f1mlody Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 witam panowie moze ktos cos podpowiedziec w temacie potrzebuje zwrotnice do b6 1,8t i tu moje pytanko czy od kazdego innego silnika bedzie pasowała czy sa jakies różnice pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zwrotnica tak, piasty sa różne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Któryś z Was szukał zderzaka s-line pod spryski i pdc do B6 ? Sama skorupa jest.Ja szukam. Sama gora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Pany belka i spryskiwacze w zderzaku s-line są takie same jak w zderzaku w wersji "bieda edition"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mateusz nie wiem czy mi się dobrze wydaje ale ty miałeś kolor różowy nick Tak, ale poprosił mnie o zdjęcie koloru Dokładnie tak Harry, była to moja decyzja, nikt mnie do niej nie zmusił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 takie sameDzięki, kiedyś ktoś polecał jakiegoś sprzedawcę który sprzedaje dobrej jakości nieori spryskiwacze. Podrzuci ktoś jeszcze raz link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Od tego, jak mi się pamięta, ktoś już brał spryski i polecał http://allegro.pl/show_user.php?uid=4086781 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ja szukam. Sama gora? góra, dół, tylne wzmocnienie - ORI. kto się zna to wie że to rzadki temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 jarek ile za niego chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 więcej niż 500 a mniej niż 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 KAJU nie ruszaj pierwszego postu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 KAJU nie ruszaj pierwszego postu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To Artur zabierz mu moderacje i będzie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Od tego, jak mi się pamięta, ktoś już brał spryski i polecał http://allegro.pl/show_user.php?uid=4086781Tak to ja bralem i poelcalem innym. Sa to dokladnie te same ori spryski tego samego producenta tylko bez znaczka audi. Takze brac i nie zastanawiac sie. Nigdy nie polece kupowac uzywanych, od tego sprzedawcy bierzesz nowki za przystepna cene i smigasz przez kilka lat bez problemu. Pzdrwięcej niż 500 a mniej niż 1000 To daje 501zł i temat ogarnięty ..żarcik, mi nie potrzebny ale ktoś kto nie lubi sam rzeźbić to zdesio dla w sam raz dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy2326 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3ns Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 KAJU nie ruszaj pierwszego postu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To Artur zabierz mu moderacje i będzie spokój Chopin nie najeżdżaj na mnie BEZPODSTAWNIE. Właśnie w ten sposób powstają krzywe akcje - nie masz pojęcia o danej sytuacji a się wtrącasz, jakbyś był w centrum zainteresowania. Artur - od ponad tygodnia nie byłem na kompie i nie ruszałem pierwszego postu. Reszta PW whatsapp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Gdzie podział sie dostawca oleju Wandej? Przy okazji chłopaki pytanie, co najlepiej wlać do silnika ze starym olejem aby go przepłukał przed wymianą na nowy? Bo po zdjeciu kurka widać osad na pokrywie zaworów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi