P-U-M-A Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Fajnie kurde ogarnijcie jakąś komisję do rekrutacji do DIVISIONU tyle fajnych aut by wypadało wpisać na listę.
antonio Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 łeh tam, oni się nadają. Już raz jak pamiętam komisja była wybrana:grin:
truckmaniac Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 tak wygladsa nasze logo http://s18.postimage.org/mwtoucg0p/20120406491.jpg No i Git. U kogo zamówienia składamy?
Młody_drog Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Mi się też widzi, tylko trochę mniejsze
Artur82 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 rozmiar jak i kolor raczej dowolny... ...co do zamówień to Ci którzy są w division`ie mogą zamawiać a co do reszty to nie wiem jak to jest... PS. Mogę się zając Division`em
P-U-M-A Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Niech sie tym ktoś zajmnie. Ja jako pierwszy zgłaszam się jako chętny do DIVISIONU wypas mojego auta: - PEŁEN S-LINE Zewnątrz - GWINT KW. V1 - FELGI RS6 18" - PROGRAM ECUPROJECT
antonio Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ja mogę być w komisji (osoba z B7, będę bezstronny )
tymonA4 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ale co ty Robiłeś sie liczy za mało he he musisz mieć 5 rzeczy hehe
Młody_drog Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jak Nosb wpadnie to pogadam a wy nie zapomnijcie zapisać się do Divisionu na facebooku!!
P-U-M-A Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ale co ty Robiłeś sie liczy za mało he he musisz mieć 5 rzeczy hehe Ja szukałem samochodu który już ma S-line zewnątrz. Mogłem kupić golasa i dorezać S-line za tą kasę więc to takie głupie gadanie jest.
tymonA4 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nie nie jest głupie bo tu chodzi o rezanie tak jak w batalionie wiesz o tym a pakiet u ciebie jest seria hehe
P-U-M-A Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 hehe tymon to ciekawe jak twoją sytuacje rozwiążemy bo większość tam dzo wyrezał
Młody_drog Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nie płakać mi tu, czekajcie parę dni i coś pomyślimy z komisją Divisionu i to komisja będzie decydować kto wchodzi a kto nie, a nie osoby trzecie...
Artur82 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 przestancie!! Division poprostu nalezy obudzic!! Ja mogę byc odpowiedzilny z kims jak rowniez moge sie zajac dystrybucja naklejek
tymonA4 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Wejdź na mój wątek i dobie zobacz i poczytaj co zrobilem ja a co dzo on szedł w moc ja w doposazenie auta chłopaczku i po 2 ja sie nie pcham tu he he nie nam takiego ciśnienia może to zewzgledu na to ze już nie mam mleka pod nosem he he
tymonA4 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 He he mi sie już pomysły kończą wracam do serii
antonio Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 np. 1BA lub kierę plastik i wymontuj podłokietnik
tymonA4 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Myśle o tych fajnych alu dywanikach ---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:24 ---------- Btw gadek o divisionie było już sporo ja już raz napisałem kto według mnie powinien go prowadzić i tyle napewno powinien to być ktoś z ranga i ustalić jakieś kryteria żeby było jasne w jakim to idzie kierunku
Rekomendowane odpowiedzi