytanie jak sciagnac tylna kanape z sedana. Oparcie nie mam skladane i za cholere nie moge wyjac. Tak samo polke jak ja zdjac ?

Opublikowano

:siema:

wysłane z Galaktycznej S5

Opublikowano

Witam. Panowie mam pytanie jak sciagnac tylna kanape z sedana. Oparcie nie mam skladane i za cholere nie moge wyjac. Tak samo polke jak ja zdjac ?

Kanape demontujesz nastepujaco, ciagniesz za siedzisko energicznie do gory, powinna wyjsc bez problemu, trzyma sie na dwoch zatrzaskach. Pozniej musisz odkrecic boczki kanapy. Trzymaja sie po jednej srubie na takim drucianym elemencie. Nastepnie odkrecasz oparcie z dwoch stron z konstrukcji. Co do polki jest troche wiecej zachodu. Musisz zdemontowac tylna listwe podsufitki. Jest na zatrzaskach. Nastepnie z kazdej strony po tylnym slupku. Musisz zdemontowac takze raczki podsufitki. Sruby sa pod zaslepkami airbag. Na samym koncu podwazasz polke jest na czterech zatrzaskach i ciagniesz delikatnie do siebie.
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Kanape demontujesz nastepujaco, ciagniesz za siedzisko energicznie do gory, powinna wyjsc bez problemu, trzyma sie na dwoch zatrzaskach. Pozniej musisz odkrecic boczki kanapy. Trzymaja sie po jednej srubie na takim drucianym elemencie. Nastepnie odkrecasz oparcie z dwoch stron z konstrukcji. Co do polki jest troche wiecej zachodu. Musisz zdemontowac tylna listwe podsufitki. Jest na zatrzaskach. Nastepnie z kazdej strony po tylnym slupku. Musisz zdemontowac takze raczki podsufitki. Sruby sa pod zaslepkami airbag. Na samym koncu podwazasz polke jest na czterech zatrzaskach i ciagniesz delikatnie do siebie.

ja mam oparcie razem z boczkami bo tylna kanapa nie jest skladana. gdzie sa te druciane elementy? Jedynie co widzialem to sa 2 bolce po bokach ktore widac z bagaznika one sa przytwierdzone do blachy

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

ja mam oparcie razem z boczkami bo tylna kanapa nie jest skladana. gdzie sa te druciane elementy? Jedynie co widzialem to sa 2 bolce po bokach ktore widac z bagaznika one sa przytwierdzone do blachy
Podnies siedzisko wszystko zobaczysz.