Suli Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Suli uwielbiam Twój szlafrok Cześć Suli Tak... sobie do Waszego wątku zaszedłem :kox: i jak wrazenia..? Niepowtarzalne Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Suli
Bielun22 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Suli uwielbiam Twój szlafrok Cześć Suli Tak... sobie do Waszego wątku zaszedłem :kox: i jak wrazenia..? Niepowtarzalne To teraz mozesz isc na rękodzieło do toalety :grin: Bielun miałem Ci blaszki zrobić chyba co? Bo chyba nie zrobiłem jeszcze a fpiertol chcesz? Koło 15ego chce miec je na chacie!!! O kurde Nie rób se jajów ... a pamietasz jaki kolor?
Wandej Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zielony? poka jak jozkowe wyszły? Jeszcze nie zrobiona druga Jozek nie ma piniendzy na tarcze i klocki a jak dam 1 szt żeby pomalowali na niebiesko i 2 na czerwono to 100zł nie moje
Bielun22 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zielony? poka jak jozkowe wyszły? Jeszcze nie zrobiona druga Jozek nie ma piniendzy na tarcze i klocki a jak dam 1 szt żeby pomalowali na niebiesko i 2 na czerwono to 100zł nie moje no comment Siemka Ludziki
Suli Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Suli uwielbiam Twój szlafrok Cześć Suli Tak... sobie do Waszego wątku zaszedłem :kox: i jak wrazenia..? Niepowtarzalne To teraz mozesz isc na rękodzieło do toalety :grin: Nie sądź ludzi wedłóg siebie
biggman Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) i Rafi78 też zbanowany Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez biggman
tomekhxc Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Panowie.. i Panie , zdrowych wesołych Świąt życze
dariuszqw Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 panowie robił ktoś swapa do be6 silnika 4.2 beznynke? mam parę pytań
Bielun22 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Suli uwielbiam Twój szlafrok Cześć Suli Tak... sobie do Waszego wątku zaszedłem :kox: i jak wrazenia..? Niepowtarzalne To teraz mozesz isc na rękodzieło do toalety :grin: Nie sądź ludzi wedłóg siebie hue hue ..wydało sie i Rafi78 też zbanowany Niektórzy z ZK powinni zjeść snikersa i zerwać kontakty z Kim Dzong Unem :facepalm:
dariuszqw Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 panowie robił ktoś swapa do be6 silnika 4.2 beznynke? mam parę pytań zapytaj Bienka jemu robili na 2.7 zdecydowanie lepszy pomysł niż 4.2 może coś Ci pomoże Podpytam ale nie chce 2.7 chce kota który na postoju będzie mruczal :-) aż tak na przyspieszenie mi nie zależy wolę dźwięk
Rekomendowane odpowiedzi