Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany mam standardowa kierownice 4 ramienna B6, planuje zmienic na 3 ramienna B6. Wystarczy ze kupie sama kierownice z poduszka, a tasma i okablowanie bedzie pasowac z 4 ramiennej :?: Czy musze do tego miec tasme i okablowanie z 3 ramiennej :?:

potrzebna Ci tylko kiera i poduszka do tego modu :)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:notworthy:

PS. nie sprzedajesz swojej :?:

Opublikowano

:notworthy:

PS. nie sprzedajesz swojej :?:

tak jak Ci kiedyś mówiłem nie jest na sprzedaż

Opublikowano

OK, dzieki za pomoc

Opublikowano

Pany mam standardowa kierownice 4 ramienna B6, planuje zmienic na 3 ramienna B6. Wystarczy ze kupie sama kierownice z poduszka, a tasma i okablowanie bedzie pasowac z 4 ramiennej :?: Czy musze do tego miec tasme i okablowanie z 3 ramiennej :?:

Nie zapomnij zmienic kodowania kierownicy z standardu na sportową. Ważne z uwagi na poduszkę powietrzną.

Opublikowano

Nie zapomnij zmienic kodowania kierownicy z standardu na sportową. Ważne z uwagi na poduszkę powietrzną.

?

Opublikowano

Andy w kodowaniu kiery masz wybór: 4ramiona, 4ramiona+multi i sportowa. PRAWDOPODOBNIE jest to istotne; lepiej przekodować tak jak ma być niż przekonać się w razie wypadku, ze poducha nie działa tak jak powinna. :gwizdanie:

Opublikowano

Mijasz się z prawdą. Poduszka kierowcy nie ma nic wspólnego z modułem kierownicy.

Opublikowano

Mijasz się z prawdą. Poduszka kierowcy nie ma nic wspólnego z modułem kierownicy.

ale poprawnie zrobic moda nie szkodzi :wink4:

Opublikowano

Być może. W każdym razie miałem na myśli to kodowanie:

Coding

0?xxx: Steering Wheel

0 = Standard (without Multifunction)

1 = 3-Spoke Steering Wheel (Sport Steering Wheel)

Z jakiegoś powodu jest wyraźny podział na typy kierownic. :mysli:

Opublikowano

u mnie mimo, ze fabrycznie Audi wyjechało z 3-ramienną sportową kierownica kodowanie na 2 bicie ma wartość 0 , także to chyba nie ma większego znaczenia

Opublikowano

u mnie mimo, ze fabrycznie Audi wyjechało z 3-ramienną sportową kierownica kodowanie na 2 bicie ma wartość 0 , także to chyba nie ma większego znaczenia

Jedyne co ewentualnie przychodzi mi do głowy to... grzanie. 3-ramienna kiera tego nie ma. Ale to tylko spekulacja...

Opublikowano

jak zerwać listwy progowe?

Opublikowano

Siema all :hi:

Szukam , szukam , szukam i szukam , wiem że gdzieś było bo kiedyś czytałem ale kurcze teraz nie mogę znaleźć .

Chodzi mi o to jak dołożyć elektrykę na tylne szyby , bardzo bym był wdzięczny jak by ktoś zarzucił linkiem bo ja jakoś nie mogę znaleźć , no i ta nasza szukajka na forum to trochę lipna jest.

Opublikowano

Szukam , szukam , szukam i szukam , wiem że gdzieś było bo kiedyś czytałem ale kurcze teraz nie mogę znaleźć .

Chodzi mi o to jak dołożyć elektrykę na tylne szyby , bardzo bym był wdzięczny jak by ktoś zarzucił linkiem bo ja jakoś nie mogę znaleźć , no i ta nasza szukajka na forum to trochę lipna jest.

Nic nie jest lipne tylko widocznie zle szukasz... Wpisz licht pakiet

Opublikowano

Nic nie jest lipne tylko widocznie zle szukasz... Wpisz licht pakiet

Tego właśnie szukałem

Wielkie THANKS

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

Dzisiaj brat dostał decyje że załapał się do progamu unijnego i dostanie 50k zł na warsztacik :naughty: Więc w okolicach wakacji zapraszam do serwisowania audiczek :naughty: