Zaleczeq Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 yyy z 800 zł albo od razu wołaj ze chesz miliony monet http://allegro.pl/audi-a4-b6-lampy-xenon-kompletne-i1313650285.html btw. Flayer miałes racje ojciec tak ruszał manetka od spryskow ze spalił bezpiecznik a swoja droga ta pompka tez była przymarznieta bo były mieszane płyny :> ale farelka i suszarka dały rade i teraz jest
Nosb Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Lampy w srodku zrobie totalnie czarne No nic zobaczy sie jak skoncze z nimi
Remik-A4 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 jak zrobisz dobrze to bedzie tez bym pomalowal ale te rozklejanie :gwizdanie: a zdolnosci manualnych raczej nie mam wiec w moim przypadku poszla folia
Nosb Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja zaraz ide sE zrobic kolacyjke to wrzuce jedna do piekarnika
MAGIC87 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja zaraz ide sE zrobic kolacyjke to wrzuce jedna do piekarnika smiley tylko sie nie pomyl i nie wszamaj lapmy zamiast kurczaka
slepy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja zaraz ide sE zrobic kolacyjke to wrzuce jedna do piekarnika , smacznego
Nosb Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Szkubana moja szmatlawa byla na jakis inny klej :/ Jakbym wiedzial chyba bym ja odwrtnie potraktowal ( na mroz ) W piekazniku 150 stopni az sie przedni klosz ( i tak pekniety ) podtopil a klej ani myslam puscic Ale rozerwalem Mam jeszcze jedna zeby pocwiczyc Wydaje mi sie ze walili dwa rodzaje tych spoin... Wsumie pozatym lepsza taktyka wydaje mi sie podgrzac piekarnik do 100 stopni i dluzej trzymac No nic mam jeszcze na testy Wiem ze inne lampy faktyznie po rozgrzaniu puszczaly a te ani myslaly + kiedys rwalem moje depo polifty do b5 i tez klej pod temp nie puszczal trzeba bylo na sile rwac :/
Nosb Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Waski przybliz swoja mysl bo nie zalapalem
Wąski Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Waski przybliz swoja mysl bo nie zalapalem z rozklejaniem w piekarniku ref.do B6 [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 21:28_________________________________________________postanowiłeś coś z betami?
Nosb Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 No piekarnik srednio dal rade Ale rozerwana Cos z nich wymysle jeszcze Znow nie zalapalem Betami ?
Wąski Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 No piekarnik srednio dal rade Ale rozerwana Cos z nich wymysle jeszcze Znow nie zalapalem Betami ? :polew:tzw CZĘŚCIAMI lub złomem
Nosb Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Na razie kompletuje liste. Wstepnie zgadalem ze slepym zamowienie W sumie w tej chwili to wyjdzie 50 zl w ta albo w druga miedzy tymi od Ciebie a od slepego chyba Potem bede szukal nachalnie jak najlepszej ceny na tylnie poszycia :wallbash:
Nosb Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 zaraz sobie chyba zrobie liste na dzisiaj co potrzeba z aso [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 22:00_________________________________________________Waski w jakim czasie by to bylo do odbioru ? bo jakos po niedzieli sie wybieram do Krakowa/Katowic to by nie bylo zawracania tylka z paczkami [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 22:20_________________________________________________Tak sobie wlasnie mysle ze c**jowo bedzie wygladala wlepa b6 division na Body RS4 B7 :decayed:
MARCIN607 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 23:01_________________________________________________fota z googla ale auto piękne
Rekomendowane odpowiedzi