Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wandej podaj nick na PS3 :decayed:

dobra zabawa z konsolka nie??:decayed:

---------- Post dopisany at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany at 17:16 ----------

P-U-M-A jak robisz ten zderzak tzn jakiego kolorku bedzie dyfuzorek??

---------- Post dopisany at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany at 17:17 ----------

P-U-M-A jak robisz ten zderzak tzn jakiego kolorku bedzie dyfuzorek??

Poprostu: Wandej . Wyłacze kompa to Cie dodam do znajomych julo:wink: W GT5 gracie??

to zalanczam konsolke i juz cie dodaje :decayed: a jezeli chodzi o gierki to mozemy klepnac w PES2011 albo fifke 11 a z wyscigow mam dirta 3

---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:16 ----------

PANOWIE I CO Z DIVISIONEM ZAPOMNIELISCIE CZY JAK ??? :decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:18 ----------

PANOWIE I CO Z DIVISIONEM ZAPOMNIELISCIE CZY JAK ??? :decayed::decayed:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie ostatnio ktoś podawał nr tych osłon Bose do drzwi. Jak by mi mógł ktoś podać nr każdej osłony był bym wdzięczny.

Opublikowano

Pablo, zaglądałeś już do tego EGRa ?

Opublikowano

Panowie, mamy jakieś dobre źródło do dystansów? Nie wiem za bardzo jakie kupić, a potrzebne na wczoraj :naughty:

Opublikowano

Ja oddaje wytoczyć na wymiar bo na allegro to nie wiadomo czy pasują czy nie.

Opublikowano
Pablo, zaglądałeś już do tego EGRa ?

nie jeszcze bo u mnie delikatnie cos tam leje tylko

Opublikowano

U mnie masakrycznie mocno się już lało.

Opublikowano

Ej młody wysłałem ci coś na GG

Opublikowano
U mnie masakrycznie mocno się już lało.

a co zrobiles nowy dales czy zaslepiles??

Opublikowano

Wywaliłem całkiem gdzieś mam fote

---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ----------

http://imageshack.us/photo/my-images/850/20120412119.jpg/

---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ----------

http://imageshack.us/photo/my-images/850/20120412119.jpg/

Opublikowano

Słuchajta Panowie, chce ściągnąć maskę u siebie, i tak dzisiaj zacząłem zastanawiać się gdzie wypina się ten przewód który wchodzi pod wygłuszenie? Jeden to widzę rurka do płynu, a drugi to chyba jakiś przewód. Jakaś szybka porada?

Opublikowano

Odpinasz spryskiwacze i wyciagasz caly przewod.Z wlozeniem pozniej nie ma problemu.

Opublikowano

Pany na dniach będę zakładał gwint i od razu wymieniam górne wahacze , podpowie mi ktoś jak ruszyć tą długą śrubę która trzyma górne wahacze? Już parę dni pryskam na nią WD40 i ani drgnie , już nawet młotek poszedł w ruch i dalej nic . Wahacze mam jeszcze oryginalne , więc chyba nie była odkręcana od montażu w fabryce . Nowe śruby mam , tylko jak te stare ruszyć :kwasny: ?

Opublikowano

palnik i jazda:banan:

Opublikowano
palnik i jazda:banan:
\

mógłbyś to rozwinąć , bo nie za bardzo wiem co mam tym pilnikiem robić

Opublikowano

ja wykreciłem tą śrubę tak, że obciąłem łep śruby, a następnie wkrecałem nakrętkę. Podczas wkrecania śruba się "wyciągała" robiłem to tak dłogo aż gwint się skończył. Potem reszte wybiłem.

Opublikowano

Wojtek dobrze pisze :thumbup1: nagrzej palnikiem śrubę i wal młotkiem w nią , bo jak jeszcze ori to inaczej nie ruszysz jej .

Opublikowano
ja wykreciłem tą śrubę tak, że obciąłem łep śruby, a następnie wkrecałem nakrętkę. Podczas wkrecania śruba się "wyciągała" robiłem to tak dłogo aż gwint się skończył. Potem reszte wybiłem.
Wojtek dobrze pisze :thumbup1: nagrzej palnikiem śrubę i wal młotkiem w nią , bo jak jeszcze ori to inaczej nie ruszysz jej .

Dzięki , wypróbuję tych porad i dam znać czy ruszyło , jak nie pójdzie to myślę że wiertarka i cheja :wink:

Opublikowano

Bez palnika nie podchodź :wink: