miszka Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 dzieki pany :polew: Wysłane z Ipka Sent from my Iphone 6 :polew: :polew: Wysłane z Ipka
miszka Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Mój brat ma na imię Tomek , mam tylko jednego o innym nic mi nie wiadomo Wysłane z Ipka
tomcrack27 Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 toz pije tylko fakt nie tak jak w zeszym tygodniu
bongod Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Siema . A ja drugi dzień chlam w Sopocie tu podobno tak trzeba . Edytowane 28 Marca 2015 przez bongod
POWER-KRIS Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Taka stronka z dziwadlami http://mr-fix.pl/wpis/category/audi/a4/b6-2000-2004/
vblpl Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Siemka. Ile atmosfer, jakie ciśnienie w A4 B6 1.9 TDI QUATTRO 235/45/17? Miałem wszędzie 2.0, a dałem teraz 2.4.
tomcrack27 Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 a ja daje 3 normalnie daje 2.5 i jest git
secio84 Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Siemka. Ile atmosfer, jakie ciśnienie w A4 B6 1.9 TDI QUATTRO 235/45/17? Miałem wszędzie 2.0, a dałem teraz 2.4.Na klapce wlewu paliwa masz wartości z tego co mi się kojarzy to 2.6 ma być naciepane z GT-I9195
Rafal1988Lodz Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Witam. Panowie mam pytanie jak sciagnac tylna kanape z sedana. Oparcie nie mam skladane i za cholere nie moge wyjac. Tak samo polke jak ja zdjac ?
matibati2 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Witam. Panowie mam pytanie jak sciagnac tylna kanape z sedana. Oparcie nie mam skladane i za cholere nie moge wyjac. Tak samo polke jak ja zdjac ?Kanape demontujesz nastepujaco, ciagniesz za siedzisko energicznie do gory, powinna wyjsc bez problemu, trzyma sie na dwoch zatrzaskach. Pozniej musisz odkrecic boczki kanapy. Trzymaja sie po jednej srubie na takim drucianym elemencie. Nastepnie odkrecasz oparcie z dwoch stron z konstrukcji. Co do polki jest troche wiecej zachodu. Musisz zdemontowac tylna listwe podsufitki. Jest na zatrzaskach. Nastepnie z kazdej strony po tylnym slupku. Musisz zdemontowac takze raczki podsufitki. Sruby sa pod zaslepkami airbag. Na samym koncu podwazasz polke jest na czterech zatrzaskach i ciagniesz delikatnie do siebie.
Rafal1988Lodz Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Witam. Panowie mam pytanie jak sciagnac tylna kanape z sedana. Oparcie nie mam skladane i za cholere nie moge wyjac. Tak samo polke jak ja zdjac ?Kanape demontujesz nastepujaco, ciagniesz za siedzisko energicznie do gory, powinna wyjsc bez problemu, trzyma sie na dwoch zatrzaskach. Pozniej musisz odkrecic boczki kanapy. Trzymaja sie po jednej srubie na takim drucianym elemencie. Nastepnie odkrecasz oparcie z dwoch stron z konstrukcji. Co do polki jest troche wiecej zachodu. Musisz zdemontowac tylna listwe podsufitki. Jest na zatrzaskach. Nastepnie z kazdej strony po tylnym slupku. Musisz zdemontowac takze raczki podsufitki. Sruby sa pod zaslepkami airbag. Na samym koncu podwazasz polke jest na czterech zatrzaskach i ciagniesz delikatnie do siebie. ja mam oparcie razem z boczkami bo tylna kanapa nie jest skladana. gdzie sa te druciane elementy? Jedynie co widzialem to sa 2 bolce po bokach ktore widac z bagaznika one sa przytwierdzone do blachy
matibati2 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Witam. Panowie mam pytanie jak sciagnac tylna kanape z sedana. Oparcie nie mam skladane i za cholere nie moge wyjac. Tak samo polke jak ja zdjac ?Kanape demontujesz nastepujaco, ciagniesz za siedzisko energicznie do gory, powinna wyjsc bez problemu, trzyma sie na dwoch zatrzaskach. Pozniej musisz odkrecic boczki kanapy. Trzymaja sie po jednej srubie na takim drucianym elemencie. Nastepnie odkrecasz oparcie z dwoch stron z konstrukcji. Co do polki jest troche wiecej zachodu. Musisz zdemontowac tylna listwe podsufitki. Jest na zatrzaskach. Nastepnie z kazdej strony po tylnym slupku. Musisz zdemontowac takze raczki podsufitki. Sruby sa pod zaslepkami airbag. Na samym koncu podwazasz polke jest na czterech zatrzaskach i ciagniesz delikatnie do siebie. ja mam oparcie razem z boczkami bo tylna kanapa nie jest skladana. gdzie sa te druciane elementy? Jedynie co widzialem to sa 2 bolce po bokach ktore widac z bagaznika one sa przytwierdzone do blachyPodnies siedzisko wszystko zobaczysz.
Rekomendowane odpowiedzi